Volop voetbalplezier bij FC Twente Soccer Camps! Geplaatst op 2 juni 2023

🔴⚽ 𝐕𝐨𝐥𝐨𝐩 𝐯𝐨𝐞𝐭𝐛𝐚𝐥𝐩𝐥𝐞𝐳𝐢𝐞𝐫 𝐛𝐢𝐣 𝐅𝐂 𝐓𝐰𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐒𝐨𝐜𝐜𝐞𝐫 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐬 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐳𝐨𝐦𝐞𝐫𝐯𝐚𝐤𝐚𝐧𝐭𝐢𝐞! ⚽🔴

Nu de laatste wedstrijden van de meeste jeugdelftallen zijn gespeeld, staat de zomervakantie voor de deur. Is jouw kind ook altijd met een voetbal te vinden? Overweeg dan om hem of haar deze zomer deel te laten nemen aan de FC Twente Soccer Camps! 
Zowel beginners als gevorderde spelers, spelende bij een club of niet, zijn welkom. We nodigen alle kinderen van 6 tot 15 jaar uit om deze zomer te komen voetballen bij een FC Twente Soccer Camp bij jou in de buurt! 

𝐎𝐯𝐞𝐫 𝐝𝐞 𝐅𝐂 𝐓𝐰𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐒𝐨𝐜𝐜𝐞𝐫 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐬 

De Soccer Camps bieden een stimulerend voetbalprogramma gecombineerd met een unieke FC Twente ervaring. We delen de kinderen in op basis van leeftijd, voetbalniveau en fysieke eigenschappen, zodat elk kind op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Ons team van ervaren en enthousiaste trainers zorgt ervoor dat jouw kind(eren) op een veilige en verantwoorde manier kunnen genieten van voetbal deze zomer. Het is uiteraard ook mogelijk om bij vriendjes of vriendinnetjes in een groep te worden geplaatst. 

𝐖𝐚𝐭 𝐤𝐮𝐧𝐧𝐞𝐧 𝐝𝐞 𝐤𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐰𝐚𝐜𝐡𝐭𝐞𝐧?
● Een volledig FC Twente Soccer Camps tenue (shirt, broek en sokken) 
● 2 kaarten voor een thuiswedstrijd van FC Twente 
● Vernieuwd veld- en animatieprogramma 
● Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken 
● Begeleiding van enthousiaste trainers 
● 2 of 3 dagen vol voetbalplezier

𝑀𝑒𝑙𝑑 𝑗𝑒 𝑘𝑖𝑛𝑑(𝑒𝑟𝑒𝑛) 𝑣𝑎𝑛𝑑𝑎𝑎𝑔 𝑛𝑜𝑔 𝑎𝑎𝑛 𝑣𝑜𝑜𝑟 𝑒𝑒𝑛 𝐹𝐶 𝑇𝑤𝑒𝑛𝑡𝑒 𝑆𝑜𝑐𝑐𝑒𝑟 𝐶𝑎𝑚𝑝. 𝐵𝑒𝑧𝑜𝑒𝑘 http://fctwente.nl/soccercamps 𝑣𝑜𝑜𝑟 𝑚𝑒𝑒𝑟 𝑖𝑛𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑡𝑖𝑒 𝑒𝑛 𝑜𝑚 𝑗𝑒 𝑘𝑖𝑛𝑑 𝑎𝑎𝑛 𝑡𝑒 𝑚𝑒𝑙𝑑𝑒𝑛. 𝑊𝑒 𝑘𝑢𝑛𝑛𝑒𝑛 𝑛𝑖𝑒𝑡 𝑤𝑎𝑐ℎ𝑡𝑒𝑛 𝑜𝑚 𝑗𝑜𝑢𝑤 𝑘𝑖𝑛𝑑 𝑒𝑒𝑛 𝑜𝑛𝑣𝑒𝑟𝑔𝑒𝑡𝑒𝑙𝑖𝑗𝑘𝑒 𝐹𝐶 𝑇𝑤𝑒𝑛𝑡𝑒 𝑆𝑜𝑐𝑐𝑒𝑟 𝐶𝑎𝑚𝑝𝑠 𝑣𝑜𝑒𝑡𝑏𝑎𝑙𝑒𝑟𝑣𝑎𝑟𝑖𝑛𝑔 𝑡𝑒 𝑏𝑖𝑒𝑑𝑒𝑛!