Verslag Nieuwjaarsreceptie Geplaatst op 18 januari 2024

𝐍𝐢𝐞𝐮𝐰𝐣𝐚𝐚𝐫𝐬𝐫𝐞𝐜𝐞𝐩𝐭𝐢𝐞 𝐌.𝐕.𝐕.’𝟐𝟗: 𝟐𝟏 𝐣𝐮𝐛𝐢𝐥𝐚𝐫𝐢𝐬𝐬𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐌𝐚𝐫𝐭𝐢𝐣𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞𝐫 𝐕𝐞𝐞𝐧 𝟐𝟓 𝐣𝐚𝐚𝐫 𝐥𝐞𝐢𝐝𝐞𝐫 𝐉𝐎𝟏𝟕-𝟏!

Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari jongstleden huldigde voetbalvereniging M.V.V.’29 maar liefst 21 jubilarissen. Twee jubilarissen werden gehuldigd omdat zij maar liefst 75 jaar lid zijn van de club. Ook Martijn van der Veen werd in het bijzijn van zijn elftal en zijn vrienden in het zonnetje gezet. Hij is dit seizoen voor het 25e achtereenvolgende seizoen leider van JO17-1. Een unieke prestatie.

Door voorzitter Peter Wensink werd vooruit gekeken naar hetgeen er in 2024 te gebeuren staat. En ook nu is de agenda weer vol. Voetbal staat op de eerste plaats. De vernieuwbouw van het kleedkamergebouw zit in de afrondende fase en de kleedkamers zullen dan ook officieus worden geopend tijdens de stamppotdag op zondag 14 januari.

Er wordt gekeken naar de rol van M.V.V.’29 in de samenleving en naar de faciliteiten en mogelijkheden die M.V.V.’29 biedt en in de toekomst kan bieden. De leden zullen hier nadrukkelijk bij betrokken worden. Gezien de grote betrokkenheid van de leden, de sportieve ambities die zij delen en het gedeelde besef dat M.V.V.’29 ook op andere gebieden van toegevoegde waarde kan zijn voor de samenleving kijkt men optimistisch vooruit naar 2024.

De receptie werd op passende wijze afgesloten met een bezoek van Prins Alco, Adjudant Huub en de hofdames Angelique en Mathilde van Carnavalsvereniging De Dubbelkiekers.

𝗗𝗲 𝗷𝘂𝗯𝗶𝗹𝗮𝗿𝗶𝘀𝘀𝗲𝗻 𝗱𝗶𝘁 𝗷𝗮𝗮𝗿 𝘇𝗶𝗷𝗻:

𝟮𝟱 𝗷𝗮𝗮𝗿:

Thijs von Piekartz, Bas Alberink, Martijn Mensink, Mike Blokhuis, Remco

Voshaar, Thijs van Eerden, Mathijs ter Horst, Cas oude Avenhuis, Sten Hulshof

en Jochem Egberink.

𝟰𝟬 𝗷𝗮𝗮𝗿:

Johan Vetketel, Rob Kerkhof, Eddy Lescher en Ben olde Klieverik.

𝟱𝟬 𝗷𝗮𝗮𝗿:

Henk Groothuis, Rob van Loo en Walter Busscher.

𝟲𝟱 𝗷𝗮𝗮𝗿:

Hennie Alberink en Anton Engelbertink.

𝟳𝟱 𝗷𝗮𝗮𝗿:

Bennie Kampkuiper en Henk Vleerbos.

Link naar het fotoalbum:

Nieuwjaarsreceptie 07-01-204