Trainersnieuws: Peter Voshaar / Ben Rienstra Geplaatst op 31 juli 2023

Het was intern al even bekend maar nu kunnen we het ook openbaar maken. Voor de schoolvakantie zijn er contracten getekend met twee trainers. Hiermee heeft MVV’29 weer twee belangrijke posities in kunnen vullen.
𝐁𝐞𝐧 𝐑𝐢𝐞𝐧𝐬𝐭𝐫𝐚 is het komend seizoen trainer van 𝐌𝐕𝐕’𝟐𝟗 𝐉𝐎 𝟏𝟏-𝟏. Nadat hij afgelopen seizoen zijn conditie een poosje op peil heeft gehouden bij de 1e selectie van MVV’29, is hij vanaf januari 2023 een half jaar actief geweest bij SC Cambuur. Andere clubs waar hij gespeeld heeft zijn: Heracles Almelo, Pec Zwolle, AZ, Willem II, Heerenveen en Fortuna Sittard. Daarnaast was hij actief bij Kayserispor. Ben heeft tijdens zijn actieve loopbaan zijn trainersdiploma’s behaald (Uefa C en B). We zijn erg blij dat hij zijn kennis en ervaring in gaat zetten ten behoeve van de jeugd van MVV’29.
Lars Langejans, speler van de JO 19-1, zal hem als assistent-trainer ondersteunen.
Daarnaast zijn we verheugd te kunnen melden dat 𝐏𝐞𝐭𝐞𝐫 𝐕𝐨𝐬𝐡𝐚𝐚𝐫 bereid is het komend seizoen MVV’29-2 van oefenstof te voorzien. Joeri Weiss en Jari Wesselink worden de assistent trainers, John Nijhuis blijft grensrechter en nieuw is Harold Meijer als teammanager. Peter blijft daarnaast als jeugdtrainer werkzaam voor Stevo waar hij de JO 19-1 al een aantal jaren onder zijn hoede heeft.
We wensen beide heren veel succes.
Technische commissie MVV’29