Sponsorloop voor jeugdleden t/m JO15 / Frielinkpark Festival Geplaatst op 20 juli 2023

𝐒𝐩𝐨𝐧𝐬𝐨𝐫𝐥𝐨𝐨𝐩 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐞𝐮𝐠𝐝𝐥𝐞𝐝𝐞𝐧 𝐭/𝐦 𝐉𝐎𝟏𝟓 |
𝐅𝐫𝐢𝐞𝐥𝐢𝐧𝐤𝐩𝐚𝐫𝐤 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥
Op z͟o͟n͟d͟a͟g͟ ͟1͟0͟ ͟s͟e͟p͟t͟e͟m͟b͟e͟r͟ ͟2͟0͟2͟3͟ organiseert MVV'29 het Frielinkpark Festival voor jong en oud uit het Dubbeldorp en omstreken. Tijdens de aankondiging van deze dag introduceerden we het eerste onderdeel: Schijt je rijk. Inmiddels kunnen we ook het tweede onderdeel van de dag bekendmaken: een sponsorloop voor de jonge(re) jeugdleden t/m JO15.
𝐃𝐫𝐚𝐚𝐠 𝐚𝐥𝐬 𝐣𝐞𝐮𝐠𝐝𝐥𝐢𝐝 𝐣𝐞 𝐬𝐭𝐞𝐞𝐧𝐭𝐣𝐞 𝐛𝐢𝐣 𝐚𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐤𝐥𝐞𝐞𝐝𝐤𝐚𝐦𝐞𝐫𝐬
Zoals iedereen wellicht wel heeft meegekregen zijn we als MVV'29 bezig met de (ver)nieuwbouw van de kleedkamers. Het is de bedoeling dat ook de leden een steentje bijdragen aan dit prachtige project. Voor de jonge(re) jeugdleden bestaat deze bijdrage uit een zogenaamde sponsorloop. Het is de bedoeling dat deze jeugdleden zoveel mogelijk sponsoren weten te vinden zodat er een mooi bedrag wordt opgehaald voor de (ver)nieuwbouw van de kleedkamers. Begin september worden de formuleren via de leiders aan de jeugdleden uitgereikt.
𝐖𝐢𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐥𝐞𝐮𝐤 𝐮𝐢𝐭𝐣𝐞 𝐦𝐞𝐭 𝐣𝐞 𝐭𝐞𝐚𝐦!
Voor het team dat het meeste geld bij elkaar loopt (gemiddeld per teamlid) ligt een mooi teamuitje in het verschiet. Ook is er een leuk cadeau voor het jeugdlid dat het meeste geld inzamelt.
𝐀𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭𝐞𝐧 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐥𝐢𝐧𝐤𝐩𝐚𝐫𝐤 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥
Naast Schijt je rijk en de Sponsorloop vinden er op 10 september nog een aantal activiteiten plaats. Hierover volgt later verdere informatie. Houd onze kanalen in de gaten!