SAVE THE DATE: FRIELINKPARK FESTIVAL VOOR JONG EN OUD OP ZONDAG 17 SEPTEMBER Geplaatst op 20 mei 2023

Op 𝘇𝗼𝗻𝗱𝗮𝗴 𝟭𝟳 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 organiseert MVV'29 een gezellige dag voor iedereen uit het dubbeldorp Harbrinkhoek-Mariaparochie én omstreken. Van een spelletjescircuit voor de jongste jeugd tot een sponsorloop voor jeugdteams van MVV'29. En van een ludieke activiteit voor de oudere jeugdteams en seniorenteams tot aan '𝗦𝗰𝗵𝗶𝗷𝘁 𝗷𝗲 𝗿𝗶𝗷𝗸'! We sluiten de dag gezellig af met een zangertje, daarnaast is er de gehele dag een dj aanwezig. Uiteraard zal er de gehele dag de mogelijkheid zijn om gezellig van een hapje en een drankje te genieten. Sport, spel, plezier en feest voor jong en oud gebundeld in het Frielinkpark Festival!

𝙎𝘼𝙑𝙀 𝙏𝙃𝙀 𝘿𝘼𝙏𝙀 | 𝙁𝙧𝙞𝙚𝙡𝙞𝙣𝙠𝙥𝙖𝙧𝙠 𝙁𝙚𝙨𝙩𝙞𝙫𝙖𝙡:

· 𝘞𝘪𝘦? Jong en oud uit het dubbeldorp Harbrinkhoek-Mariaparochie én omstreken

· 𝘞𝘢𝘵? Een dag vol sport, spel, plezier en feest voor het hele gezin

· 𝘞𝘢𝘢𝘳? Frielinkpark, het complex van MVV'29

· 𝘞𝘢𝘯𝘯𝘦𝘦𝘳? Zondagmiddag 17 september 2023

· Verdere informatie over het complete programma én hoe je je aan kunt melden voor de verschillende onderdelen volgt op korte termijn!

🐄💩 𝙈𝙚𝙡𝙙 𝙟𝙚 𝙖𝙖𝙣 𝙫𝙤𝙤𝙧 '𝙎𝙘𝙝𝙞𝙟𝙩 𝙟𝙚 𝙧𝙞𝙟𝙠' 𝙚𝙣 𝙢𝙖𝙖𝙠 𝙠𝙖𝙣𝙨 𝙤𝙥 €𝟭.𝟬𝟬𝟬! 💩💰
We kunnen 1 spelonderdeel alvast verklappen: Schijt je rijk! We gaan ons hoofdveld indelen in vakken. Je kunt een eigen vak kopen voor slechts €25,-. Vervolgens zal er een koe het hoofdveld van het Frielinkpark betreden. De eigenaar van het vak waarin de koe 'schijt' wordt 'rijk' en wint een geldbedrag van maar liefst €1.000,-!

𝑊𝑖𝑙 𝑗𝑒 𝑗𝑒 𝑣𝑒𝑟𝑧𝑒𝑘𝑒𝑟𝑒𝑛 𝑣𝑎𝑛 𝑒𝑒𝑛 𝑒𝑖𝑔𝑒𝑛 𝑣𝑎𝑘? 𝑀𝑒𝑙𝑑 𝑗𝑒 𝑑𝑎𝑛 𝑎𝑎𝑛 𝑑𝑜𝑜𝑟 𝑒𝑒𝑛 𝑎𝑝𝑝𝑗𝑒 𝑡𝑒 𝑠𝑡𝑢𝑟𝑒𝑛 𝑛𝑎𝑎𝑟 𝑒𝑒𝑛 𝑣𝑎𝑛 𝑑𝑒 𝑜𝑟𝑔𝑎𝑛𝑖𝑠𝑎𝑡𝑜𝑟𝑒𝑛 𝑣𝑎𝑛 ℎ𝑒𝑡 𝐹𝑟𝑖𝑒𝑙𝑖𝑛𝑘𝑝𝑎𝑟𝑘 𝐹𝑒𝑠𝑡𝑖𝑣𝑎𝑙 (𝑧𝑖𝑒 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑎𝑐𝑡𝑔𝑒𝑔𝑒𝑣𝑒𝑛𝑠 ℎ𝑖𝑒𝑟𝑜𝑛𝑑𝑒𝑟).

Erik Bakhuis (06 51 68 77 38)
Henny oude Geerdink (06 25 04 82 92)
Rob Brughuis (06 51 69 96 98)
Edwin Wesselink (06 22 94 18 37)
Stefan Kerkhof (06 37 38 52 53)
Rudmer An de Stegge (06 83 69 52 84)
Jari Wesselink (06 34 15 08 46)

🥛🥖 𝙎𝙘𝙝𝙤𝙤𝙡 & 𝙑𝙤𝙡𝙠𝙨𝙛𝙚𝙚𝙨𝙩𝙚𝙣 𝙤𝙣𝙩𝙗𝙞𝙟𝙩 🥐☕
Alle focus op de volleybal, playbackshow, voetbal en het rode draadspel? Dan zorgt de organisatie van het Frielinkpark Festival voor het ontbijt met o.a. eieren, ontbijtspek, brood, witte en bruine bollen, kaas, ham, melk, sinaasappelsap, bestek en bordjes. De kosten bedragen slechts €7,50 per persoon.

Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan aan per e-mail bij Rob Brughuis en geef het aantal personen door waarmee je wilt ontbijten: rob.brughuis@plus.nl

𝐿𝑒𝑡 𝑜𝑝: 𝑗𝑒 𝑘𝑢𝑛𝑡 𝑗𝑒 𝑎𝑎𝑛𝑚𝑒𝑙𝑑𝑒𝑛 𝑡/𝑚 𝑢𝑖𝑡𝑒𝑟𝑙𝑖𝑗𝑘 29 𝑚𝑒𝑖. 𝐵𝑒𝑠𝑡𝑒𝑙𝑙𝑖𝑛𝑔 𝑙𝑎𝑡𝑒𝑛 𝑏𝑒𝑧𝑜𝑟𝑔𝑒𝑛 𝑘𝑎𝑛 𝑣𝑎𝑛𝑎𝑓 10 𝑝𝑒𝑟𝑠𝑜𝑛𝑒𝑛. 𝐴𝑛𝑑𝑒𝑟𝑠 𝑑𝑖𝑒𝑛𝑡 𝑑𝑒 𝑏𝑒𝑠𝑡𝑒𝑙𝑙𝑖𝑛𝑔 𝑜𝑝𝑔𝑒ℎ𝑎𝑎𝑙𝑑 𝑡𝑒 𝑤𝑜𝑟𝑑𝑒𝑛. 𝐵𝑒𝑧𝑜𝑟𝑔𝑖𝑛𝑔 𝑜𝑓 𝑜𝑝ℎ𝑎𝑙𝑒𝑛 𝑖𝑠 𝑜𝑝 𝑧𝑎𝑡𝑒𝑟𝑑𝑎𝑔 3 𝑗𝑢𝑛𝑖 𝑡𝑢𝑠𝑠𝑒𝑛 14.00 𝑒𝑛 16.00 𝑢𝑢𝑟.

𝙊𝙥𝙗𝙧𝙚𝙣𝙜𝙨𝙩 𝙣𝙖𝙖𝙧 𝙣𝙞𝙚𝙪𝙬𝙚 𝙠𝙡𝙚𝙚𝙙𝙠𝙖𝙢𝙚𝙧𝙨
De opbrengst van het Frielinkpark Festival (en ook het School & Volksfeesten ontbijt) gaat naar de vernieuwbouw van het kleedkamergebouw van MVV'29. Naast een gezellige dag voor iedereen, dus ook nog een mooie bijkomstigheid voor de organiserende vereniging van de dag.