Reminder! Stamppotdag 2024 Geplaatst op 12 januari 2024

!! 𝙍𝙀𝙈𝙄𝙉𝘿𝙀𝙍 !!

⚽🚴🏼🚶🏽‍♀️ 𝐒𝐓𝐀𝐌𝐏𝐏𝐎𝐓𝐃𝐀𝐆 𝟐𝟎𝟐𝟒 🥔🥕🍖

𝗞𝗼𝗺𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘇𝗼𝗻𝗱𝗮𝗴 𝘄𝗼𝗿𝗱𝘁 𝗯𝗶𝗷 𝘃𝗼𝗲𝘁𝗯𝗮𝗹𝘃𝗲𝗿𝗲𝗻𝗶𝗴𝗶𝗻𝗴 𝗠𝗩𝗩’𝟮𝟵 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝟮𝟭𝗲 𝗸𝗲𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗱𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻𝗲𝗹𝗲 𝘀𝘁𝗮𝗺𝗽𝗽𝗼𝘁𝗱𝗮𝗴 𝗴𝗲𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘀𝗲𝗲𝗿𝗱. 𝗗𝗲𝘇𝗲 𝗱𝗮𝗴 𝗯𝗲𝘀𝘁𝗮𝗮𝘁 𝗼𝗼𝗸 𝗱𝗶𝘁 𝗷𝗮𝗮𝗿 𝘂𝗶𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝟳 𝘁𝗲𝗴𝗲𝗻 𝟳 𝘃𝗼𝗲𝘁𝗯𝗮𝗹𝘁𝗼𝗲𝗿𝗻𝗼𝗼𝗶, 𝗲𝗲𝗻 𝗺𝗼𝘂𝗻𝘁𝗮𝗶𝗻𝗯𝗶𝗸𝗲𝘁𝗼𝗰𝗵𝘁, 𝗲𝗲𝗻 𝘄𝗮𝗻𝗱𝗲𝗹𝘁𝗼𝗰𝗵𝘁 𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻𝗮𝗳 𝟭𝟮.𝟬𝟬 𝘂𝘂𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗴𝗲𝘇𝗲𝗹𝗹𝗶𝗴𝗲 𝗺𝗶𝗱𝗱𝗮𝗴 𝗺𝗲𝘁 𝗻𝗮𝘁𝘂𝘂𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗵𝗲𝘁 𝘀𝘁𝗮𝗺𝗽𝗽𝗼𝘁𝗯𝘂𝗳𝗳𝗲𝘁.

𝗞𝗼𝘀𝘁𝗲𝗻 𝘀𝘁𝗮𝗺𝗽𝗽𝗼𝘁𝗯𝘂𝗳𝗳𝗲𝘁 €𝟭𝟮 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝘃𝗼𝗹𝘄𝗮𝘀𝘀𝗲𝗻𝗲𝗻 𝗲𝗻 €𝟲 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗷𝗲𝘂𝗴𝗱 𝘁/𝗺 𝟭𝟴 𝗷𝗮𝗮𝗿.

⚽ 𝗩𝗢𝗘𝗧𝗕𝗔𝗟𝗧𝗢𝗘𝗥𝗡𝗢𝗢𝗜 ⚽

Alle seniorenteams, het damesteam en de gehele A- en B-jeugd worden verwacht voor een 7 tegen 7 toernooi. De teams strijden in meerdere poules voor een finaleplek. De eerste wedstrijd begint om 09:30. Graag minimaal een kwartier van tevoren aanwezig.

De omroepinstallatie is helaas nog niet gereed om in gebruik te stellen, het wedstrijdschema kan daarom worden bekeken en opgehaald bij wedstrijdsecretariaat. De wedstrijd begint en eindigt bij het fluitje!

𝐒𝐭𝐚𝐫𝐭 𝟗.𝟑𝟎 𝐮𝐮𝐫. 𝐀𝐚𝐧𝐰𝐞𝐳𝐢𝐠 𝟗.𝟏𝟓 𝐮𝐮𝐫.

🚴🏼 𝗠𝗢𝗨𝗡𝗧𝗔𝗜𝗡𝗕𝗜𝗞𝗘𝗧𝗢𝗖𝗛𝗧 🚴🏼

Voor de ongeveer 40 kilometer lange mountainbiketocht (met pauze) over de essen en door de bossen is iedereen uitgenodigd. Om enig zicht te krijgen op het aantal deelnemers dient men zich op te geven bij:

Erik Bakhuis – bakhuisgeers@gmail.com / 06-51687738

Eddie Reinerink – eddyreinerink@outlook.com / 06-23007730.

𝐒𝐭𝐚𝐫𝐭 𝟗.𝟎𝟎 𝐮𝐮𝐫. 𝐀𝐚𝐧𝐰𝐞𝐳𝐢𝐠 𝟖.𝟑𝟎 𝐮𝐮𝐫.

🚶🏽‍♀️𝗪𝗔𝗡𝗗𝗘𝗟𝗧𝗢𝗖𝗛𝗧🚶🏻

Dit jaar is ook weer een wandeltocht uitgezet waar iedereen aan mee mag doen. Een mooie route van 1,5 uur (met pauze) voor de mensen die er graag op uit gaan. Mocht je willen meedoen aan deze wandeltocht geef je dan op bij:

Henri Goossen – H-goossen@outlook.com / 06-44388560

Herman Boermans – agnesboermans@hotmail.com

𝐒𝐭𝐚𝐫𝐭 𝟎𝟗.𝟑𝟎 𝐮𝐮𝐫. 𝐀𝐚𝐧𝐰𝐞𝐳𝐢𝐠 𝟗.𝟏𝟓 𝐮𝐮𝐫.

Tot zondag!