Niels Goossen Scheidsrechtercoordinator Jeugd Geplaatst op 30 augustus 2023

𝐍𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐬𝐜𝐡𝐞𝐢𝐝𝐬𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭𝐞𝐫𝐜𝐨𝐨̈𝐫𝐝𝐢𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐉𝐞𝐮𝐠𝐝

𝐍𝐢𝐞𝐥𝐬 𝐆𝐨𝐨𝐬𝐬𝐞𝐧 is met ingang van het nieuwe seizoen begonnen als coördinator van de jeugdscheidsrechters bij MVV’29. Hij stelt zichzelf graag even voor:

"Ik ben Niels, 22 jaar en al een heel aantal seizoenen actief als verenigingsscheidsrechter en trainer/leider. Daarnaast begin ik dit seizoen aan mijn 5e jaar als KNVB-scheidsrechter, waarbij ik wedstrijden fluit in de 4e en 5e klasse en als assistent-scheidsrechter actief ga worden in de 1e klasse en 4e divisie.

Mijn ervaring als KNVB-scheidsrechter kan ik inzetten, om de scheidsrechters te begeleiden en te verbeteren. Mijn doel is om elke jeugdwedstrijd te voorzien van een scheidsrechter, zonder beroep te moeten doen op de leiding van een team.

Dit seizoen hebben we het geluk met 𝟏𝟖 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐣𝐞𝐮𝐠𝐝𝐬𝐜𝐡𝐞𝐢𝐝𝐬𝐫𝐞𝐜𝐡𝐭𝐞𝐫𝐬, die voor de vakantie al een introductie hebben gehad om te kunnen fluiten. Deze scheidsrechters hebben een nieuwe uitrusting gekregen, zoals op de foto te zien is.

Bij het begeleiden van de scheidsrechters krijg ik hulp van Richard Heerts, Ben Westerhof en Sander Kamphuis.
Ik wens iedereen een goed en sportief seizoen toe! "

Het mag duidelijk zijn dat MVV'29 Niels' zijn inzet zeer op prijs stelt en wenst hem veel succes, samen met zijn team van hulpkrachten. Het is belangrijk om mensen te hebben die betrokken zijn bij het organiseren en coördineren van scheidsrechters, aangezien ze een cruciale rol spelen in het soepel verlopen van wedstrijden.