MVV29 JO19-1 zet goede reeks door met driepunter tegen Heino Geplaatst op 20 maart 2023

De 19 jarige scheids floot afgelopen zaterdag om half 1 voor de aftrap voor de wedstrijd VV Heino – MVV’29 . Voor de wedstrijd was er alleen een probleem, de kledingtas was namelijk door alle spanningen ergens in een woning in Almelo blijven staan en niet aanwezig.

De warming up kon ondanks dit gewoon plaatsvinden.

Nadat we in de shirtjes gehesen waren ( dank aan dhr. Wilfred Koek )  , was het dan echt ( keurig op )  tijd om te voetballen .

Tijdens een stroef begin van MVV’29 vloog een mislukte voorzet over de half fitte Jens heen. 1-0 voor Heino is de stand. Al snel was het onze vrijentrappenspecialist Lars die het het net wist te vinden zoals hij dat wel vaker heeft laten zien dit seizoen. Daarna wist Bram een wereldgoal te maken alleen was het in de verkeerde goal . 2-1 Heino en MVV’29 stond voor de tweede keer op achterstand .

Vlak voor rust begon onze vloerboer Tommy  opeens met passes te strooien waardoor onze pijlsnelle nummer 7 zijn 2e goal knap kon binnenschieten. In minuut 80 maakte hij zijn hattrick compleet . Eindstand : 2-3 MVV’29 !

Een geweldige en verdiende voortzetting van een mooie reeks !