MVV’29 1 wint van Lemelerveld 1 Geplaatst op 5 februari 2024

Afgelopen zondag stond de thuiswedstrijd tegen Lemelerveld op het programma. Nadat MVV’29 vorige week in de allerlaatste minuut twee punten liet liggen in het thuis duel tegen DSVD, waren de spelers en de staf er op gebrand om deze wedstrijd wel te winnen. De tegenstander Lemelerveld pakte de laatste wedstrijd tegen Ruurlo 1 wel de volle buit.

MVV’29 1 bleek dit duel de sterkere en wist het duel met 4-0 te winnen! De ongeslagen status blijft behouden en er is een gat van 6 punten op de nummer twee van de competitie.

𝐻𝑖𝑒𝑟 ℎ𝑒𝑡 𝑠𝑐𝑜𝑟𝑒𝑣𝑒𝑟𝑙𝑜𝑜𝑝 𝑣𝑎𝑛 𝑑𝑒 𝑤𝑒𝑑𝑠𝑡𝑟𝑖𝑗𝑑 𝑡𝑒𝑔𝑒𝑛 𝐿𝑒𝑚𝑒𝑙𝑒𝑟𝑣𝑒𝑙𝑑:

⚽ 1-0 Bart Oerbekke

⚽ 2-0 Stan oude Avenhuis

⚽ 3-0 Stan oude Avenhuis

⚽ 4-0 Jop Maathuis

Gerard Kocks: “De eerste paar minuten waren rommelig. Daarna kregen we de controle over de wedstrijd. Lemelerveld bood prima tegenstand, maar wij waren in de aanval sterker. Na een paar weken zonder overwinning hebben we laten zien dat we er nog steeds staan!”

Aankomende twee zondagen speelt MVV’29 1 niet voor de competitie. Donderdag 15 februari wordt er om 20:00 uur thuis geoefend tegen SDC’12 1. De volgende competitiewedstrijd wordt op zondag 25 februari uit tegen Reunie 1 gespeeld. Graag tot dan!