Mededelingen Technische Commissie Geplaatst op 4 juli 2024

Het voetbalseizoen 2023-2024 is officieel ten einde. Na een jaar vol spannende wedstrijden, indrukwekkende overwinningen en waardevolle leermomenten, is het nu tijd om onze blik op de toekomst te richten. De Technische Commissie wil jullie graag informeren over de huidige ontwikkelingen en plannen voor de komende periode. Deze informatie zal een inkijkje geven in de stappen die we ondernemen om de club verder te versterken en klaar te stomen voor het volgende seizoen.

Ontwikkelingen

We zijn verheugd te kunnen melden dat de posities binnen de Technische Commissie van MVV’29 steeds beter ingevuld worden. Gedurende het afgelopen seizoen hebben we met plezier de volgende nieuwe leden mogen verwelkomen: Tim Busscher, Willem Dubbelman, Bob Scholten en Koen Lesker. Met hun komst is ons team versterkt en beter uitgerust om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan.

Helaas is er op dit moment nog wel een vacature voor coördinator JO15.  

We gaan binnenkort aan de slag met een structuurverandering binnen de Technische Commissie om efficiënter te kunnen werken. Daarnaast zijn we erg blij met de positieve ontwikkelingen en groei binnen de jongste jeugd.

Jeroen Lesscher is het aanspreekpunt voor de mini’s, kinderen vanaf 5 jaar die vrijblijvend vier proeftrainingen kunnen volgen op zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. Na deze vier trainingen is er de mogelijkheid om uw kind aan te melden als lid. De coördinatie van de mini’s en de JO7 is in bekwame handen van Jeroen.

Verder zijn er jeugdkeeperscoördinatoren aangesteld: Jan en Thijs Goossen, die al jarenlang de jeugdtrainingen voor jeugdkeepers mede verzorgen. Zij zullen zich richten op het ontwikkelen van een helder keepersbeleid, zodat binnen de vereniging duidelijk is hoe de keeperstraining vorm wordt gegeven.

Daarnaast zijn we bezig met het opstellen van een digitale leidraad, een modern alternatief voor het vroegere info-boekje. Samen met de communicatiecommissie willen we nieuwe leden, ouders en kaderleden wegwijs maken binnen de vereniging. Ook zijn we bezig met ‘Jeugdbeleidsvisie 2024 en verder’ vastgesteld binnen de TC. Zodra e.e.a. definitief is, zullen we ze presenteren op onze site.

Afscheid Ben Westerhof TC

Onlangs hebben we tijdens een reguliere vergadering afscheid genomen van Ben Westerhof als lid van de Technische Commissie. Ben heeft zich jarenlang ingezet als coördinator van JO13, de meiden en later JO15, en was zeer actief binnen de TC. Daarnaast heeft hij een belangrijke rol gespeeld in het vormgeven van het jeugdarbitragebeleid en begeleidde hij spelbegeleiders en jeugdscheidsrechters.

We willen Ben hartelijk bedanken voor zijn enorme inzet en bijdrage aan de jeugd van MVV’29. We zijn blij dat hij als vrijwilliger behouden blijft binnen de vereniging en kijken ernaar uit om hem komend seizoen te zien als leider van de JO17-2.

Afscheid Björn Weiss TC

Björn Weiss heeft zich de afgelopen jaren intensief beziggehouden met de indeling van de lagere senioren, met ondersteuning van Tom Rikhof en Albert Olde Rikkert vanuit de Technische Commissie. Dit is een enorme klus, aangezien er helaas vaak op het laatste moment afmeldingen komen, waardoor spelers opnieuw ingedeeld moeten worden. We zijn Björn zeer dankbaar voor de tijd en energie die hij in deze (soms ondankbare) taak heeft gestoken.

Gelukkig blijft ook Björn behouden voor de club en zullen we hem komend seizoen actief zien op het veld in het nieuwe 9e elftal, wat afgelopen seizoen nog het 6e was.

Bij deze een oproep dat er dus ‘verse leden gezocht worden’ die willen helpen het indelingsbeleid lagere senioren vanaf 2025-2026 vorm te geven.  

Tot slot willen we eindigen met enkele data om alvast rekening mee te houden:  

 • zaterdag  20 juli t/m zondag 1 september 2024:  vakantie Noord
 • maandag 5 augustus t/m vrijdag 23 augustus 2024:  bouwvak vakantie
 • dinsdag 13 augustus 2024 start voorbereiding 1e en 2e elftal
 • donderdag 22 en zaterdag 24 augustus 2024: noabertoernooi MVV’29
 • zaterdag 31 aug./ zondag 1 september 2024: Start beker senioren Categorie A en B: 
 • maandag 2 september 2024:  Start trainingen niet selectieteams jeugd  

NB: start trainingen jeugdselectieteams: horen de teams via de jeugdselectieteams horen van hun trainer wanneer de trainingen voor het nieuwe seizoen weer beginnen.  

 • maandag 26 augustus of maandag 2 september 2024 start training onderbouw.
  Peter Voshaar laat via zijn kanalen weten wanneer deze trainingen definitief starten.
 • woensdag 6 september 2024 18.00 – 19.00 uur:
  Ouderavond JO8 en JO9 in de kantine
 • vrijdag 6 september 2024 vanaf 20.00 uur:  
  Aftrapbijeenkomst (Kick off) Jeugdkader M.V.V’29 in de kantine
 • zaterdag 7 september 2024: Jeugd; start 3 fasenvoetbal  
 • zondag 15 september 2024: Officiële opening complex:
 • zaterdag 21/ zondag 22 september 2024: Competitie start senioren: 

Tot zover,

Namens de Technische Commissie van MVV’29

Albert Olde Rikkert

Bezetting Technische Commissie vanaf juni 2024:

https://mvv29.nl/technische-commissie/