Gemeentelijke Voetbalquiz 3 mei 2024 Geplaatst op 24 april 2024

Op vrijdag 3 mei 2024 zal voor de 17e keer de Gemeentelijke Voetbalquiz georganiseerd worden. Net als tijdens de voorgaande 16 edities is de organisatie in handen van MVV’29. Locatie? Ook net als voorheen: Sportkantine De Voltreffer in Harbrinkhoek. De organisatie hoopt er ook dit keer weer een speciale avond van te maken, waar ook voor het publiek weer iets te winnen valt. De video’s die de vragen inleiden zijn al een aantal jaren van toepassing en keren ook dit jaar terug. Wij hopen op dezelfde spanning als de laatste jaren.

Vernieuwing of niet, aan tradities wordt niet getornd. Ook dit jaar start de quiz met een ronde waarin de voetbalkennis van de voorzitters van de deelnemende verenigingen uit de Gemeente Tubbergen getest wordt. Voor de rest kan de organisatie nog niet te veel loslaten over het programma van de avond. “De voorbereidingen zijn in volle gang en we zijn aan het kijken hoe we de avond zo attractief mogelijk in kunnen delen, waardoor het net als de vorige twee edities tot diep in de finale spannend zal zijn wie er met de overwinning vandoor gaat”, aldus de organisatie. 

Wie volgt De Tukkers op als winnaar? 

De Tukkers uit Albergen ging in 2019 met de beker naar huis, het jaar daarvoor wist organiserend vereniging MVV’29 voor het eerst in de geschiedenis beslag te leggen op de titel. De vraag is: wie wordt de winnaar van 2024? Weet De Tukkers de titel te prolongeren? Is sv Vasse – net als bijna ieder jaar – opnieuw een grote kanshebber? Gaat MVV’29 voor de tweede titelwinst ooit? Of staat een ander team op? Hoe dan ook, de verenigingen uit de gemeente Tubbergen zullen er alles aan doen om uitgeroepen te worden tot winnaar. 

Doe mee aan de publieksronde en maak kans op een fantastische prijs

De Gemeentelijke Voetbalquiz zorgt jaarlijks voor een bomvolle kantine en daar hoopt de organisatie ook dit jaar weer op. Ook het publiek kan namelijk deelnemen aan de prestigieuze publieksronde: ‘Viltje omhoog, viltje omlaag’. Hiermee kan ook het publiek in de prijzen vallen. De quiz start om 20.15 uur en zal omstreeks 22.30 uur afgelopen zijn, waarna er nog ruimte is voor een hapje en een drankje.