Frielinkpark Festival groot succes! Geplaatst op 14 september 2023

𝐇𝐞𝐭 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐥𝐢𝐧𝐤𝐩𝐚𝐫𝐤 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐰𝐚𝐬 𝐞𝐞𝐧 𝐠𝐫𝐨𝐨𝐭 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬!🥳🥳

Zondag 10 september was het eindelijk zover, op een met zon overgoten Frielinkpark vond het langverwachte Frielinkpark Festival plaats. Het was een zeer gezellige dag vol met sport, spel en plezier! 
Aan het begin van de middag  is als allereerst de sponsorloop voor de jeugd van start gegaan, waarbij de jeugdspelers van MVV'29 enorm hun best hebben gedaan om zo veel mogelijk geld bij elkaar te sponsoren. Na de sponsorloop was er voor alle jeugd uit de omgeving een super gezellige spelletjes middag waarbij ze op verschillende onderdelen een score konden behalen. Tegelijkertijd is ook het Levend Paardenrace voor de senioren van MVV'29 van start gegaan, een spel waarbij alle senioren teams streden voor een aantal vakken voor 'Schijt je rijk'. 

Om 15:30 uur betreedt Berta 1929 het hoofdveld en begon dan eindelijk het 'Schijt je rijk!' spel. Iedereen verzamelde zich rondom het hoofdveld en het grote scherm, waarop door middel van GPS, live te zien was bij welke vakken Berta 1929 zich in de buurt begaf. Uiteindelijk heeft het niet heel lang geduurd en heeft Berta 1929 gepoept! 💩 De prijs van €1.000,- is later op de middag uitgereikt aan de gelukkige winnaar.

Na de uitreiking was er natuurlijk nog tijd voor wat gezelligheid. 🎉🍗🍻🍷
Onder het genot van muziek van DJ Jesse & zanger Joost Verdriet en natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes geregeld door de Voltreffer is het een super geslaagde geworden. 

Wat we niet kunnen vergeten te vermelden is de opbrengst van deze dag. Het doel van het Frielinkpark Festival was om een zeer gezellige dag voor alle leden van MVV'29 en mensen uit de omgeving te organiseren, maar natuurlijk ook zeker om zoveel mogelijk geld op te halen voor de vernieuwbouwing van de kleedkamers. De uiteindelijke opbrengst van de hele dag is: €20.000!!💰

𝗠𝗩𝗩'𝟮𝟵 𝘄𝗶𝗹 𝗶𝗲𝗱𝗲𝗿𝗲𝗲𝗻 𝗵𝗲𝗲𝗹 𝗲𝗿𝗴 𝗯𝗲𝗱𝗮𝗻𝗸𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝘀𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗴𝗲𝘀𝗹𝗮𝗮𝗴𝗱𝗲 𝗱𝗮𝗴! 𝗢𝗽 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗴𝗲𝘄𝗲𝗹𝗱𝗶𝗴 𝘃𝗼𝗲𝘁𝗯𝗮𝗹 𝘀𝗲𝗶𝘇𝗼𝗲𝗻 𝟮𝟯/𝟮𝟰!  ⚽🥳

𝐾𝑙𝑖𝑘 ℎ𝑖𝑒𝑟𝑜𝑛𝑑𝑒𝑟 𝑜𝑝 𝑑𝑒 𝑙𝑖𝑛𝑘 𝑣𝑜𝑜𝑟 𝑎𝑙𝑙𝑒 𝑓𝑜𝑡𝑜'𝑠 𝑣𝑎𝑛 ℎ𝑒𝑡 𝐹𝑟𝑖𝑒𝑙𝑖𝑛𝑘𝑝𝑎𝑟𝑘 𝐹𝑒𝑠𝑡𝑖𝑣𝑎𝑙:

https://mvv1929-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/communicatie_mvv1929_onmicrosoft_com/EqUILe9o4GJCsJw5bpHcMT4BdQP8TvJI5gqfJzcaE6Z7xA?e=64yair