Fantastisch dagje uit Club van 100 Geplaatst op 20 september 2023

𝐅𝐚𝐧𝐭𝐚𝐬𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡 𝐝𝐚𝐠𝐣𝐞 𝐮𝐢𝐭 𝐂𝐥𝐮𝐛 𝐯𝐚𝐧 𝟏𝟎𝟎 𝐌𝐕𝐕’𝟐𝟗!

Vrijdag 8 september was het dan eindelijk weer zover; het vijfjaarlijkse uitje van de Club van 100. Als gevolg van corona was het dit keer zelfs zeven jaar geleden dat we met elkaar zijn weggeweest. Iedereen had er dan ook zin in om er een mooie dag van te maken. En dat werd het!

We werden ’s morgens om 11.00 uur verwacht in De Voltreffer. Na een kop koffie vertrokken we met de touringcar van Ter Beek Reizen naar de KNVB Campus in Zeist. Onderweg werden we door Maud Pannen voorzien van een hapje en een drankje. Aangekomen in Zeist was het Nederlands elftal per toeval op dat moment aan het trainen, de dag ervoor won het Nederlands elftal van Griekenland. Helaas konden we de training niet bekijken.

Onze groep, bestaande uit 50 personen, werd in twee groepen door medewerkers van de KNVB rondgeleid over de campus. Het grote terrein bestaat onder andere uit het bondsbureau, een sporthal, een voetbal medisch centrum en vijf voetbalvelden waar alle vertegenwoordigende elftallen hun trainingen afwerken. Daarnaast hebben we de ruimte gezien waar de VAR zich bevindt tijdens de eredivisiewedstrijden. Het was een interessant bezoek.

Rond 15.00 uur vertrokken we weer uit Zeist en zijn we richting het restaurant van de Twentse Bierbrouwerij in Hengelo gereden. Hier hebben we buiten op het terras kunnen genieten van fantastische weer en een heerlijk buffet.

Om 18.30 uur maakten we ons op voor het avondprogramma, het toetje van de dag! We gingen namelijk naar de Grolsch Veste voor de afscheidswedstrijd van Wout Brama. Dit was werkelijk geweldig georganiseerd en ik weet zeker dat menigeen in het stadion een traantje heeft moeten wegpinken. Een geweldig en zeer verdiend afscheid voor zo’n clubicoon en voorbeeld voor velen.

Na de wedstrijd zetten we weer koers gezet richting Harbrinkhoek en hebben we de dag nabesproken onder het genot van een biertje. Namens allemaal een woord van dank aan de verwencommissie voor de organisatie van deze mooie dag! 

𝗛𝗲𝗻𝗻𝗶𝗲 𝗼𝘂𝗱𝗲 𝗚𝗲𝗲𝗿𝗱𝗶𝗻𝗸, 𝗘𝗱𝘄𝗶𝗻 𝗪𝗲𝘀𝘀𝗲𝗹𝗶𝗻𝗸 𝗲𝗻 𝗡𝗼𝗿𝗯𝗲𝗿𝘁 𝗼𝘂𝗱𝗲 𝗛𝗲𝗻𝗱𝗿𝗶𝗸𝘀𝗺𝗮𝗻: 𝗻𝗼𝗴𝗺𝗮𝗮𝗹𝘀 𝗱𝗮𝗻𝗸!