Aan- en afmeldingen spelende leden Geplaatst op 4 april 2024

Beste leden,

Het sportieve voetbaljaar schiet al aardig op. Binnen MVV’29 zijn we alweer bezig met de indelingen voor het komend seizoen 2024-2025.
In het verleden is het (te) vaak gebeurd dat na bekendmaking van de teamindelingen, er alsnog afmeldingen komen. Dit willen we natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen.

Graag verneemt MVV’29 wat je volgend jaar gaat doen. Ben je van plan om te stoppen, of twijfel je hierover meldt dit dan! Afmelden bij je trainer/leider is niet voldoende!

Afmelden kan via de 𝘀𝗶𝘁𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗠𝗩𝗩’𝟮𝟵 𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗸𝗼𝗽𝗷𝗲 𝗹𝗶𝗱𝗺𝗮𝗮𝘁𝘀𝗰𝗵𝗮𝗽. Er wordt dan een email naar ledenadministratie@mvv29.nl gestuurd. 

𝗠𝗲𝗹𝗱 𝗷𝗲 𝘄𝗲𝗹 𝗮𝗳 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝟭 𝗺𝗲𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟰!  MVV’29 zal anders ook voor het nieuwe seizoen de contributie innen omdat MVV’29 dan ook contributie voor jou moet afdragen aan de KNVB.
Laat je niets van je horen, dan nemen we je mee in de indeling voor volgend jaar.

𝗡𝗮𝘁𝘂𝘂𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗯𝗹𝗶𝗷𝘃𝗲𝗻 𝘄𝗲 𝗼𝗼𝗸 𝗴𝗿𝗮𝗮𝗴 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗹𝗲𝗱𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝘄𝗲𝗹𝗸𝗼𝗺𝗲𝗻.

Mocht je bij MVV’29 willen voetballen meld je dan bij voorkeur aan 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝟭 𝗺𝗲𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟰 opdat we je mee kunnen nemen bij de nieuwe teamindelingen. . 

𝗔𝗮𝗻𝗺𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻 𝗸𝗮𝗻 𝘃𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝘀𝗶𝘁𝗲 ▶️ 𝗸𝗼𝗽𝗷𝗲 𝗰𝗹𝘂𝗯𝗶𝗻𝗳𝗼 ▶️ 𝗹𝗶𝗱𝗺𝗮𝗮𝘁𝘀𝗰𝗵𝗮𝗽 .

Aanmelding na 1 mei kan natuurlijk ook echter dan kunnen we niet garanderen dat je ook meteen ingedeeld kunt worden bij een team omdat we dan afhankelijk zijn van de aantallen.

Instroom bij de mini’s kan lopende het hele seizoen en meetrainen met de onderbouw/ jeugdteams ook.

Alvast bedankt,

De technische commissie van MVV’29