Materiaalbeheer

Binnen MVV’29 is de materiaalcommissie verantwoordelijk voor het beheer en de uitgifte van de materialen die nodig zijn om te kunnen voetballen. De eindverantwoordelijke personen op dit moment zijn:

Erik Huusken
beheerder kleding- en voetbalmaterialen
mail: erik.huusken@hotmail.com
Tel.: 06-12195410

Jan Goossen
beheerder sleutels, voetballen en hesjes
mail: jan.goossen@live.com
Tel.: 06-54214989

Standaarduitrusting teams

Bij aanvang van het seizoen wordt aan iedere leider van een jeugdteam een tas met kleding voor wedstrijden af gegeven. De leider ontvangt een overzichtslijst met inhoud van de tas t.a.v. wedstrijdkleding. Deze wedstrijdkledingtas bestaat uit: zwart-wit wedstrijdshirts met MVV logo, zwarte korte broeken, zwarte kousen, keeperskleding, waterzak + bidons, aanvoerdersband. De wedstrijdkleding mag alleen gedragen worden tijdens wedstrijden, niet tijdens trainingen of activiteiten.

Aan het einde van het seizoen moet de teamtas compleet worden ingeleverd. Het wassen van de kleding wordt door de betreffende teams individueel gecoördineerd (zie verderop was-voorschrift).

Stuk of versleten

Bij gebreken aan de sportmaterialen kan contact worden opgenomen met de betreffende beheerder. Versleten of kapotte kleding en materialen worden vervangen.

Zoekgeraakt

Zijn er sportmaterialen zoekgeraakt dan dient de leider dit zo snel mogelijk door te geven aan de kleding- en materiaalbeheerders. De zoekgeraakte spullen zullen aan het eind van het voetbalseizoen naar het betreffende team in rekening worden gebracht.

Keepershandschoenen

Voor ieder jeugdteam wordt bij aanvang van het voetbalseizoen een paar keepershandschoenen verstrekt.

Kleding leiders en trainers

Leiders en trainers bij de jeugdteams van MVV’29 kunnen een set kleding in bruikleen krijgen om hiermee vanuit de club een uniform herkenbare en passende uitstraling te hebben. Voor leiders geld dat deze een T-shirt, soft-shell jas en winterjas in bruikleen krijgen. Trainers krijgen een winterjas en een trainingspak in bruikleen. Wanneer men afscheid neemt van het jeugdkader dient de in bruikleen verstrekte kleding weer te worden ingeleverd. Zoekgeraakte spullen worden in rekening gebracht.

Sleutels

Afhankelijk van de functie die iemand binnen MVV’29 vervuld, wordt aan hem/haar sleutels verstrekt door de Materialencommissie.

Reserveshirts

Het kan zijn dat de tegenstander bij een thuiswedstrijd in (bijna) hetzelfde tenue speelt als MVV’29. Om verwarring te voorkomen zal de jeugdleider voor afwijkende reserveshirts dienen te zorgen. De shirts zijn in de week voorafgaande aan de wedstrijd te reserveren (telefonisch of per email). Zie hiervoor het reglement gebruik reserve-shirts (onder voetbalzaken) op de website.

Wassen tenues

Het kledingbeheer geeft het nadrukkelijke advies om de shirts centraal te wassen (bijv. 1 persoon wast gezamenlijk de shirts, tegen een vergoeding. Of door alle ouders per toerbeurt per wedstrijd). Gezamenlijk wassen voorkomt dat er binnen een team kleurverschil in shirts ontstaat. Belangrijk is wel dat de shirts:

  • niet warmer dan 40 °C worden gewassen
  • binnenste buiten worden gewassen
  • niet worden gewassen met wasverzachter (maar met waspoeder) i.v.m. het mogelijk loslaten van de belettering/logo op de shirts
  • niet in de wasdroger kunnen worden gedroogd in verband risico op het loslaten van de belettering/logo op de shirts

We vragen u dan ook vriendelijk om netjes met deze kleding om te gaan. De afspraken over het wassen worden aan het begin van het seizoen gemaakt door de leiders in samenspraak met de ouders.

Webshop voor MVV’29 sportkleding

Via deze link kom je op de webshop van MVV’29. Maar je kunt de webshop ook bereiken via de button op de homepage van onze site. Hierin kan je je eigen MVV29-kleding van Hummel online bestellen. Samen met onze kledingleverancier Teamsportfabriek is er een kledinglijn voor MVV’29 samengesteld. Over de bestelde artikelen ontvang je speciale MVV’29-korting. Deze webshop is speciaal ontwikkeld voor leden en betrokkenen van onze club. Bij vragen over de webshop, kan er rechtstreeks contact worden op genomen met Teamsportfabriek. Het telefoonnummer is 0546-656767 en het emailadres is webshop@teamsportfabriek.nl.