Materiaal beheer

Binnen MVV’29 is de Materiaal Commissie verantwoordelijk voor het beheer en de uitgifte van de materialen die nodig zijn om te kunnen voetballen. De eindverantwoordelijke personen op dit moment zijn:

Erik Huusken:
beheerder kleding en voetbalmaterialen
mail: erik.huusken@hotmail.com
Tel 06-12195410

Jan Goossen:
beheerder sleutels, voetballen en hesjes
mail: jan.goossen@live.com
Tel 06-54214989

 Standaard uitrusting teams:

Bij aanvang van het seizoen wordt aan iedere leider van een jeugdteam een tas met kleding voor wedstrijden af gegeven. De leider ontvangt een overzichtslijst met inhoud van de tas t.a.v. wedstrijdkleding. Deze wedstrijdkledingtas bestaat uit: zwart-wit wedstrijdshirts met MVV logo, zwarte korte broeken, zwarte kousen, keeperskleding, waterzak + bidons, aanvoerdersband. De wedstrijdkleding mag alleen gedragen worden tijdens wedstrijden, niet tijdens trainingen of activiteiten.

Aan het einde van het seizoen moet de teamtas compleet worden ingeleverd. Het wassen van de kleding wordt door de betreffende teams individueel gecoördineerd (zie verderop was-voorschrift).

Materiaal versleten of stuk:

Bij gebreken aan de sportmaterialen kan contact worden opgenomen met de betreffende beheerder. Versleten of kapotte kleding en materialen worden vervangen.

Materiaal zoekgeraakt:

Zijn er sportmaterialen zoekgeraakt dan dient de leider dit zo snel mogelijk door te geven aan de kleding- en materiaal-beheerders. De zoekgeraakte spullen zullen aan het eind van het voetbalseizoen naar het betreffende team in rekening worden gebracht. Keepershandschoenen:

Voor ieder jeugd team wordt bij aanvang van het voetbalseizoen een paar keepershandschoenen verstrekt.

Kleding Leiders en Trainers:

Leiders en trainers bij de jeugdteams van MVV ’29 kunnen een set kleding in bruikleen krijgen om hiermee vanuit de club een uniform herkenbare en passende uitstraling te hebben. Voor leiders geld dat deze een T-shirt, soft-shell jas en winterjas in bruikleen krijgen. Trainers krijgen een winterjas en een trainingspak in bruikleen. Wanneer men afscheid neemt van het jeugdkader dient de in bruikleen verstrekte kleding weer te worden ingeleverd. Zoekgeraakte spullen worden in rekening gebracht.

Sleutels:

Afhankelijk van de functie die iemand binnen MVV ’29 vervuld, wordt aan hem/haar sleutels verstrekt door de Materialencommissie.

Reserveshirts:

Het kan zijn dat de tegenstander bij een thuiswedstrijd in (bijna) hetzelfde tenue speelt als MVV’29. Om verwarring te voorkomen zal de jeugdleider voor afwijkende reserveshirts dienen te zorgen. De shirts zijn in de week voorafgaande aan de wedstrijd te reserveren (telefonisch of per email). Zie hiervoor het reglement gebruik reserve-shirts (onder voetbalzaken) op de website.

Wassen tenues:

Het kledingbeheer geeft het nadrukkelijke advies om de shirts centraal te wassen (bijv. 1 persoon wast gezamenlijk de shirts, tegen een vergoeding. Of door alle ouders per toerbeurt per wedstrijd). Gezamenlijk wassen voorkomt dat er binnen een team kleurverschil in shirts ontstaat. Belangrijk is wel dat de shirts:

We vragen u dan ook vriendelijk om netjes met deze kleding om te gaan. De afspraken over het wassen worden aan het begin van het seizoen gemaakt door de leiders in samenspraak met de ouders.

Webshop:

Op de site van MVV’29 staat een button van de webshop. Hierin kan je je eigen MVV29-kleding van Hummel online bestellen. Samen met onze kledingleverancier Teamsportfabriek is er een kledinglijn van MVV'29 samengesteld. Over de bestelde artikelen ontvang je speciale MVV-korting. Deze webshop is speciaal ontwikkeld voor leden en betrokkenen van onze club. Bij vragen over de webshop, kan er rechtstreeks contact worden op genomen met Teamsportfabriek. Het telefoonnummer is 0546-656767 en het mailadres is webshop@teamsportfabriek.nl.

Veel sportplezier !!!

Materiaal Commissie MVV ’29


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.