Accommodatie

Accomodatie Frielinkpark

Information

Voltreffer

Sportpark Frielinkpark, Almeloseweg 149, 7615 NA Harbrinkhoek

Routebeschrijving

Vanuit Almelo borden Ootmarsum – Tubbergen volgen tot aan Mariaparochie. Bij de stoplichten in Mariaparochie linksaf richting Harbrinkhoek. Na ongeveer 1 kilometer vindt u aan de rechter kant het Frielinkpark van MVV’29.

Vanuit Hengelo naar Zenderen – Albergen. In Albergen richting Almelo. In Mariaparochie bij de stoplichten rechtsaf richting Harbrinkhoek. Na ongeveer 1 kilometer vindt u aan de rechter kant het Frielinkpark van MVV’29.

Vanuit Tubbergen. Rotonde kwart rond en dan meteen de eerste weg links. Na pakweg 300 meter ziet u aan de linkerkant het Frielinkpark van MVV’29.

De Voltreffer

Zowel in het weekend als doordeweeks goed gevuld

Sinds 2002 staat op het Frielinkpark een prachtige immense kantine. Dit door vrijwilligers gebouwde pand bevat naast een kantine ook een bestuurskamer. De beheerder van de Voltreffer is Erik Pannen. Meer informatie over de kantinecommissie vindt u onder ‘Wie is Wie?’.

Medewerkers
Zonder barmedewerkers kan de Voltreffer niet draaiende gehouden worden. Het personeel van de Voltreffer staat altijd voor u klaar en met een beetje geluk kunt u rustig gaan zitten terwijl uw hapje en/of drankje wordt geserveerd. Naast deze vaste medewerkers zijn er ook nog een aantal vrijwilligers die doordeweeks bardiensten draaien.

Ook bardiensten draaien?
Wilt u uzelf ook als vrijwilliger inzetten voor MVV’29. Dan kunt u ook ’s avonds bardiensten gaan draaien. U kunt u opgeven bij de kantinebeheerder, Peter Voshaar.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.