MVV '29 O21-1

Seizoen: 2022-2023

( 2022-08-01 t/m 2023-07-31 )

Teaminfo

Nr Naam G W GL V P DPV DPT +/- MIN
1 Quick '20 O21-1 6 4 2 0 14 28 15 13 0
2 Achilles '12 O21-1 6 2 3 1 9 18 17 1 0
3 MVV '29 O21-1 6 2 2 2 8 17 18 -1 0
4 Oranje Nassau O21-1 6 0 1 5 1 12 25 -13 0

Hierboven de stand van poule 696180

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang

Hierboven het programma van poule 696180

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang Uitslag Nr

Hierboven de uitslagen van poule 696180

Beloftenteam MVV 29 eindigt op de 7e plaats op de Beltona Finaledag

2017-06-08
Net als de afgelopen jaren, had het beloftenteam van MVV’29 zich geplaatst voor de Beltona Finaledag op zaterdag 3 juni j.l. Traditiegetrouw vond het prestigieuze toernooi plaats op de velden van CVV Sparta Enschede.
 
Zaterdagmorgen omstreeks 07.30 uur verzamelden de spelers en het kader van het beloftenteam van MVV’29 bij de kantine, waar de dag gestart werd met een gezamenlijk ontbijt. Na de teambespreking werd met de touringcar, bestuurd door Herbert Busscher (waarvoor nogmaals dank!), de weg naar Enschede ingezet. De 16 gekwalificeerde teams hadden zich, net als ieder jaar, gemeld op de velden van CVV Sparta Enschede. Daarna startte de poulefase, waarin MVV’29 stuitte op Wijhe’92, DZOH en Zwart Wit ’63.
 
Eerste poulewedstrijd: MVV’29 – Wijhe ’92, 0-0 eindstand
Opstelling:
Doel: Giel Groothuis
Verdediging: Bart Boerrigter – Nick Hofhuis (Arno Lamtink) – Niek Busscher – Nick Ketting Olivier
Middenveld: Gijs oude Munnink – Raymond Rajic – Milan Weiss
Aanval: Kai Wesselink – Stan oude Avenhuis (Niek Busscher) – Koen ter Wee
Verslag:
De eerste wedstrijd tegen Wijhe’92 was amper begonnen, toen het toernooi al ten einde was voor Nick Hofhuis. Na een hard duel met een aanvaller van Wijhe’92 kwam Nick ongelukkig op zijn pols terecht, waarna hij naar het ziekenhuis moest. Arno Lamtink verving hem, Raymond Rajic zakte een linie. MVV’29 begon sterk en was de betere ploeg, het zette fanatiek druk bij balbezit van Wijhe’92. Bij balbezit van MVV’29 had Wijhe’92 veel overtredingen nodig om MVV’29 het voetballen onmogelijk te maken. Niek Scholte Lubberink was in de openingsfase gevaarlijk met een vrije trap, maar de grootste kans van de wedstrijd kwam op naam van Stan oude Avenhuis. De spits had niet in de gaten hoeveel tijd hij had en schoot gehaast naast. Ondanks dat MVV’29 de betere ploeg was, kreeg Wijhe’92 een enorme kans om de score te openen. Gelukkig voor MVV’29 was Giel Groothuis attent en was hij de winnaar in een één-tegen-één-duel met de spits van de tegenstander. Bart Boerrigter was in de slotfase met een kopbal nog dichtbij de 1-0, maar de bal ging over. Hierdoor begon MVV’29 het toernooi met een doelpuntloos gelijkspel.
 
Tweede poulewedstrijd: MVV’29 – DZOH, 1-0 eindstand
Opstelling:
Doel: Giel Groothuis
Verdediging: Bart Boerrigter – Raymond Rajic – Tim Busscher – Nick Ketting Olivier
Middenveld: Milan Weiss – Niek Scholte Lubberink – Gijs oude Munnink
Aanval: Kai Wesselink – Thijs Busscher (Niek Busscher) – Koen ter Wee
Verslag:
Ook de tweede wedstrijd startte MVV’29 goed, Milan Weiss dook al binnen enkele minuten voor de keeper op na een combinatie met Thijs Busscher. De doelman behoedde DZOH, de opponent uit Emmen, voor een vroege achterstand. Na een goede openingsfase van MVV’29 bleken de ploegen gewaagd aan elkaar. Het was een rommelige wedstrijd, met de nodige gele kaarten. Namens MVV’29 werden Gijs oude Munnink en Thijs Busscher op de bon geslingerd. Doordat het spel veel stil lag, werden door beide ploegen weinig kansen gecreëerd. De grootste kans voor MVV’29 was voor Thijs Busscher, zijn schot werd van de doellijn gekopt. DZOH kreeg ook een goede mogelijkheid na een mooie aanval, het schot van de aanvaller werd vanaf de zestienmeter over geschoten. Invaller Niek Busscher stond koud in het veld toen hij neergehaald werd, waarna de scheidsrechter resoluut naar de stip wees. Niek Scholte Lubberink bleef koel en wist het buitenkansje te verzilveren: 1-0. Ondanks dat DZOH op zoek ging naar de gelijkmaker, wist MVV’29 stand te houden. Vier punten na twee wedstrijden, een goede start voor de mannen van Marcel oude Nijhuis.
 
Derde poulewedstrijd: MVV’29 – Zwart Wit ‘63 , 3-0 eindstand
Opstelling:
Doel: Justin Koenderink
Verdediging: Arno Lamtink – Bart Boerrigter – Tim Busscher – Nick Ketting Olivier
Middenveld: Milan Weiss – Niek Scholte Lubberink (Daan Scholten) – Gijs oude Munnink (Thijs Busscher)
Aanval: Kai Wesselink (Koen ter Wee) – Stan oude Avenhuis – Niek Busscher
Verslag:
MVV’29 begint fantastisch aan de derde en laatste poulewedstrijd. Kai Wesselink opent al na enkele minuten de score, nadat hij de doelman wist te omspelen en vervolgens de bal in het lege doel te schuiven. Niek Scholte Lubberink ging door zijn enkel en was na Nick Hofhuis de volgende speler die geblesseerd moest afhaken. Een aderlating voor MVV’29. Het jongste lid van het team, Daan Scholten, verving hem. Hij startte fantastisch want hij wist de 2-0 aan te tekenen, door raak te koppen op aangeven van Stan oude Avenhuis. MVV’29 bleek veel te sterk voor de tegenstander uit Harderwijk en breidde de stand zelfs uit naar 3-0. Doelman Justin Koenderink wist met zijn uittrap Stan oude Avenhuis te bereiken. Hij wipte de bal over de doelman, waarna de wedstrijd definitief beslist was. Daarna kwam MVV’29 niet meer in de problemen. Zodoende sloot MVV’29 als poulewinnaar de poulefase af met zeven punten uit drie wedstrijden. Een knappe prestatie van de zwart-witten.
 
Kwartfinale: MVV’29 – ZAC, 1-1 eindstand (ZAC wint na strafschoppen)
Opstelling:
Doel: Giel Groothuis
Verdediging: Bart Boerrigter – Raymond Rajic – Tim Busscher – Nick Ketting Olivier
Middenveld: Gijs oude Munnink – Milan Weiss – Daan Scholten
Aanval: Kai Wesselink – Stan oude Avenhuis (Niek Busscher) – Koen ter Wee
Verslag:
Al in de openingsfase kreeg MVV’29 een domper te verwerken, na zwak verdedigen van MVV’29 wist ZAC op voorsprong te komen. Daarna besloot de tegenstander uit Zwolle om een verdedigende speelstijl te hanteren en MVV’29 het voetballen onmogelijk te maken door extreem veel overtredingen te maken. MVV’29 speelde zichzelf uit de wedstrijd door mee te gaan met het spel van de tegenstander. Het leidde tot kaarten aan beide zijden, Bart Boerrigter en Nick Ketting Olivier pakten namens MVV’29 geel. Enkele minuten voor tijd kreeg MVV’29 een terechte penalty, na vasthouden in het strafschopgebied. Aanvoerder Gijs oude Munnink ging achter de bal staan, zag de doelman zijn inzet keren maar was attent om de rebound binnen te koppen: 1-1. Daarna kreeg MVV’29 via Niek Busscher dé kans om de wedstrijd ook nog winnend af te sluiten. Na een voorzet van Koen ter Wee nam Niek Busscher de bal ineens uit de lucht, maar de doelman wist de inzet knap te keren. Trainer Marcel oude Nijhuis ondernam vervolgens een ‘Van Gaal-actie’, hij bracht doelman Justin Koenderink voor Giel Groothuis aangezien een penaltyreeks lonkte. Eindstand: 1-1, dus volgden strafschoppen. MVV’29 miste helaas een penalty, ZAC wist alle strafschoppen overtuigend te raken. Dat betekende dat MVV’29 uitgeschakeld was voor de eindoverwinning en voor de plekken 5 t/m 9 moest gaan voetballen, helaas.
 
Wedstrijd om plek 5 t/m 9: MVV’29 – Germanicus, 0-1 eindstand
Opstelling:
Doel: Giel Groothuis
Verdediging: Raymond Rajic – Tim Busscher – Daan Scholten – Nick Ketting Olivier
Middenveld: Gijs oude Munnink (Bart Boerrigter) – Milan Weiss – Stan oude Avenhuis
Aanval: Kai Wesselink – Thijs Busscher – Niek Busscher (Koen ter Wee)
Verslag:
In de openingsfase was Germanicus het dichtst bij de openingstreffer, Giel Groothuis hiel MVV’29 op de been. De grootste mogelijkheden namens MVV’29 waren voor Milan Weiss, Niek Busscher en Koen ter Wee. Het was goed te merken dat beide ploegen waren uitgeschakeld voor de eindoverwinning en ‘slechts’ voor de vijfde plek speelden, toch ging Germanicus hier beter mee om dan MVV’29. In de slotfase rolde een afstandsschot van Germanicus in de verre hoek, waardoor Giel Groothuis kansloos was. Hiermee was de eindstand bepaalt op 0-1. MVV’29 was veroordeeld tot een wedstrijd om de zevende en achtste plek. De tegenstander voor deze wedstrijd had het complex van CVV Sparta Enschede echter al verlaten, waardoor MVV’29 zonder te spelen op de zevende plek eindigde.
 
Gezellige afsluiter met een barbecue bij de kantine
Na het toernooi werd de dag afgesloten met een barbecue bij de kantine. Ondanks dat we gehoopt hadden iets verder in het toernooi te komen, was het na afloop erg gezellig. Al met al weer een mooie dag, hopelijk weet MVV’29 zich ook komend jaar te plaatsen voor de Beltona Finaledag. Supporters die de moeite hadden genomen om naar Enschede te komen, dank hiervoor!
 
 
 
 
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.