MVV '29 O21-1

Seizoen: 2021-2022

( 2021-08-01 t/m 2022-07-31 )

Teaminfo

Nr Naam G W GL V P DPV DPT +/- MIN
1 MVV '29 O21-1 3 3 0 0 9 15 3 12 0
2 HSC '21 O21-1 4 2 0 2 6 11 11 0 0
3 Bon Boys O21-1 3 0 0 3 0 3 15 -12 0

Hierboven de stand van poule 662596

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang

Hierboven het programma van poule 662596

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang Uitslag Nr

Hierboven de uitslagen van poule 662596

compact full

Beltona MVV29 wint van HSC21

2021-11-29

HSC’ 21 O21 -1 – MVV’29 O21 -1 rust 0 – 2 eind 2 – 6


Scoreverloop:
14e min 0 - 1 Floris assist Thijs
20e min 0 - 2 Floris assist Iwan
61e min 0 - 3 Guus assist Iwan
65e min 0 - 4 Floris assist Niels
70e min Jop voor Thijs
75e min 0 - 5 Iwan
79e min 1 - 5 HSC’12
80e min 1 - 6 Floris
80e min Jesse voor Guus
82e min Bram voor Devi
90 + 2e min 2 - 6 HSC’12


Vooraf:
Woensdag 24 november het 2e duel met de beloften van MVV’29.
Het coachduo (Masselink/ Olde Rikkert) ging zondag 21 november nog kansloos met MVV’29 1 onderuit tegen TVO 1. Vandaag een hele andere tegenstander namelijk HSC’21 (het 1e speelt 3e divisie, ze hebben een O23 en hun JO19-1 speelt 3e divisie).
Inschatting was dat HSC’21 bovenliggend zou zijn en misschien wel 70 % of meer balbezit zou hebben. Het ging er dus vooral om wat we zouden doen als we de bal niet hadden.
Kunnen we het opbrengen om dicht bij elkaar te blijven en hebben we met elkaar 1 gedachte. Daarnaast was het van belang om te loeren op kansen met de wetenschap van de kwaliteit die we ook in onze ploeg hebben.


En dan de wedstrijd.
HSC’21 had het initiatief en in het begin was het even wat onwennig. Als we eenmaal balbezit hadden waren we hem ook snel weer kwijt. Echter al snel bleek dat we goed stonden en de jongens verbeten waren om een goed resultaat te halen. Er was de wil om duels te winnen.
Breed spelen mocht maar bij diepte waren we alert en waar mogelijk werd de bal onderschept of de tegenstander geen duimbreedte gegund.
Het was Guus die in de 8e min al een goede actie had, die beter had verdiend.
Even later was het alsnog raak doordat Floris een prima voorzet van Thijs met links beheerst en koelbloedig afwerkte met binnenkant rechtervoet.
Vrij snel daarna was het wederom “Tuut”die op de goede plek stond en de bal binnenjoeg na goed voorbereidend werk van Guus en Iwan.
Op de bank “wreven we ook even in de ogen” want we waren uiterst effectief en HSC’21 moest aan de bak . HSC’21 was toch wat van slag en het duurde tot de 30e min voor ze wat dreiging hadden voor de goal van Stan, overigens door een foute terugspeelbal van onze kant.
Daarvoor had het zelfs 0 – 3 kunnen staan echter de goal van Tuut uit de vrije trap van Thijs ging niet door wegens buitenspel van Guus.
HSC’21 had voor rust nog wel de aansluittreffer kunnen scoren maar hun rechtsbuiten schoot na een prima actie de bal op de rechterpaal ( soms zit het ook mee, of “dwing je dat af “??).
Na de rust gingen we door met wat we in de 1e helft ook al hadden laten zien.
Namelijk niet wat weggeven en heel effectief zijn in het vijandelijke doelgebied.
In de 65e min begon Niels als linkervleugelverdediger op eigen helft aan een rush. Hij stoomde op en passeerde daarbij op wilskracht 3 man, haalde keurig de achterlijn en gaf een afgemeten voorzet op Tuut, die wel met dit soort kansen weet om te gaan.
Daarna was het Iwan , die er als de kippen bij was, en hij strafte een foutje in hun verdediging hard af wat de 0 - 5 betekende. Vervolgens had HSC’21 weer een bal op de paal (het zat hen ook niet mee, maar dat deerde ons niet).
Daarna kon HSC’21 alsnog iets terug doen. Uit een “afvallende” bal werd er in de kluts tegen gescoord waarbij wij dachten aan vermeend buitenspel echter de scheids keurde de treffer goed waardoor het 1- 5 werd.
Even later maakte Tuut zijn 4e van de avond en tilde de stand naar 1 - 6.
In de blessuretijd wist HSC’21 uit een goed genomen vrije trap nog een keer te scoren waarna de scheids met een stand van 2 - 6 voor de laatste keer tijdens de wedstrijd op zijn fluitje blies.


Al met al genoten van de spirit van het team.
We legden een hele mooie teamprestatie op de mat. We hielden de ruimtes klein waardoor het voor HSC’21 heel moeilijk was om er door te komen. Doordat we uiterste effectief in het benutten van kansen waren ontstond er ook minder geloof bij HSC’21 om de wedstrijd nog te keren.
Al met al dus met een goed gevoel en 3 punten in de pocket weer op Haarbrich an .

Beloften MVV29 winnen Beltona-wedstrijd ruim van Quick 20

2018-10-31

Het Beltona-team van MVV’29 heeft dinsdagavond goede zaken gedaan tegen Quick’20. In Oldenzaal boekten de manschappen van trainer Tom Veldscholten een ruime overwinning: 0-3. Een knap en verdiend resultaat, waardoor MVV’29 de volle buit heeft uit de eerste 2 wedstrijden.

MVV’29 begon sterk aan de wedstrijd en was in de openingsfase de gevaarlijkste ploeg. Met de snelle voorhoede, bestaande uit Bart Oerbekke, Thijs Kamphuis en Koen ter Wee, kwam MVV’29 een aantal keren gevaarlijk door wat resulteerde in een handvol kansen. Jim Groener raakte met een kopbal nog de lat. Uiteindelijk wist MVV’29 op voorsprong te komen, door een goal van Bart Oerbekke. Daardoor ging MVV’29 rusten met een 0-1 voorsprong. Gezien het grote aantal kansen had een hogere ruststand mogelijk geweest, al had Quick ’20 ook 2 grote kansen om zeep geholpen. 

Na rust kwam MVV’29 voortvarend uit de kleedkamer. Koen ter Wee wist binnen een minuut na rust de score te verdubbelen: 0-2. Uiteindelijk was het Thijs Kamphuis die met een fantastisch afstandsschot de eindstand bepaalde op 0-3. In de tweede helft is MVV’29 nauwelijks nog in de problemen geweest, mede doordat het verdedigend goed georganiseerd stond.

Door de knappe overwinning gaat het Beltona-team van MVV’29 aan kop in de poule met de volle buit: 6 punten uit de eerste 2 wedstrijden. De eerste 3 punten werden 3 weken terug behaald tegen DETO. Quick’20 en BWO staan momenteel op 3 punten in de poule, terwijl DETO nog puntloos is. Op woensdagavond 21 november staat de volgende wedstrijd op het programma, dan ontvangt MVV’29 op het eigen terrein BWO.

MVV29 5e op de Beltona Finaledag

2018-06-27

Foto's van deze dag zijn te bekijken via deze link: https://photos.app.goo.gl/LvHXGFKH54rB7oLZ6

Op zaterdag 23 juni mocht het beloftenteam van MVV’29 wederom aantreden op de Beltona Finaledag, die jaarlijks wordt gespeeld op de velden van Sparta Enschede. Zo vanzelfsprekend was dit overigens niet, aangezien MVV’29 zich niet wist te plaatsen voor de finaledag. Door een afzegging van een andere vereniging, kreeg MVV’29 alsnog een uitnodiging om deel te nemen aan de finaledag.

De dag begon traditioneel met een ontbijt in Sportkantine ‘De Voltreffer’, waarna per bus de weg richting Enschede werd ingezet. Daar maakten de spelers en begeleiding (bestaande uit Marcel oude Nijhuis, Rob Voshaar, Bertus Voshaar, Björn Weiss en Jari Wesselink) zich op voor een poule met ZAC, vv Noordscheschut en Avanti Wilskracht. Het doel was om bij de eerste twee in de poule te eindigen en zodoende naar de laatste 8 door te stoten. De wedstrijden duurden 25 minuten.

Poulewedstrijd 1: MVV’29 – ZAC, 4-0

Opstelling MVV’29
Giel Groothuis;
Bart Boerrigter, Jim Groener (17’ Niels ter Wee), Nick Hofhuis, Tim Busscher;
Milan Weiss, Daan Scholten, Mike Busscher (20’ Matthijs Löwik);
Kai Wesselink, Stan oude Avenhuis, Koen ter Wee (15’ Bart Oerbekke).

Wedstrijdverslag

Om 10.35 werd voor het eerst afgetrapt. Tegen ZAC, de club die MVV’29 vorig jaar uitschakelde in de knock-out-fase. Waar MVV’29 het vorig jaar lastig had tegen deze ploeg, liet het dit jaar geen spaan heel van de club uit Zwolle. Koen ter Wee opende al snel de score. De aanvaller schoof beheerst binnen na een goede individuele actie. Kort daarna scoorde Nick Hofhuis de tweede treffer van de wedstrijd. Na een goede corner van Kai Wesselink, legde Stan oude Avenhuis perfect terug op de verdediger. Daarmee zat MVV’29 op rozen. Uiteindelijk liep MVV’29 via de tweede goal van Koen ter Wee en een strafschop van Kai Wesselink, die zelf gevloerd werd in het strafschopgebied, uit naar een klinkende 4-0 overwinning. Niels ter Wee redde kort voor tijd nog op de doellijn en voorkwam hiermee dat de Zwollenaren een eretreffer maakten. Met deze grote uitslag begon MVV’29 erg goed aan het toernooi.

Poulewedstrijd 2: MVV’29 – vv Noordscheschut, 0-1

Opstelling MVV’29
Giel Groothuis;
Bart Boerrigter, Jim Groener, Nick Hofhuis, Tim Busscher;
Milan Weiss, Daan Scholten, Mike Busscher (17’Bart Hondebrink);
Kai Wesselink, Stan oude Avenhuis, Koen ter Wee.

Wedstrijdverslag

MVV’29 begon tegen vv Noordscheschut in dezelfde opstelling als de eerste wedstrijd tegen ZAC. Al vroeg kwamen de zwart-witten op achterstand. Een hoekschop van vv Noordscheschut viel bij de tweede paal. MVV’29 wist de bal niet goed weg te werken, waarna vv Noordscheschut simpel binnen kon tikken. Door dit zwakke verdedigen kon MVV’29 de achtervolging inzetten. Ondanks de tegengoal raakte de ploeg van Marcel oude Nijhuis niet van slag en wist het meerdere kansen te creëren om op gelijke hoogte te komen. De grootste kans was voor Milan Weiss, na een steekpass van Kai Wesselink. Echter stuitte de aanvoerder op de doelman. MVV’29 had het betere van het spel, totdat MVV’29 in korte tijd twee gele kaarten ontving. De consequentie na een gele kaart was dat je vijf minuten aan de kant moest staan. Jim Groener en Bart Boerrigter ontvingen geel, waardoor MVV’29 met negen man kwam te staan. Nadat Bart Boerrigter het veld weer in mocht, kreeg hij kort voor tijd nog een grote kopkans. Echter ging de bal over, waardoor MVV’29 de tweede wedstrijd verloor. Een nederlaag die het aan zichzelf te danken had. Kai Wesselink raakte geblesseerd aan zijn pols, waardoor zijn toernooi eindigde.

Poulewedstrijd 3: MVV’29 – Avanti Wilskracht, 1-0

Opstelling MVV’29
Giel Groothuis;
Bart Boerrigter, Niels ter Wee, Nick Hofhuis, Tim Busscher;
Milan Weiss, Daan Scholten, Mike Busscher (18’ Matthijs Löwik);
Bart Oerbekke (20’ Bart Hondebrink), Stan oude Avenhuis, Koen ter Wee.

Wedstrijdverslag

Door de nederlaag tegen vv Noordscheschut moest MVV’29 de laatste wedstrijd flink aan de bak om door te gaan naar de beste acht teams van het toernooi. MVV’29 startte met Bart Oerbekke als vervanger van de geblesseerde Kai Wesselink, Niels ter Wee nam de plaats in van Jim Groener. Al snel scoorde Bart Oerbekke met zijn linker de 1-0 na een knappe actie. Daarna pakte de aanvaller van A1 een gele kaart, hierdoor moest MVV’29 vijf minuten met een man minder spelen. MVV’29 ‘vergat’ om de wedstrijd eerder te beslissen, onder andere Koen ter Wee raakte de paal en miste daarmee de kans op 2-0. Toch wist MVV’29 de 1-0 over de streep te trekken. Hiermee plaatste het zich voor de kwartfinale en werd MVV’29 zelfs poulewinnaar, vv Noordscheschut werd tweede. Een knappe prestatie! Een smet op de goede prestatie was dat Bart Oerbekke, na Kai Wesselink, ook geblesseerd moest afhaken.

Kwartfinale: MVV’29 – Sparta Nijkerk, 0-0 (Sparta Nijkerk winst na strafschoppen)

Opstelling MVV’29
Giel Groothuis;
Bart Boerrigter, Jim Groener, Nick Hofhuis, Tim Busscher;
Milan Weiss, Daan Scholten, Bart Hondebrink;
Stan oude Avenhuis, Mike Busscher, Koen ter Wee.

Wedstrijdverslag

Door de blessure van Bart Oerbekke, schoof Mike Busscher een linie door en kwam er een plekje vrij voor Bart Hondebrink op het middenveld. Jim Groener nam centraal achterin de plek van Niels ter Wee weer over. Al vrij snel werd duidelijk dat Sparta Nijkerk de beste tegenstander was die de ploeg van Marcel oude Nijhuis tegen was gekomen op de finaledag. Sparta was de betere ploeg, MVV’29 was voornamelijk aan het verdedigen. Dit leidde uiteindelijk tot de 0-1. Echter werd deze goal wegens buitenspel afgekeurd. Ondanks dat Sparta een aantal keren gevaarlijk werd, wist het niet te scoren en kon doelman Giel Groothuis de nul houden. Daarom moesten strafschoppen bepalen wie er naar de halve finale zou gaan. Bij MVV’29 misten Koen ter Wee en Daan Scholten een strafschop, Sparta wist alle strafschoppen te raken. Daarmee werd MVV’29 uitgeschakeld en moest het verder spelen om de vijfde tot en met de achtste plekken.

Wedstrijd om plek 5 t/m 8: MVV’29 – Wijhe, 1-0

Opstelling MVV’29
Stan Rewinkel;
Bart Boerrigter, Jim Groener, Niels ter Wee, Tim Busscher;
Bart Hondebrink, Daan Scholten, Matthijs Löwik;
Stan Oude Avenhuis, Mike Busscher, Koen ter Wee (20’ Nick Hofhuis).

Wedstrijdverslag

Na de wedstrijd tegen Sparta was het toernooi voor Milan Weiss ten einde. Daarmee werd de spoeling dun voor het beloftenteam van MVV’29. Tegen Wijhe nam Stan Rewinkel de plek onder de lat over van Giel Groothuis, speelde Niels ter Wee op de plek van Nick Hofhuis en was Matthijs Löwik de vervanger van Milan Weiss. MVV’29 begon goed aan de wedstrijd, Bart Boerrigter zette als rechtsback een aanval op, ging de combinatie aan met Stan oude Avenhuis en rondde vervolgens beheerst af met buitenkant voet: 1-0. De beloften van MVV’29 kregen via Stan oude Avenhuis, Bart Hondebrink en Bart Boerrigter kansen om de wedstrijd voortijdig te beslissen, maar lieten dit na. MVV’29 won en mocht dus aantreden om de vijfde en zesde plek.

Wedstrijd om plek 5 en 6: MVV’29 – ZSV Zelos, 2-1

Opstelling MVV’29
Stan Rewinkel;
Niels ter Wee, Jim Groener, Nick Hofhuis, Tim Busscher;
Bart Hondebrink, Daan Scholten, Matthijs Löwik;
Bart Boerrigter, Mike Busscher, Stan oude Avenhuis.

Wedstrijdverslag

Alsof MVV’29 nog niet genoeg blessures had opgelopen deze finaledag, moest Koen ter Wee de laatste wedstrijd tegen ZSV Zelos ook nog verstek laten gaan. Nick Hofhuis kwam daardoor weer in het elftal en Bart Boerrigter schoof door van de achterste linie naar de aanval. Dat bleek een goede zet, want Bart Boerrigter opende de score met een wereldgoal tegen de ploeg uit Zelhem (Gelderland). Hij legde de bal vanaf de zestien over de doelman in de verre hoek: 1-0. Ook moest MVV’29 een tegendoelpunt incasseren, nadat een speler van ZSV Zelos kon binnentikken na een vrije trap. Uiteindelijk wist MVV’29 deze wedstrijd wel te winnen, opnieuw Bart Boerrigter wist te scoren. Een schot vanaf circa 18 meter werd feilloos in de korte hoek binnen geschoten. Daarmee was de vijfde plek in de wacht gesleept door de mannen van Marcel oude Nijhuis.

Een verdienstelijke prestatie voor MVV’29, dat daarmee de prestatie van vorig jaar (zevende plek) verbeterde. Ook komend jaar zal MVV’29 weer meedoen aan de Beltona Beloftencompetitie. In tegenstelling tot dit jaar hopen de zwart-witten zich wél te plaatsen via de kwalificatieronde van zes wedstrijden en opnieuw deel te nemen aan de finaledag bij Sparta Enschede.

----- MVV29 O21 seizoen 2017-2018 -----

2017-11-04

Beloftenteam MVV 29 eindigt op de 7e plaats op de Beltona Finaledag

2017-06-08
Net als de afgelopen jaren, had het beloftenteam van MVV’29 zich geplaatst voor de Beltona Finaledag op zaterdag 3 juni j.l. Traditiegetrouw vond het prestigieuze toernooi plaats op de velden van CVV Sparta Enschede.
 
Zaterdagmorgen omstreeks 07.30 uur verzamelden de spelers en het kader van het beloftenteam van MVV’29 bij de kantine, waar de dag gestart werd met een gezamenlijk ontbijt. Na de teambespreking werd met de touringcar, bestuurd door Herbert Busscher (waarvoor nogmaals dank!), de weg naar Enschede ingezet. De 16 gekwalificeerde teams hadden zich, net als ieder jaar, gemeld op de velden van CVV Sparta Enschede. Daarna startte de poulefase, waarin MVV’29 stuitte op Wijhe’92, DZOH en Zwart Wit ’63.
 
Eerste poulewedstrijd: MVV’29 – Wijhe ’92, 0-0 eindstand
Opstelling:
Doel: Giel Groothuis
Verdediging: Bart Boerrigter – Nick Hofhuis (Arno Lamtink) – Niek Busscher – Nick Ketting Olivier
Middenveld: Gijs oude Munnink – Raymond Rajic – Milan Weiss
Aanval: Kai Wesselink – Stan oude Avenhuis (Niek Busscher) – Koen ter Wee
Verslag:
De eerste wedstrijd tegen Wijhe’92 was amper begonnen, toen het toernooi al ten einde was voor Nick Hofhuis. Na een hard duel met een aanvaller van Wijhe’92 kwam Nick ongelukkig op zijn pols terecht, waarna hij naar het ziekenhuis moest. Arno Lamtink verving hem, Raymond Rajic zakte een linie. MVV’29 begon sterk en was de betere ploeg, het zette fanatiek druk bij balbezit van Wijhe’92. Bij balbezit van MVV’29 had Wijhe’92 veel overtredingen nodig om MVV’29 het voetballen onmogelijk te maken. Niek Scholte Lubberink was in de openingsfase gevaarlijk met een vrije trap, maar de grootste kans van de wedstrijd kwam op naam van Stan oude Avenhuis. De spits had niet in de gaten hoeveel tijd hij had en schoot gehaast naast. Ondanks dat MVV’29 de betere ploeg was, kreeg Wijhe’92 een enorme kans om de score te openen. Gelukkig voor MVV’29 was Giel Groothuis attent en was hij de winnaar in een één-tegen-één-duel met de spits van de tegenstander. Bart Boerrigter was in de slotfase met een kopbal nog dichtbij de 1-0, maar de bal ging over. Hierdoor begon MVV’29 het toernooi met een doelpuntloos gelijkspel.
 
Tweede poulewedstrijd: MVV’29 – DZOH, 1-0 eindstand
Opstelling:
Doel: Giel Groothuis
Verdediging: Bart Boerrigter – Raymond Rajic – Tim Busscher – Nick Ketting Olivier
Middenveld: Milan Weiss – Niek Scholte Lubberink – Gijs oude Munnink
Aanval: Kai Wesselink – Thijs Busscher (Niek Busscher) – Koen ter Wee
Verslag:
Ook de tweede wedstrijd startte MVV’29 goed, Milan Weiss dook al binnen enkele minuten voor de keeper op na een combinatie met Thijs Busscher. De doelman behoedde DZOH, de opponent uit Emmen, voor een vroege achterstand. Na een goede openingsfase van MVV’29 bleken de ploegen gewaagd aan elkaar. Het was een rommelige wedstrijd, met de nodige gele kaarten. Namens MVV’29 werden Gijs oude Munnink en Thijs Busscher op de bon geslingerd. Doordat het spel veel stil lag, werden door beide ploegen weinig kansen gecreëerd. De grootste kans voor MVV’29 was voor Thijs Busscher, zijn schot werd van de doellijn gekopt. DZOH kreeg ook een goede mogelijkheid na een mooie aanval, het schot van de aanvaller werd vanaf de zestienmeter over geschoten. Invaller Niek Busscher stond koud in het veld toen hij neergehaald werd, waarna de scheidsrechter resoluut naar de stip wees. Niek Scholte Lubberink bleef koel en wist het buitenkansje te verzilveren: 1-0. Ondanks dat DZOH op zoek ging naar de gelijkmaker, wist MVV’29 stand te houden. Vier punten na twee wedstrijden, een goede start voor de mannen van Marcel oude Nijhuis.
 
Derde poulewedstrijd: MVV’29 – Zwart Wit ‘63 , 3-0 eindstand
Opstelling:
Doel: Justin Koenderink
Verdediging: Arno Lamtink – Bart Boerrigter – Tim Busscher – Nick Ketting Olivier
Middenveld: Milan Weiss – Niek Scholte Lubberink (Daan Scholten) – Gijs oude Munnink (Thijs Busscher)
Aanval: Kai Wesselink (Koen ter Wee) – Stan oude Avenhuis – Niek Busscher
Verslag:
MVV’29 begint fantastisch aan de derde en laatste poulewedstrijd. Kai Wesselink opent al na enkele minuten de score, nadat hij de doelman wist te omspelen en vervolgens de bal in het lege doel te schuiven. Niek Scholte Lubberink ging door zijn enkel en was na Nick Hofhuis de volgende speler die geblesseerd moest afhaken. Een aderlating voor MVV’29. Het jongste lid van het team, Daan Scholten, verving hem. Hij startte fantastisch want hij wist de 2-0 aan te tekenen, door raak te koppen op aangeven van Stan oude Avenhuis. MVV’29 bleek veel te sterk voor de tegenstander uit Harderwijk en breidde de stand zelfs uit naar 3-0. Doelman Justin Koenderink wist met zijn uittrap Stan oude Avenhuis te bereiken. Hij wipte de bal over de doelman, waarna de wedstrijd definitief beslist was. Daarna kwam MVV’29 niet meer in de problemen. Zodoende sloot MVV’29 als poulewinnaar de poulefase af met zeven punten uit drie wedstrijden. Een knappe prestatie van de zwart-witten.
 
Kwartfinale: MVV’29 – ZAC, 1-1 eindstand (ZAC wint na strafschoppen)
Opstelling:
Doel: Giel Groothuis
Verdediging: Bart Boerrigter – Raymond Rajic – Tim Busscher – Nick Ketting Olivier
Middenveld: Gijs oude Munnink – Milan Weiss – Daan Scholten
Aanval: Kai Wesselink – Stan oude Avenhuis (Niek Busscher) – Koen ter Wee
Verslag:
Al in de openingsfase kreeg MVV’29 een domper te verwerken, na zwak verdedigen van MVV’29 wist ZAC op voorsprong te komen. Daarna besloot de tegenstander uit Zwolle om een verdedigende speelstijl te hanteren en MVV’29 het voetballen onmogelijk te maken door extreem veel overtredingen te maken. MVV’29 speelde zichzelf uit de wedstrijd door mee te gaan met het spel van de tegenstander. Het leidde tot kaarten aan beide zijden, Bart Boerrigter en Nick Ketting Olivier pakten namens MVV’29 geel. Enkele minuten voor tijd kreeg MVV’29 een terechte penalty, na vasthouden in het strafschopgebied. Aanvoerder Gijs oude Munnink ging achter de bal staan, zag de doelman zijn inzet keren maar was attent om de rebound binnen te koppen: 1-1. Daarna kreeg MVV’29 via Niek Busscher dé kans om de wedstrijd ook nog winnend af te sluiten. Na een voorzet van Koen ter Wee nam Niek Busscher de bal ineens uit de lucht, maar de doelman wist de inzet knap te keren. Trainer Marcel oude Nijhuis ondernam vervolgens een ‘Van Gaal-actie’, hij bracht doelman Justin Koenderink voor Giel Groothuis aangezien een penaltyreeks lonkte. Eindstand: 1-1, dus volgden strafschoppen. MVV’29 miste helaas een penalty, ZAC wist alle strafschoppen overtuigend te raken. Dat betekende dat MVV’29 uitgeschakeld was voor de eindoverwinning en voor de plekken 5 t/m 9 moest gaan voetballen, helaas.
 
Wedstrijd om plek 5 t/m 9: MVV’29 – Germanicus, 0-1 eindstand
Opstelling:
Doel: Giel Groothuis
Verdediging: Raymond Rajic – Tim Busscher – Daan Scholten – Nick Ketting Olivier
Middenveld: Gijs oude Munnink (Bart Boerrigter) – Milan Weiss – Stan oude Avenhuis
Aanval: Kai Wesselink – Thijs Busscher – Niek Busscher (Koen ter Wee)
Verslag:
In de openingsfase was Germanicus het dichtst bij de openingstreffer, Giel Groothuis hiel MVV’29 op de been. De grootste mogelijkheden namens MVV’29 waren voor Milan Weiss, Niek Busscher en Koen ter Wee. Het was goed te merken dat beide ploegen waren uitgeschakeld voor de eindoverwinning en ‘slechts’ voor de vijfde plek speelden, toch ging Germanicus hier beter mee om dan MVV’29. In de slotfase rolde een afstandsschot van Germanicus in de verre hoek, waardoor Giel Groothuis kansloos was. Hiermee was de eindstand bepaalt op 0-1. MVV’29 was veroordeeld tot een wedstrijd om de zevende en achtste plek. De tegenstander voor deze wedstrijd had het complex van CVV Sparta Enschede echter al verlaten, waardoor MVV’29 zonder te spelen op de zevende plek eindigde.
 
Gezellige afsluiter met een barbecue bij de kantine
Na het toernooi werd de dag afgesloten met een barbecue bij de kantine. Ondanks dat we gehoopt hadden iets verder in het toernooi te komen, was het na afloop erg gezellig. Al met al weer een mooie dag, hopelijk weet MVV’29 zich ook komend jaar te plaatsen voor de Beltona Finaledag. Supporters die de moeite hadden genomen om naar Enschede te komen, dank hiervoor!
 
 
 
 
 
 
 

MVV 29 O21 wint met tien man van Vroomshoopse Boys en plaatst zich voor Finaledag

2017-03-22
Dinsdag 21 maart stond voor de Beltona van MVV’29 (O21) een belangrijke wedstrijd op het programma. Uit bij de Vroomshoopse Boys moest het team van Marcel Oude Nijhuis winnen om nog kans te maken op de finaledag op 3 juni.
 
MVV begon goed aan de wedstrijd. Al vroeg in de wedstrijd kon Koen ter Wee alleen op de keeper af. Helaas ontbrak de scherpte nog bij hem en werd de kans niet verzilverd. Even later was het wel raak voor de rechtsbuiten. In het 16-meter gebied werd Milan Weiss vrij gespeeld. De aanvallende middenvelder bewaarde goed het overzicht en legde de bal goed terug op Koen, waarna Koen goed de bal via de keeper tegen de touwen joeg: 1-0. Dit was tevens de ruststand.
 
Na rust was het spelbeeld anders. Al vroeg in de tweede helft kreeg Tim Busscher een rode kaart na een onbesuisde tackle. Hierna was het voor MVV tegenhouden en de 0 houden. De spelers werkten hard en mede door keeper Justin Koenderink wist de tegenstander niet meer te scoren. MVV was zelf nog een paar keer gevaarlijk in de counter, maar de ruststand van 1-0 was uiteindelijk ook de eindstand.
 
Met 12 punten uit 6 wedstrijden is MVV op een tweede plek geëindigd in de poule net onder DETO die een beter doelsaldo heeft. Alle poulewinnaars en de zes beste nummers twee gaan ook door naar de finaledag. MVV behoort tot de zes beste nummers twee en heeft zich dus geplaatst voor de finaledag! Op zaterdag 3 juni wordt op het complex van Sparta Enschede de finaledag gehouden. Kom allemaal onze jonge talenten aanmoedigen!

 

MVV 29 O21 verliest op een zure manier van DETO

2017-03-08
Gisterenavond (7  maart) stond voor MVV'29 O21 (Beltona) de wedstrijd tegen DETO op het programma. De ploeg van Marcel oude Nijhuis kampte met een aantal blessures, maar ondanks dat stond er een gemotiveerde selectie op het veld.

Na een onrustig begin opende MVV de score via een goede actie van Koen ter Wee; 0-1. MVV nam de overhand maar vergat door te drukken. Net voor rust kwam DETO op gelijke hoogte door een indirecte vrije trap; 1-1.

Na rust kwam DETO langszij via een afstandsschot; 2-1. De scheids liet veel door voetballen, dit leidde soms tot verwarrende situaties. Ondanks dat bleef MVV vechten en beloonde zichzelf met een goede goal via Bart Boerrigter; 2-2. Op ongelukkige wijze wist DETO vlak voor tijd het doel nog te vinden. Eindstand 3-2.
 
Stand per 8-3-2017
 
 
 
W
W
G
V
PNT
DPV
DPT
SP
1
DETO O21-1
6
4
0
2
12
20
14
0
2
MVV '29 O21-1
5
3
0
2
9
10
7
0
3
Vroomshoopse Boys O21-1
4
2
0
2
6
11
12
0
4
Voorwaarts V. O21-1
5
1
0
4
3
9
17
0

 

MVV 29 O21 wint verdiend van Voorwaarts W. in de Beltona competitie

2016-11-16
Afgelopen dinsdag stond de 4e wedstrijd in de Beltona beloften competitie voor MVV’29 op het programma. Na de eerste drie wedstrijden stonden we met 6 punten op een gedeelde eerste plaats. Als we deze thuiswedstrijd tegen Voorwaarts W. zouden winnen stonden we er zeer goed voor in deze poule. De eerste wedstrijd speelden we ook tegen Voorwaarts W. en die eindigde in een 0-2 overwinning voor ons, dus wisten we dat we hier van konden winnen.
 
Om 20.00 uur floot de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd. We begonnen meteen goed aan de wedstrijd en dat leidde tot een aantal kleine kansen. Voorwaarts W. wachtte vooral af waardoor de ruimtes klein waren voor ons.  Desondanks kregen we een paar kansen via de rechterkant maar helaas was de laatste bal net niet goed. Verder gebeurde er weinig in de eerste helft, MVV had vooral de bal terwijl Voorwaarts W. loerde op de counter.
 
Na de thee was het spelbeeld precies hetzelfde, MVV29 had de bal en probeerde er door heen te komen terwijl Voorwaarts W inzakte en weinig ruimte weggaf. De eerste grote kans van de tweede helft was voor de gasten, na een diepe bal van achteruit kon de aanvaller vanaf de zijkant doorlopen naar het doel en schoot hij tegen de paal waarna de bal tegen de ander paal kwam en met enig geluk voor ons ging de bal er niet in. Hierdoor waren we niet van slag en pakten we de draad weer op door geduldig over te spelen en te wachtten op het juiste moment. Later in de tweede helft kreeg Jim Groener de bal voor zijn voeten , hij bedacht zich niet en gaf een hele mooi pass op Koen Ter Wee die de bal knap langs de keeper in de goal schoot; 1-0. Ondanks dat we op voorsprong stonden bleven we voetballen en gingen we op zoek naar de 2-0, die niet veel later viel. Het was Tim Busscher die de bal hard binnenkopte uit een corner. Hierna was het verzet van de tegenstander gebroken, het leidde nog tot een paar kansen voor ons maar het bleef 2-0.
 
Door dit resultaat hebben we nu 9 punten uit 4 wedstrijden waardoor we nog steeds bovenaan staan. De volgende wedstrijd is op 25 januari uit naar Vroomshoopse Boys 
 
Uitslagen:
Datum
 
 
Uitslag
13-9-2016
Voorwaarts V. O21-1
MVV '29 O21-1
0
2
21-9-2016
Vroomshoopse Boys O21-1
DETO O21-1
4
3
4-10-2016
Voorwaarts V. O21-1
DETO O21-1
2
3
4-10-2016
MVV '29 O21-1
Vroomshoopse Boys O21-1
2
1
1-11-2016
MVV '29 O21-1
DETO O21-1
2
3
2-11-2016
Vroomshoopse Boys O21-1
Voorwaarts V. O21-1
3
6
15-11-2016
DETO O21-1
Vroomshoopse Boys O21-1
1
3
15-11-2016
MVV '29 O21-1
Voorwaarts V. O21-1
2
0
 
Stand
 
Stand
G
G
G
V
Pnt
DPV
DPT
 
1
MVV '29 O21-1
4
3
0
1
9
8
4
0
2
Vroomshoopse Boys O21-1
4
2
0
2
6
11
12
0
3
DETO O21-1
4
2
0
2
6
10
11
0
4
Voorwaarts V. O21-1
4
1
0
3
3
8
10
0
 
Programma
datum
Aanvang
 
 
25-1-2017
19:30
Vroomshoopse Boys O21-1
MVV '29 O21-1
7-2-2017
20:00
DETO O21-1
MVV '29 O21-1

 

 

 

MVV 29 O21 verliest nipt van DETO in Beltona competitie

2016-11-04
Afgelopen dinsdag stond de 3e wedstrijd in de Beltona beloften competitie voor MVV’29 op het programma. De eerste twee duels werden allebei gewonnen door de zwart-witten en zodoende stond de ploeg op de eerste plaats in de poule.
 
Nadat de scheidsrechter voor het begin van de wedstrijd had gefloten brandde de wedstrijd direct los. Het eerste kwartier kwam MVV’29 iet wat moeilijk uit de startblokken maar tot echt grote kansen voor DETO leidde dit niet. Na een minuut of 20 kwam MVV’29 beter in haar spel en begon het de wedstrijd te controleren. Beide ploegen kregen zodoende enkele kleine mogelijkheden op een goal maar de ruststand was 0-0.
 
Na de thee ging de wedstrijd verder zoals deze met rust geëindigd was. Beide ploegen speelden vol op de aanval waardoor er een leuke wedstrijd ontstond met een hoog tempo. Na een kwartier spelen in de 2e helft werd het 0-1 voor de gasten. Een mooie aanval over de flanken werd afgerond in de 16 na een prima voorzet. MVV’29 liet het hier echter niet bij zitten en kwam direct vanaf de aftrap, na ook een mooie aanval, weer terecht op gelijke hoogte, 1-1. Niet veel later leverde MVV’29 de bal vrij makkelijk in op het middenveld waardoor een speler van DETO vrije doortocht kreeg naar de goal. Deze speler wist wel raad met dit buitenkansje en maakte de 1-2.  Hierna speelde DETO voornamelijk de’ fase 1’ i.p.v. de ‘fase 2’ waardoor MVV’29 snel de bovenliggende partij werd. Na een afgeslagen corner van Gijs oude Munnink was het Bart Boerrigter die op miraculeuze wijze de 2-2 binnenschoot. Het verzet van DETO leek gebroken en MVV’29 was op weg naar een overwinning. Zo leek, want 5 minuten voor tijd liep een verdediger van MVV’29 ongelukkig een bal uit een voorzet in eigen goal; 2-3. MVV’29 zette in de laatste 5 minuten nog alle zeilen bij om een goal te maken en dit lukte ook. Bart Boerrigter kopte de bal steenhard onderkant lat in het doel. Echter zag het, overigens zeer goed fluitende, arbitrale trio hier geen doelpunt in. Eindstand 2-3.
 
Alle uitslagen:
13-sep
Voorwaarts W
MVV'29
0
2
21-sep
Vroomh. Boys
DETO
4
3
4-okt
MVV'29
Vroomh. Boys
2
1
4-okt
Voorwaarts W
DETO
2
3
1-nov
MVV'29
DETO
2
3
2-nov
Vroomh. Boys
Voorwaarts W
3
6
 
Stand:
 
 
G
W
G
V
Pen
P
DPV
DPT
1
MVV'29
3
2
0
1
0
6
6
4
2
DETO
3
2
0
1
0
6
9
8
3
Voorwaarts W
3
1
0
2
0
3
8
8
4
Vroomsh. Boys
3
1
0
2
0
3
8
11
 
Programma:
15-nov
MVV'29
Voorwaarts W
25-jan
Vroomh. Boys
MVV'29
7-feb
DETO
MVV'29

 

----- MVV29 O21 seizoen 2016-2017 -----

2016-08-01

 

Klik op de foto voor een vergroting


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.