MVV '29 JO8-2

Seizoen: 2023-2024

( 2023-08-01 t/m 2024-07-31 )

Teaminfo


(Nog) geen gegevens beschikbaar

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang

Hierboven het programma van poule 698326

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang Uitslag Nr

Hierboven de uitslagen van poule 698326

compact full

MVV29 zoekt scheidsrechters

2023-05-03

❕𝐌𝐕𝐕'𝟐𝟗 𝐙𝐎𝐄𝐊𝐓 𝐒𝐂𝐇𝐄𝐈𝐃𝐒𝐑𝐄𝐂𝐇𝐓𝐄𝐑𝐒❕

MVV’29 heeft dringend scheidsrechters nodig. Om dit te bereiken zijn, door de nieuwe werkgroep Scheidrechtersbeleid Jeugd, twee bijeenkomsten gepland voor toekomstige scheidsrechters, één voor 𝘀𝗽𝗲𝗹𝗯𝗲𝗴𝗲𝗹𝗲𝗶𝗱𝗲𝗿𝘀 (𝗢𝟭𝟱 𝗲𝗻 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗴𝗲𝗶̈𝗻𝘁𝗲𝗿𝗲𝘀𝘀𝗲𝗲𝗿𝗱𝗲𝗻) 𝗼𝗽 𝟴 𝗺𝗲𝗶 en één voor 𝗷𝗲𝘂𝗴𝗱𝘀𝗰𝗵𝗲𝗶𝗱𝘀𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁𝗲𝗿𝘀 (𝘃𝗮𝗻𝗮𝗳 𝗢𝟭𝟳 𝗲𝗻 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗴𝗲𝗶̈𝗻𝘁𝗲𝗿𝗲𝘀𝘀𝗲𝗲𝗿𝗱𝗲𝗻) 𝗼𝗽 𝟵 𝗺𝗲𝗶. Het doel is om vanaf de start van het nieuwe seizoen spelbegeleiders en jeugdscheidsrechters actief in te zetten, om het tekort aan scheidsrechters op te vangen. De werkgroep nodigt geïnteresseerden uit om deel te nemen aan een van de bijeenkomsten of contact op te nemen met de werkgroep.

Namens de werkgroep Scheidrechtersbeleid Jeugd,
𝑁𝑖𝑒𝑙𝑠 𝐺𝑜𝑜𝑠𝑠𝑒𝑛, 𝑆𝑎𝑛𝑑𝑒𝑟 𝐾𝑎𝑚𝑝ℎ𝑢𝑖𝑠, 𝐵𝑒𝑛 𝑊𝑒𝑠𝑡𝑒𝑟ℎ𝑜𝑓, 𝑅𝑖𝑐ℎ𝑎𝑟𝑑 𝐻𝑒𝑒𝑟𝑡𝑠 𝑒𝑛 𝐴𝑙𝑏𝑒𝑟𝑡 𝑂𝑙𝑑𝑒 𝑅𝑖𝑘𝑘𝑒𝑟𝑡

MVV29 komt met de schrik vrij

2023-05-02

MVV’29 1 heeft de thuiswedstrijd tegen Fleringen weten te winnen. Het kwam tweemaal op achterstand, maar door een laat wonderschoon doelpunt van Iwan Wildemors werd de overwinning over de streep getrokken. Hierdoor mag MVV’29 nog dromen van het kampioenschap.

Het begin van de thuisploeg was uiterst dramatisch en Fleringen was op alle fronten feller. Ondanks dat dacht Floris Oude Nijhuis MVV’29 op voorsprong te zetten, maar de scheidsrechter volgde het vlagsignaal op van zijn assistent en dus bleef het 0-0. In de periode die hierop volgde werd het publiek op weinig kansen getrakteerd. Wel werd Niek Scholte Lubberink, die eerder deze week zijn 26e verjaardag mocht vieren, door Fleringen getrakteerd op een aantal harde overtredingen die hij in ontvangst mocht nemen. Vlak voor rust brak Fleringen de score open. Na een steekpass vanaf het middenveld was de rechtsbuiten net iets eerder bij de bal dan doelman Thijs Goossen, die geen redding meer kon brengen: 0-1. Dit was tevens de ruststand.

Het spel wat MVV’29 de tweede helft op de mat legde, was stukken beter dan dat in het eerste bedrijf. De eerste kans werd door Thijs Kamphuis gecreëerd, echter had de Fleringendoelman knap een antwoord op het kiezelharde schot. Even later moest hij de bal wel uit zijn net vissen toen Floris Oude Nijhuis een voorzet van Bart Oerbekke teruglegde op zijn collegaspits Stan Oude Avenhuis die de bal binnenkopte: 1-1. Deze stand bleef niet lang op het scorebord staan, want twee minuten later lag de bal ging de bal weer aan de andere kant van het veld in het doel. Een perfect uitgevoerde counter van Fleringen zorgde weer voor een achterstand voor MVV’29: 1-2. Om toch met een resultaat van het veld te stappen, begon MVV’29 alles op de aanval te spelen. Het naar voren sturen van Nick Hofhuis bleek een juiste zet, want hij passeerde de doelman op identieke wijze als Oude Avenhuis. Nadat verscheidene pogingen van verschillende spelers om een corner voor het doel te krijgen volkomen misgingen, besloot Thijs Kamphuis een korte corner te proberen. Het lukte hem hiermee Hofhuis voor het doel te bereiken, die hard raak kopte: 2-2. Het bleef uiteindelijk niet bij één punt voor MVV’29. Vlak voor tijd kreeg Iwan Wildemors de bal aan de zijkant van het veld. Hij omspeelde zijn directe tegenstander en vond de verre hoek met een prachtige boogbal: 3-2. Deze voorsprong kwam niet meer in gevaar.

Mede door het gelijkspel tussen Barbaros en RSC (1-1) blijft een kans bestaan dat MVV’29 het seizoen als kampioen afsluit. De achterstand op koploper RSC is met drie resterende wedstrijden 4 punten.

Aankomend weekend is MVV’29 vrij. Wel wordt er donderdagavond thuis een oefenwedstrijd gespeeld tegen DOS’37 1, aanvang 20.05 uur. Op zondag 14 mei staat de kraker tegen Barbaros op het programma. Er zal dan om 14.00 uur afgetrapt worden op sportpark Veldwijk. Graag tot dan!

Trainers nieuws MVV29 1

2023-05-02

⚽ 𝐓𝐫𝐚𝐢𝐧𝐞𝐫𝐬 𝐌𝐕𝐕’𝟐𝟗 𝟏 𝐭𝐞𝐤𝐞𝐧𝐞𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭 📝

Zoals bekend wordt 𝗚𝗲𝗿𝗮𝗿𝗱 𝗞𝗼𝗰𝗸𝘀 de nieuwe hoofdtrainer van MVV’29.  Op 21 april 2023 jl. werd het contract getekend. Gerard is inmiddels bezig aan zijn 5e seizoen bij Juventa’12. Afgelopen seizoen werd hij kampioen van de vierde klasse. Eerder was Gerard hoofdtrainer bij Sportlust Vroomshoop, werkzaam bij Stevo 2 en assistent-trainer bij Deto 1. Hij heeft betaald voetbal gespeeld bij Emmen en Heracles en vervolgde daarna zijn spelerscarrière bij de amateurs van HHC Hardenberg en Deto.

𝐺𝑒𝑟𝑎𝑟𝑑 𝑖𝑠 46 𝑗𝑎𝑎𝑟 𝑒𝑛 𝑤𝑒𝑟𝑘𝑧𝑎𝑎𝑚 𝑎𝑙𝑠 𝑑𝑖𝑔𝑖𝑡𝑎𝑙 𝑚𝑎𝑟𝑘𝑒𝑡𝑒𝑒𝑟 𝑏𝑖𝑛𝑛𝑒𝑛 𝑑𝑒 𝑈𝑛𝑖𝑣𝑒𝑟𝑠𝑖𝑡𝑒𝑖𝑡 𝑣𝑎𝑛 𝑇𝑤𝑒𝑛𝑡𝑒 𝑡𝑒 𝐸𝑛𝑠𝑐ℎ𝑒𝑑𝑒.       

Bij Deto heeft hij 𝗧𝗼𝗺 𝗣𝗿𝘂𝗺𝗲𝗿𝘀 leren kennen. Tom gaf te kennen dat hij graag een rol als assistent trainer wilde er vullen. De Technische commissie heeft een prettig gesprek met hem gevoerd en we denken dat hij past bij de club en een verlengstuk van Gerard kan worden. Tom heeft in het verleden gespeeld bij SVZW en Deto als spits en heeft zijn spelerscarrière  beëindigd  bij vv de Esch in Oldenzaal, waar hij nu ook woont.  Tom is 33 jaar en in het dagelijks leven transportplanner bij Ewals Cargo te Oldenzaal.

𝑇𝑜𝑚 𝑃𝑟𝑢𝑚𝑒𝑟𝑠 𝑤𝑜𝑟𝑑𝑡 ℎ𝑒𝑡 𝑘𝑜𝑚𝑒𝑛𝑑 𝑠𝑒𝑖𝑧𝑜𝑒𝑛 𝑑𝑒 𝑜𝑝𝑣𝑜𝑙𝑔𝑒𝑟 𝑣𝑎𝑛 𝐽𝑢𝑟𝑔𝑒𝑛 𝐵𝑜𝑠𝑐ℎ.

TC MVV’29