MVV '29 JO9-2

Seizoen: 2022-2023

( 2022-08-01 t/m 2023-07-31 )

Teaminfo


(Nog) geen gegevens beschikbaar

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang

Hierboven het programma van poule 698422

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang Uitslag Nr

Hierboven de uitslagen van poule 698422

MVV 29 JO9 – 2 kroont zich wederom tot kampioen!

2017-05-17
Na het behaalde kampioenschap in de najaarscompetitie in 2016, mocht JO9-2 nu laten zien wat het waard was in de derde klasse.
Vol goede moed werd er in de winter hard doorgetraind om goed voorbereid aan de competitie te beginnen.  De eerste wedstrijd werd omgezet in winst en dat gaf de jongens de nodige moed. In de tweede wedstrijd werd er rommelig gespeeld tegen NEO uit Borne en moesten ze genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. Wel kregen ze in de gaten dat ze best aardig mee konden komen in deze klasse. Er kwamen een aantal mindere tegenstanders en daar werd geen fout gemaakt.  Maar er stonden aan het eind nog wel twee zware potjes te wachten. Als eerste Luctor et Emergo uit Almelo. Daar konden ze vol aan de bak en de meegereisde supporters kwamen goed aan hun trekken. Twee keer kwamen ze op achterstand. Even zo vaak kwamen ze langszij en aan het eind er op en er over. Zo ging de JO9-2 met een 3-5 uitslag weer richting MVV. De eerste horde was genomen. Deto stond echter nog steeds bovenaan.
 
De troepen uit Vriezenveen kwamen afgelopen zaterdag naar het Frielinkspark voor een onvervalst kampioensduel! Het dorp was uitgelopen daar, zelfs muziek meegebracht, maar dat kwam de sfeer alleen maar ten goede. Klokslag negen uur werd er afgetrapt. Een vrij gelijkwaardig begin waarbij MVV na een afgeslagen aanval van Deto messcherp counterde. Met een heerlijke strakke pass werd de spits gevonden die één op één met de keeper van Deto geen fout maakte; 1-0!! De ploegen waren de eerste helft aan elkaar gewaagd. Deto kreeg een kans die miraculeus werd gered op de doellijn. MVV schoot nog een keer vanuit een moeilijke positie bijna raak, maar het bleef bij een 1-0 ruststand. Na een korte theepauze ging het gevecht verder. Deto liet zien niet voor niets het hele jaar bovenaan te hebben gestaan. MVV moest achteruit, kwam zelf niet meer aan voetballen toe. Aanval na aanval kwam op ze af. Er werd met het mes tussen de tanden verdedigd, de koppies werder roder en roder maar ze gaven geen krimp. Vijf minuten voor tijd leek Deto de gelijkmaker te scoren. In een rommelige situatie kreeg iemand een voet tegen de bal die gelukkig voor de mannen uit Harbrinkhoek op de kruising uiteen spatte. De mensen langs de kant konden de klok wel vooruit kijken, zo zenuwslopend. De jongens in het veld hielden het hoofd wonder boven wonder wel koel. Na 40 minuten geweldig strijd geleverd te hebben kregen ze loon naar werken.
 
Kampioen in de derde klasse!! Wat een knappe prestatie. Dat was wel een feestje waard. Met medailles, patat, een rondrit door het dorp een kampioensshirt werd het een dag die de jongens niet snel zullen vergeten. Trainers, leiders, ouders en natuurlijk de jongens zelf…ontzettend bedankt voor een heel mooi jaar voetbal op z’n best. 
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.