MVV '29 JO9-2

Seizoen: 2023-2024

( 2023-08-01 t/m 2024-07-31 )

Teaminfo


(Nog) geen gegevens beschikbaar

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang

Hierboven het programma van poule 698422

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang Uitslag Nr

Hierboven de uitslagen van poule 698422

MVV 29 F2 wint verdiend van Bornerbroek F1

2016-04-18
Afgelopen week heeft MVV'29 F2 een puntje overgehouden aan een bezoek bij Juventa F2. Allemaal tweedejaars F, dus een goeie fysieke test voor de jongens.
 
En ook afgelopen zaterdag een aantal grote kerels bij de tegenstander Bornerbroek F1. Met de wind in de rug probeerde MVV er voetballend tussendoor te komen. Een lange bal had geen zin, daarvoor waaide het te hard. De eerste helft verliep volgens plan. Bornerbroek had regelmatig de organisatie niet op orde en MVV had dit goed door. Waar de laatste weken nog wel eens achteruit werd gevoetbald, werd nu volop druk gezet. Gevolg was dat de gasten de bal vaak snel kwijt waren aan een MVV-er. Voor rust werd er drie keer geprofiteerd. Job hield met twee super reddingen het eigen doel schoon.  En daarmee was de basis wel gelegd voor de rest van de wedstrijd. Het geloof was verdwenen bij Bornerbroek. Ruststand 3-0.
 
Door de wind kwam MVV de tweede helft minder goed aan voetballen toe. Er werd wel een poging gewaagd om van achteruit te voetballen gelukkig.  En dit resulteerde dan ook nog in twee doelpunten. De twee tegendoelpunten waren uiteindelijk voor de statistieken. Eindstand 5-2.
 
Over de hele wedstrijd genomen is er in deze wedstrijd echt geprobeerd om de tegenstander voetballend af te troeven. En dat is best aardig gelukt.
Uiteraard zijn er verbeterpunten; strakker een bal inspelen, eerder de bal afspelen, niet afwachten…maar er mag ook nog wel iets overblijven om op te trainen he.
Komende zaterdag wederom een thuiswedstrijd. Nu tegen ON F6 uit Almelo.  Aanvang 9:00 uur. Tot dan!
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.