MVV '29 JO9-2

Seizoen: 2021-2022

( 2021-08-01 t/m 2022-07-31 )

Teaminfo


(Nog) geen gegevens beschikbaar

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang

Hierboven het programma van poule 666878

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang Uitslag Nr

Hierboven de uitslagen van poule 666878

compact full

----- MVV29 JO9-2 seizoen 2017-2018 -----

2017-11-04

MVV 29 JO9–1 en JO9-2 sluiten seizoen gezamenlijk af

2017-06-23
16 en 17 Juni stond al tijden geblokt in de agenda. Team JO9-1 en JO9-2 samen op kamp. Omdat deze twee teams door het jaar heen veel met elkaar hadden opgetrokken ontstond halverwege het seizoen het plan om het ook gezamenlijk af te sluiten. Onder het mom doe maar normaal dan doe je gek genoeg werd besloten om de tweedaagse dicht bij huis te zoeken. Dit werd de blokhut in Harbrinkhoek.
 
Vrijdag werd er om 18.00 uur verzameld. De slaapplekken werden ingericht en om 19.00 kon gestart worden met de vossenjacht. Een vijftal MVV-ers had zich vrijwillig aangeboden als vos. De groepen gingen serieus jagen en zochten net zo lang tot ze alle vossen bij elkaar hadden om het juiste woord te krijgen. Eenmaal terug bij de blokhut stond onderdeel twee op het programma. Penalty schieten op een eersteklassewaardig speelveld. Stefan Holslag had zich als oud keeper aangeboden om op te vuren. Hij kon het nog steeds, menig strafschop werd vakkundig uit het doel geranseld. Na een penalty of zestig sloeg de vermoeidheid wel toe en werd snel besloten dat er een partij gevoetbald moest worden. Zo kon de mystery guest zich mooi voorbereiden. Deze had zich geposteerd op de tribune. De mysterieuze persoon kreeg de meest gekke vragen. Zo werd gevraagd of hij de vader was van een van de kinderen. Hierop werd geen ja gezegd…maar ook geen nee. De groepen in verwarring en de leiders hadden zo hun vermoedens. Al met al vloog de avond voorbij en werd het voor de jongsten tijd om het bed eens te bekijken. Uiteraard kon de slaap niet gevat worden. En dat de leiding ook nog dacht de eeuwige jeugd te hebben zal ook iedereen begrijpen. Uiteindelijk werd het nog even rustig ook.
 
Tot om half zes de eersten nog eerder dan de haan dachten te moeten kakelen. Er was geen houden meer aan. De beste oplossing van het weekend werd gevonden door Lars Masselink. Hij nam ze allemaal mee naar het voetbalveld om zes uur ’s-morgens voor een echte ochtend boot-camp. Anderhalf uur lang heeft hij iedereen lopen afmatten. Rondjes lopen, kruiwagentje, op handen en voeten…alles is voorbij gekomen. Schijnbaar…want de rest van de leiding lag mooi op apengapen. Eenmaal terug in de blokhut werd er met z’n allen ontbeten. De magen moesten gevuld worden want er stond een zeskamp op het programma. Spijkerbroek hangen, blind skelter rijden, emmers vullen; alles werd nog steeds vol overgave gedaan. Blijkbaar hadden ze een degelijke conditie opgebouwd het afgelopen jaar. Na een broodje frikandel als lunch stonden er nog twee onderdelen te wachten. Eerst werd er nog traditioneel de ouders tegen de kinderen gevoetbald. Hierbij bleek dat zelfs toen de jongeren nog fanatieker waren dan de ouderen. Geholpen door scheidsrechterlijke dwalingen werd het hier 4-2 voor JO9-1 en JO9-2. Als afsluiter stond er bij MVV nog een barbecue klaar. Als ouders nog mooi even evalueren, terwijl de jeugd, niet moe te krijgen, al lang en breed weer op het veld stond met een bal.  Het waren twee fantastische dagen….
 
Namens alles en iedereen bedankt en tut volgend joar.
 
 
 

MVV 29 JO9 – 2 kroont zich wederom tot kampioen!

2017-05-17
Na het behaalde kampioenschap in de najaarscompetitie in 2016, mocht JO9-2 nu laten zien wat het waard was in de derde klasse.
Vol goede moed werd er in de winter hard doorgetraind om goed voorbereid aan de competitie te beginnen.  De eerste wedstrijd werd omgezet in winst en dat gaf de jongens de nodige moed. In de tweede wedstrijd werd er rommelig gespeeld tegen NEO uit Borne en moesten ze genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel. Wel kregen ze in de gaten dat ze best aardig mee konden komen in deze klasse. Er kwamen een aantal mindere tegenstanders en daar werd geen fout gemaakt.  Maar er stonden aan het eind nog wel twee zware potjes te wachten. Als eerste Luctor et Emergo uit Almelo. Daar konden ze vol aan de bak en de meegereisde supporters kwamen goed aan hun trekken. Twee keer kwamen ze op achterstand. Even zo vaak kwamen ze langszij en aan het eind er op en er over. Zo ging de JO9-2 met een 3-5 uitslag weer richting MVV. De eerste horde was genomen. Deto stond echter nog steeds bovenaan.
 
De troepen uit Vriezenveen kwamen afgelopen zaterdag naar het Frielinkspark voor een onvervalst kampioensduel! Het dorp was uitgelopen daar, zelfs muziek meegebracht, maar dat kwam de sfeer alleen maar ten goede. Klokslag negen uur werd er afgetrapt. Een vrij gelijkwaardig begin waarbij MVV na een afgeslagen aanval van Deto messcherp counterde. Met een heerlijke strakke pass werd de spits gevonden die één op één met de keeper van Deto geen fout maakte; 1-0!! De ploegen waren de eerste helft aan elkaar gewaagd. Deto kreeg een kans die miraculeus werd gered op de doellijn. MVV schoot nog een keer vanuit een moeilijke positie bijna raak, maar het bleef bij een 1-0 ruststand. Na een korte theepauze ging het gevecht verder. Deto liet zien niet voor niets het hele jaar bovenaan te hebben gestaan. MVV moest achteruit, kwam zelf niet meer aan voetballen toe. Aanval na aanval kwam op ze af. Er werd met het mes tussen de tanden verdedigd, de koppies werder roder en roder maar ze gaven geen krimp. Vijf minuten voor tijd leek Deto de gelijkmaker te scoren. In een rommelige situatie kreeg iemand een voet tegen de bal die gelukkig voor de mannen uit Harbrinkhoek op de kruising uiteen spatte. De mensen langs de kant konden de klok wel vooruit kijken, zo zenuwslopend. De jongens in het veld hielden het hoofd wonder boven wonder wel koel. Na 40 minuten geweldig strijd geleverd te hebben kregen ze loon naar werken.
 
Kampioen in de derde klasse!! Wat een knappe prestatie. Dat was wel een feestje waard. Met medailles, patat, een rondrit door het dorp een kampioensshirt werd het een dag die de jongens niet snel zullen vergeten. Trainers, leiders, ouders en natuurlijk de jongens zelf…ontzettend bedankt voor een heel mooi jaar voetbal op z’n best. 
 
 
 

Programma zaalvoetbalcompetitie 2016-2017 federatie Almelo-Tubbergen

2016-12-17
F - groep  Poule:           3
Datum:  zaterdag 7 januari 2017
Aanvang:  13:00 uur
Sporthal:  De Ransuil  in Geesteren
Zaalwacht:  Luctor et E.                                                         
                   
13:00  A.S.V.'57 JO9-1G  -  Luctor et E. JO9-3        
            
13:20  Reutum JO9-1  -  TVC'28 JO9-2             

13:40   MVV'29 JO9-2   -  A.S.V.'57 JO9-1G         
  
14:00   Reutum JO9-1    -  Luctor et E. JO9-3  
            
14:20   TVC'28 JO9-2   -  MVV'29 JO9-2                                 .. - ..

 
14:40   A.S.V.'57 JO9-1G    -  Reutum JO9-1              

15:00   Luctor et E. JO9-3    -  TVC'28 JO9-2            

15:20   MVV'29 JO9-2    -  Reutum JO9-1             

15:40  TVC'28 JO9-2   -  A.S.V.'57 JO9-1G         

16:00    Luctor et E. JO9-3     -  MVV'29 JO9-2            

 

MVV 29 JO9-2 hengelt kampioenschap binnen

2016-11-22
Vol enthousiasme is er vanaf augustus gebouwd aan een nieuw F2. Vanaf nu JO9-2. Bekende koppen in de staf, maar met een nieuwe frisse trainer voor de groep in de vorm van Daan Scholten. Het team bestaat uit een mooie mix van 6, 7 en 8 jarigen. En vanaf de eerste training hadden de jongens een prima klik met elkaar.  Er zaten best lastige wedstrijden tussen, maar altijd kon er vertrouwd worden op een portie vechtlust en teamgeest, waardoor ook die tegenstanders over de knie gingen. Onderweg werd er slechts een keer puntverlies geleden middels een gelijkspel. Voor de laatste wedstrijd waren er nog wel een beetje zorgen. Het spel was de laatste wedstrijden een beetje minder geworden en nummer twee Langeveen kwam op bezoek. Die hadden slechts een verliespunt meer. Met andere woorden; een misstap had grote gevolgen voor de jongens.
 
19 November was de grote dag. Op een guur en nog donker Frielinkpark moest het om 09.00 uur gebeuren. Even getwijfeld of de lichtmasten aan moesten. Toch besloten om ze uit te laten. Het had ook wel wat, zo’n schimmig decor. Tegen negenen stroomde het park langzaam vol. Zelfs JO9-1 had hun wedstrijd naar een later tijdstip kunnen zetten en was dus aanwezig om aan te moedigen. Vanaf de eerste minuut greep MVV de jongens van Langeveen bij de keel. Volle kracht vooruit, tegenwind of niet. Alles wat de laatste weken niet zo goed lukte was nu weer terug. De overtuiging, de durf, het samenspel, de doelpunten en de verdediging potdicht. Zo moest het en zo ging het. Wat prachtig om te zien dat ze simpelweg piekten op het moment dat het moest. Zonder achterin ook maar een kans weg te geven werd het nog voor rust 3-0. Toen kort na rust ook de 4-0 tegen de touwen ging was het verzet definitief gebroken van Langeveen. Voor de statistieken werd er ook nog een vijfde gemaakt. Eindstand 5-0.
 
Met slechts twee verliespunten zijn ze de terechte kampioen geworden. Het feest kon losbarsten met alles er op en er aan. Medailles, een echte schaal, een rondrit met de huifkar door het dorp, patat met ranja, toeters, een kampioensshirt het hield niet op. Trainers en leiders bedankt. Ouders bedankt voor jullie support. En alle overige mensen die er waren om ze te steunen ook bedankt.
 
De jongens hebben een prachtig eerste half jaar achter de rug, waarin ze veel geleerd hebben en misschien nog wel belangrijker, onwijs veel plezier met elkaar hebben op de training en in de wedstrijden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MVV 29 JO9-2 KAMPIOEN

2016-11-19
Vanmorgen is MVV'29 JO9-2 KAMPIOEN geworden.
Verslag en foto's volgen...............
 

De eerste thuiswedstrijd van het nieuwe MVV 29 JO9-2 (F2 dus)

2016-09-20
MVV'29 JO9-2: Een mooie mix dit jaar van 6, 7 en 8-jarigen. Al een aantal bekerwedstrijden in de benen, dus ook al een beetje gewend aan elkaar staan de jongens klaar om de eerste derby af te werken. Thuis tegen De Tukkers JO9-3. Beide teams hadden goed gepresteerd op het Albo Toernooi en de eerste wedstrijd ruim gewonnen. Mooi affiche voor de zaterdagmorgen.
 
MVV greep de tegenstander direct bij de keel en zette ze vast zo snel als dat kon.  Doelpunten konden niet uitblijven. Na tien minuten werd de ban gebroken. Keurige aanval opgezet via links, werd strak voorgegeven en beheerst binnen geschoten. Na de 2-0 leek alles beslist, maar door een kleine vergissing achterin (waarom spelen wij dan ook opeens in het geel en de tegenstander in het zwart wit J), werd de wedstrijd nog weer spannend. De JO9-2 liet zich vandaag echter niet van de wijs brengen en bouwde gestaag de voorsprong uit.  Na veertig minuten stond er een heel duidelijke 9-1 uitslag op het bord in het voordeel van MVV.
 
De eerste derby overtuigend afgesloten. Mooi om te zien vanmorgen was dat iedereen elkaar een bal gunt. Aanvallen werden tot op de achterlijn uitgespeeld, niemand ging voor zichzelf. Gekoppeld aan een stukje werklust maakt dat je graag naar deze groep kijkt. Er kan nog van alles verbeterd worden, maar deze groep wil wel graag leren en zich verbeteren. Mooie taak voor de begeleiding lijkt ons zo.
 

----- MVV29 JO9-2 seizoen 2016-2017 -----

2016-08-01

** Eindstand MVV 29 F2 seizoen 2015-2016 **

2016-06-30

 

 
MVV '29 F2 -  (najaar) 4e klasse 27
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Totaalstand
GS
WN
GL
VL
PT
VR
TG
PM
1
MVV '29 F2
11
10
1
0
31
89
10
0
2
Oldenzaal F1
11
10
1
0
31
80
6
0
3
Reutum F1
11
9
0
2
27
56
23
0
4
KOSC F3
11
6
1
4
19
54
27
0
5
SDC '12 F4
11
5
3
3
18
58
34
0
6
Avanti W. F6
11
5
2
4
17
40
20
0
7
Esch de F5
11
5
1
5
16
54
42
0
8
Lutte De F2
11
4
2
5
14
22
26
0
9
TVC '28 F2G
11
3
1
7
10
31
38
0
10
Tukkers De F3G
11
2
0
9
6
11
63
0
11
Quick '20 F9G
11
1
0
10
3
8
105
0
12
DTC '07 F1
11
0
0
11
0
0
109
0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MVV '29 F2 -  (voorjaar) 3e klasse 20
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Totaalstand
GS
WN
GL
VL
PT
VR
TG
PM
1
NEO F4
11
9
2
0
29
52
16
0
2
Luctor Et Emergo F2
11
9
1
1
28
43
17
0
3
PH F2
11
7
3
1
24
49
12
0
4
Juventa '12 F2
11
5
2
4
17
37
18
0
5
ASV'57 F1G
11
5
2
4
17
35
21
0
6
Bornerbroek F1
11
5
1
5
16
33
27
0
7
MVV '29 F2
11
5
1
5
16
39
45
0
8
Enter Vooruit F1G
11
5
0
6
15
36
38
0
9
DOS '37 F4
11
4
3
4
15
21
23
0
10
Heracles avc F2
11
2
1
8
7
16
57
0
11
DETO F3
11
1
1
9
4
12
43
0
12
Oranje Nassau F6
11
0
1
10
1
23
79
0

 

MVV 29 F2 presteert goed op Henk Droste toernooi

2016-06-03
MVV'29 F2, dat het seizoen keurig in de middenmoot wist af te sluiten, mocht als toetje nog naar Stevo in  Geesteren voor het Henk Droste toernooi.
Hier werd gestreden tegen Fleringen F1, Heracles F2, Tukkers F2 en TVC F2.
 
De openingswedstrijd tegen de Tukkers ging redelijk gelijk op. MVV wel meer in de aanval, maar de Tukkers loerend op de counter. Het bal werd door MVV geopend en eigenlijk was er verder weinig aan de hand. Totdat er toch een gaatje viel in de verdediging en de gelijkmaker toch nog onverwacht viel. Eerste potje dus een puntje.
Daarna werd Heracles met 2-0 verslagen en stond Fleringen op het programma. Zware tegenstander, kampioen geworden in de derde klasse. Maar MVV voetbalde grote delen van dit toernooi echt als een team. Er werd niet voor eigen glorie gegaan en de verdediging voerde hun taken ook goed uit. Zo werd ook Fleringen knap op een 1-1 gelijkspel  gehouden. In de laatste wedstrijd werd ook TVC aan de zegekar gebonden. Echter omdat Fleringen alleen punten had laten liggen tegen MVV werden zij met een eerste prijs beloond en kon MVV F2 vol trots met een grote beker van de tweede plaats richting Harbrinkhoek.
 
De jongens hadden vanmorgen echt nog zin om te voetballen. Waren geconcentreerd en wilden een prestatie neerzetten. Dat was toch weer mooi om te zien en eigenlijk wel een goede weergave van heel het voetbalseizoen.
 
Jongens en begeleiding allemaal super bedankt. Tot volgend seizoen in welk team dan ook. Succes!!
 
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.