MVV '29 JO9-1

Seizoen: 2021-2022

( 2021-08-01 t/m 2022-07-31 )

Teaminfo


(Nog) geen gegevens beschikbaar

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang

Hierboven het programma van poule 666858

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang Uitslag Nr

Hierboven de uitslagen van poule 666858

compact full

MVV 29 JO9-1: Nederlaag thuis tegen NEO

2017-04-05
Maandag 3 april moest MVV’29 JO9-1 aan de bak tegen NEO JO9-1, een inhaalwedstrijd.
 
NEO had nog niet verloren en begon zeer goed aan deze wedstrijd. Binnen twee minuten stonden we al achter met 0-2 door een mooi afstandsschot en een goede kopgoal ontstaan uit een corner. Wij counterden wel een paar keer maar dit liep niet goed af helaas. NEO kreeg nog een paar goede kansen maar door goed keeperswerk van Vincent bleef het 0-2. Dit was tevens de ruststand.
 
Na de rust zette NEO constant druk, waardoor onze jongens en Maaike er bijna niet meer uit kwamen. De duels werden ook bijna allemaal verloren. 0-3 voor NEO door weer een kopgoal direct uit een corner. Door een foutieve terugspeelbal door NEO werd het 1-3. Vlak daarna werd het alweer 1-4 en zelfs 1-5 wat tevens de eindstand was. De jongens van NEO waren gewoon een klasse beter.
 
Aanstaande zaterdag naar Geesteren, tegen Stevo, de koploper van de hoofdklasse. Aanvang 9:00 uur. Tot dan!
 
 

MVV 29 JO9-1 vecht zich terug in de wedstrijd

2017-03-28
Afgelopen zaterdag moest MVV’29 JO9-1 tegen JO9-01 van één van de grootste clubs uit de regio voetballen namelijk Quick20  uit Oldenzaal. Het weer was werkelijk prachtig.
 
Na een slappe warming-up begonnen we met dezelfde trend aan de wedstrijd wat vervolgens ook negatief uitpakte en resulteerde in een 1-0 en 2-0 achterstand. Toch kregen we nog een paar goede kansen, maar daar gingen we slordig mee om. In de rust werd het één en ander besproken en dat was dit keer ook goed nodig.
 
Edwin heeft de jongens en Maaike blijkbaar goed geprikkeld, want dat pakte de tweede helft zeer goed uit. Ze waren stuk voor stuk allemaal heel sterk geworden en er werd geen duel meer verloren. Na een mooie uitgespeelde aanval werd het 1-2. Wij bleven druk zetten en kregen nog enkele goede mogelijkheden om te scoren, maar het zat ons niet mee. Toen kwam er een geweldige steekpass van Tom en Theo maakte het beheerst af 2-2. Quick20 kreeg tussendoor ook nog goede kansen maar onze verdediging hield goed stand. Vlak voor tijd kregen we een vrije trap die jammer genoeg via de onderkant van de lat en de binnenkant van de paal weer terug het veld in rolde. Eindstand 2-2. Het derde gelijkspel op een rij.
 
Volgende week thuis tegen Excelsior’31 JO9-1 uit Rijssen. Aanvang 9.00 uur. Tot dan!
 
 

MVV 29 JO9-1: Spannende pot

2017-03-13
Na lang wachten moest MVV’29 JO9-1 de 1e  thuiswedstrijd in de voorjaarscompetitie en wel tegen Oranje Nausau J09-1. De jongens hadden er allemaal weer zin. Maaike was helaas afwezig vandaag en dat zorgde voor een aantal omzettingen in het team.
 
Ze waren ondanks het prachtige weer niet allemaal even scherp vanaf het begin. Ze moeten ook nog even wennen aan het hoge tempo van de hoofdklasse, maar dat komt allemaal goed. Zo werd het eerst 0-1 en 0-2 voor Oranje Nassau, maar voor rust herstelden we netjes 2-1 (mooi uitgespeelde aanval) en 2-2 uit een corner. Rust, tijd om het één en ander even te bespreken en de puntjes op de i te zetten.
 
In de tweede helft werd er gelijk druk gezet door Mvv maar dat resulteerde helaas niet in doelpunten. Oranje Nassau daarentegen counterde er wel 2 x succesvol uit met 2 doelpunten kort achter elkaar 2-3 en 2-4. De jongens waren niet geschrokken en gingen  door met waar ze mee bezig waren. Een afstandsschot bracht met enig geluk de aansluitingstreffer 3-4. Tussendoor kreeg één van onze aanvallers de bal onverwacht voor zijn voeten en trof hierbij de paal. Kort daarna werd er met een geweldige pass van Tom, Luuk in één keer vrij gezet voor de goal, die het zeer mooi afrondde door de bal zeer hard en hoog in het doel te werken 4-4, tevens eindstand.
 
Al met al een mooie wedstrijd voor het publiek, twee keer van een achterstand teruggekomen tot een gelijkspel. Op naar de volgende wedstrijd 18 maart thuis tegen NEO JO9-1 om 9.00uur, tot dan! 
 
 
 
 

De eerste wedstrijd in de hoofdklasse van MVV 29 JO9-1

2017-03-07
Zaterdag 18 februari speelde MVV'29 JO9-1 de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie tegen Deto in Vriezenveen. Na het kampioenschap in de najaarscompetitie zijn we ingedeeld in de hoofdklasse.
 
We moesten in het begin allemaal weer even wennen op het veld. Na een ietwat slordig begin kwamen we op een 1-0 achterstand. Vervolgens raakten de jongens en Maaike weer in een betere vorm en dat resulteerde in een 1-1 en 1-2 voorsprong.
De tweede helft zetten we het met vlagen goed voetbal door, maar we verzuimden te scoren. En dan valt de bal vaak in het andere doel 2-2. De laatste 5 minuten kregen we nog een paar goede kansen, maar deze gingen er ook niet in... helaas.
 
Er had dus iets meer in gezeten vandaag. Toch een redelijk begin voor de eerste wedstrijd op dit niveau. Op naar de volgende competitiewedstrijd op 11 maart thuis tegen Oranje Nassau. De wedstrijd begint om 9.00 uur. Tot dan!
 
 

Speedsoccer-toernooi Enschede JO9-1

2017-01-08
Donderdag 5 januari hebben we in Enschede meegedaan aan het Soccerinside Speedsoccer-toernooi.
 
Na in de poule als 2e te zijn geëindigd, met 2 gelijke spelen en 2 keer winst, stonden we in de finale! Hierin moesten we wederom tegen SDC, waar we in de poule met 3 - 3 gelijk tegen hadden gespeeld. In een spannende en harde strijd was SDC met 7 - 3 te sterk.
 
De jongens en meisje hebben leuk gevoetbald en kunnen terug kijken op een mooi toernooi!
 
Soccerinside, bedankt voor de goede organisatie en we komen zeker een keer terug. Na afloop mochten we nog even met Sander op de foto.
 
en onder de foto een filmpje gemaakt door Soccerinside en een filmpje van de finale gemaakt door Mevr. Eliyo
 
 
 
 

   

 

Programma zaalvoetbalcompetitie 2016-2017 federatie Almelo-Tubbergen

2016-12-17
F - groep  Poule:           1
Datum: zaterdag 14 januari 2017
Aanvang:  13:45 uur
Sporthal:De Spil in Fleringen
Zaalwacht: Luctor et E.                                                         
                              
13:45  Luctor et E. JO9-1 -  MVV'29 JO9-1G           
              
14:10  Stevo JO9-1    -  TVC'28 JO9-1          
                       
14:35   MVV'29 JO9-1G    -  Stevo JO9-1               
                     
15:00   TVC'28 JO9-1   -  Luctor et E. JO9-1       
                     
15:25   Luctor et E. JO9-1  -  Stevo JO9-1             
                       
15:50    MVV'29 JO9-1G   -  TVC'28 JO9-1      
       
                   
 

MVV 29 JO9-1 KAMPIOEN

2016-11-26
Afgelopen zaterdag stond voor MVV'29 JO9-1 de belangrijkste wedstrijd van dit seizoen op het programma. Er werd tegen Vroomshoopse boys gespeeld en al om 08.30 uur 's morgens. Bij een overwinning zouden ze kampioen zijn.
 
In het begin van de wedstrijd waren de teams aan elkaar gewaagd. Maar gaandeweg de eerste helft zag je dat MVV steeds beter ging voetballen. Ze kwamen dan ook met 2-0 voor, waarna de Boys nog iets terug deed. MVV raakte echter niet van de wijs en voor rust werd de wedstrijd al beslist. Er werd nog 2 keer gescoord, ruststand: 1-4.
 
De tweede helft was MVV ook duidelijk de betere. Er werd geen kans weggegeven en het scoorde zelf nog 1 keer. Eindstand: 1-5 !!!
 
Na het laatste fluitsignaal ging het feest los op het veld. De vele toeschouwers die er waren, namen bezit van het veld. De begeleiding werd in de bloemetjes gezet en de kinderen kregen een mooie medaille.
Ook werd er een mooi gedicht voorgelezen, gemaakt door de coördinator die er vanwege vakantie niet bij kon zijn:
 
 
'Hallo spelers, leiders, trainers en ouders van JO9-1
 
Normaal gesproken speech ik op het veld,
helaas ben ik dit weekend met vakantie en dus even uitgeteld.
Ik baal hiervan als een stekker,
want voor JO9-1 had ik graag gezet mijn wekker.
Jullie zijn de afgelopen maanden ontzettend gegroeid,
dat heeft ook alle mensen langs de lijn geboeid.
Toen ik hoorde dat Deto had verloren,
kon mij dat dan ook wel bekoren.
Want nu zijn jullie kampioen
en dat is eigenlijk het mooiste cadeau voor in de schoen.
Kampioen word je niet zo vaak
en voor jullie is het nu (al) weer raak!
Ik vind dit een super stunt,
het is jullie allemaal van harte gegund.
'Nog een paar uurtjes', zegt de coördinator-sint,
dan proosten we op jullie en drinken we een pint.
Maak er een mooie dag van met elkaar,
dan zien we elkaar terug in de hoofdklasse volgend jaar!'
 
 
We vonden het geweldig dat de jongens van JO9-2 mét ouders aanwezig waren om ons aan te moedigen, top!!!
Ook willen we de groep bedanken die deze jongens traint op de woensdagmiddag. Vier jonge gasten onder leiding van Peter Voshaar, die elke week weer een mooie en goede training in petto hebben.
 
Ook de techniektrainers bedankt, die op vrijdagavond in weer en wind deze jongens de fijne kneepjes bijbrengen.
Alles bij elkaar zie je dat deze groep zich hierdoor goed ontwikkeld heeft. De 2e seizoenshelft zullen ze deze kunsten in de hoofdklasse laten zien. Voor deze groep is dat een  mooie uitdaging!
 
Ik wens iedereen alvast fijne feestdagen en tot volgend jaar!

 

Foto's van het kampioenschap                                                   Filmpje van het kampioenschap 

 

    

 

 

MVV 29 JO9-1 legt ook TVC JO9-1 over de knie

2016-11-21
Afgelopen zaterdag stond voor MVV'29 JO9-1 de derby tegen TVC op het programma. Een lastige wedstrijd voor ons, omdat we in de voorbereiding hier gelijk tegen gespeeld hebben. Voor de wedstrijd werd duidelijk dat koploper Deto had verloren. Dus bij winst in Tubbergen kon er nog zomaar een kampioenschap in zitten voor deze groep. En dat zou een knappe prestatie zijn!
 
In het begin van de wedstrijd was TVC de betere ploeg en MVV kwam al snel met 2-0 achter. Voor rust werd nog wel de 2-1 gemaakt en je zag dat MVV beter in de wedstrijd kwam. In de rust werd de groep nog even goed toegesproken. De tweede helft ging een stuk beter. TVC kreeg in het begin nog enkele mogelijkheden om te scoren, maar gelukkig gingen die òf mis òf op de paal. Daarna was MVV de bovenliggende partij en het werd dan ook 2-2 en 2-3. TVC scoorde nog de gelijkmaker, maar daarna was het weer MVV dat 2x scoorde, eindstand: 3-5!
 
Voetballend was het vandaag niet zo best als andere weken, maar door een stukje vechtlust konden we de punten meenemen naar Harbrinkhoek. A.s. zaterdag spelen we uit tegen Vroomshoopse Boys en bij winst kan de vlag in top! Nogmaals, dit zou een knappe prestatie zijn, vooral ook omdat dit gepaard gaat met goed voetbal en de jongens en meisje zich individueel, maar ook zeker als team goed ontwikkeld hebben.
 
Hopelijk zien we elkaar zaterdag, tot dan!!
 
 
 
 
 
 

MVV’29 JO9-1 wint met 10-2

2016-11-12
Zaterdag stond voor MVV'29 JO9-1 de laatste thuiswedstrijd alweer op het programma,Er werd gespeeld tegen hekkensluiter Hulzense Boys.
 
Vanaf het begin was MVV duidelijk de betere ploeg. Na 2 minuten stonden ze al met 2-0 voor. Tot aan de rust werd er goed gespeeld met enkele mooie doelpunten. Vanuit de achterhoede werd er goed gespeeld en gezocht naar de vrijstaande speler. Ruststand was dan ook 5-2.
 
De tweede helft hetzelfde beeld: MVV bleef voetballen van achteruit en dit leidde wederom tot enkele mooie doelpunten! Op het eind stond er een 10 – 2 op het scorebord.
 
Volgende week spelen we de derby tegen TVC in Tubbergen. Het belooft een mooie en spannende wedstrijd te worden; TVC staat op een derde plek! MVV hoopt met hetzelfde voetbal als de laatste weken wederom een goed resultaat te halen.
 
Tot volgende week!
 
 
 
 

 

 

MVV 29 JO9-1 blijft maar winnen

2016-11-08
Zaterdag stond voor MVV'29 JO9-1de uitwedstrijd tegen Holten JO9-1 op het programma.
 
Vanaf het begin was MVV goed bij de les, het scoorde al snel de 0-1! Het was alleen maar MVV dat goed voetbalde en Holten dat constant achter hen aan hobbelde. MVV scoorde voor rust nog 4 keer; ruststand: 0-5. Alle vijf doelpunten kwamen voort uit goed samenspel en goed overzicht houden. De tweede helft was voetballend minder. MVV scoorde nog 2 keer, maar Holten ook, eindstand: 2-7.
 
De jongens en meisje kunnen tevreden terug kijken op een goede wedstrijd. Met name de 1e helft was goed en mooi om naar te kijken. MVV staat op dit moment een mooie 2e plek op de ranglijst.
 
Volgende week spelen we weer thuis, dan komen Hulzense Boys op bezoek. We spelen om 09.00 uur thuis, dus kom gerust een keer kijken om deze leuke en enthousiaste groep aan te moedigen! Tot dan! 
 
 
 
 

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.