MVV'29 JO13-2JM

Seizoen: 2023-2024

( 2023-08-01 t/m 2024-07-31 )

Teaminfo

Nr Naam G W GL V P DPV DPT +/- MIN
1 NEO JO13-6 7 7 0 0 21 75 3 72 0
2 Den Ham JO13-3JM 7 5 0 2 15 36 18 18 0
3 Stevo JO13-2 7 5 0 2 15 26 15 11 0
4 Luctor Et Emergo JO13-3 7 3 0 4 9 19 22 -3 0
5 TVC '28 JO13-3 7 3 0 4 9 14 25 -11 0
6 Excelsior '31 JO13-8 6 2 0 4 6 13 34 -21 0
7 Oranje Nassau JO13-4 7 2 0 5 6 13 48 -35 0
8 MVV'29 JO13-2JM 6 0 0 6 0 9 40 -31 0

Hierboven de stand van poule 699125

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang

Hierboven het programma van poule 699125

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang Uitslag Nr

Hierboven de uitslagen van poule 699125

compact full

MVV29 kan puntenreeks niet doortrekken tegen Avanti Wilskracht

2022-03-14

Op een zonnige zondagmiddag trad MVV’29 aan tegen de nummer twee op de ranglijst Avanti Wilskracht.
Om 14u floot de scheidsrechter voor de start van de wedstrijd.

Binnen 10 minuten kwam Avanti op voorsprong na een aanval over links waar er door een aantal MVV-ers niet adequaat werd ingegrepen. Hierdoor kon een aanvaller van Avanti de bal vrij binnenschieten. 0-1
Even later kreeg Avanti nog een grote kans die goed werd geblokt door Nick Hofhuis. In de 39e minuut kreeg MVV een penalty door een overtreding op Cas oude Avenhuis. De uitgelezen kans op de 1-1 werd gemist door Floris oude Nijhuis die de bal aan de verkeerde kant van de paal schoot.

Met 0-1 voor de uitploeg gingen we de rust in. MVV kreeg in de tweede helft nog een paar kansen waaronder een afstandschot, en kopbal en een aantal voorzetten die niet aankwamen op de bedoelde plek. Omdat zelf vergeten werd de 1-1 te maken was Avanti er 10 minuten voor tijd als de kippen bij om in de omschakeling een uitgelezen kans de 0-2 binnen te schieten.  Dat in de laatste minuut nog de 0-3 viel is voor de statistieken.

Een teleurstellende uitslag voor MVV. Echter biedt het vertoonde veldspel voldoende perspectief voor de komende weken. 

Volgende week moet MVV uit tegen K.V.V Losser om 14:00. Graag tot dan.

Pupillen van de Week bij MVV29 - Avanti Wilskracht

2022-03-12

Bij de thuiswedstrijd van MVV’29 1 tegen Avanti Wilskracht, op zondag 13 maart, zijn Sep Lesker en Duuk Scholten de Pupillen van de Week. Beide jongens zitten in de mini’s van MVV’29. Een leuk detail is dat de vaders van Sep (Koen Lesker) en Duuk (Rob Scholten) in het verleden in ons 1e elftal hebben gespeeld. Nu mogen de jongens zelf zien hoe het er aan toe gaat rondom een wedstrijd van het vlaggenschip.

De jongens stellen zich voor:

Sep Lesker

 • Leeftijd: 5 jaar
 • Ik ben de zoon van: Marieke en Koen Lesker
 • Heb je broertje(s) en/of zusje(s)? Ja, een broertje: Jop
 • Op welke school zit je en in welke groep? Groep 2b van de St. Alphonsusschool
 • Later wil ik worden: Gymleraar
 • Mijn hobby’s zijn: Voetballen, spelletjes en puzzelen
 • In welk elftal speel je bij MVV’29? Bij de mini’s
 • Wie zijn je leiders en trainers? Mijn papa en de papa van Maurits (Roy Brokelman) en ook Johan en Bert en de papa van Jip (Jeroen Lesscher).
 • Wat is je positie op het voetbalveld? Aanvaller
 • Wat zijn je sterke punten in het veld? Hard schieten
 • Zwakke punten op voetbalgebied? Heb ik niet
 • Ik wil graag op vakantie naar: Italië
 • Wat is je favoriete website? Digipuzzel
 • Wie vind je de beste voetballer van MVV’29? Papa
 • Wie wordt dit seizoen kampioen: Feyenoord, Ajax of PSV? PSV
 • Heracles of FC Twente? FC Twente
 • Wie is de beste: Messi, Lewandowski, Van Dijk of Ronaldo? Messi
 • Deze voetballer zou ik graag een keer willen ontmoeten: Messi
 • MVV’29 is een mooie club omdat? Je daar mooi kunt voetballen
 • Voorspel de einduitslag van MVV’29 tegen Avanti Wilskracht: 2-1

Duuk Scholten

 • Leeftijd: 6
 • Ik ben de zoon van: Rob en Inge Scholten
 • Heb je broertje(s) en/of zusje(s)? 2 zusjes: Jade en Lou
 • Op welke school zit je en in welke groep? St. Alphonsus, groep 2
 • Later wil ik worden: Boer en Brandweerman
 • Mijn hobby’s zijn: Voetballen en buiten spelen
 • In welk elftal speel je bij MVV’29? Mini’s
 • Wie zijn je leiders en trainers? Bert Koopman, Johan Geerdink, Roy Brokelman en Koen Lesker
 • Wat is je positie op het voetbalveld? Overal
 • Wat zijn je sterke punten in het veld? Schieten
 • Zwakke punten op voetbalgebied? Verdedigen
 • Ik wil graag op vakantie naar: Duitsland
 • Wat is je favoriete website? Youtube
 • Wie vind je de beste voetballer van MVV’29? Papa en Bohme
 • Wie wordt dit seizoen kampioen? FC Twente
 • Heracles of FC Twente: FC Twente
 • Wie is de beste: Messi, Lewandowski, Van Dijk of Ronaldo? Van Dijk
 • Deze voetballer zou ik graag een keer ontmoeten: Wout Brama
 • MVV’29 is een mooie club omdat? Omdat papa er ook voetbalt
 • Voorspel de einduitslag van de wedstrijd MVV’29 tegen Avanti Wilskracht: 4-0

Demo VTON woensdag 2 maart

2022-03-08

Op woensdagavond  2 maart 2022 heeft er een demo training middels de VTON methode onder bezielende  leiding van Carlo Kastermans plaats gevonden op het sportpark Frielinkpark. Er waren diverse jeugdtrainers aanwezig met name van de onderbouw en ook de voltallige technische commissie van MVV’29 was present. Door de samenwerking die MVV’29 is aangegaan  met de FC Twente / Heracles Academie zijn we ook  gebruik gaan maken van  het  FC Twente/Heracles Academie platform genaamd de VTON applicatie.

Carlo heeft ons eerst meegenomen in een digitale demo in de kantine waarin de training werd voorbesproken. Vervolgens ging hij met de spelers van trainer,  Niels Wesselink,  MVV’29 JO 10 -1 aan de slag op het veld. Het doel van deze training was het verbeteren van het positiespel in de opbouw.

Nadat hij eerst het veld volledig had uitgezet begon hij eerst met een pas en trap vorm de zogenaamde magic 5  dit was een dribbelvorm , de spelers dribbelden naar het midden en draaiden weg in het midden door middel van een kapbeweging. Daarna ging hij over naar een andere vorm de magic 7. Vervolgens werd dit gevolgd door een  2 tegen 1 situatie die overging naar een 2 tegen 2 situatie. Aan het eind werd afgesloten met een partij met 2 doeltjes met 4 tegen 4. De methodische opbouw in de training werd snel duidelijk. Mooi om te zien was dat spelers ook mee dachten hoe de vorm moeilijker gemaakt kon worden.Verder waren de spelers constant bezig, waren er veel balcontacten en werd de trainingstijd effectief benut.  Je zag ook veel spelplezier bij spelers en dat is waar het om draait. Vervolgens hadden we een presentatie in de kantine waarin de mogelijkheden van de VTON voorbij kwamen. Daarnaast gaf Carlo blijk van zijn  visie op het trainerschap en opleiden en daagde hij de aanwezigen uit om hierover met elkaar in gesprek te gaan.  

Al met al een geslaagde avond en het is nu aan de  technische commissie en de jeugdtrainers om  dit een goed vervolg te geven op het trainingsveld.

MVV29 boekt een verdiende overwinning bij RSC

2022-03-07

Op zondag 6 maart stond voor MVV de uitwedstrijd tegen RSC op het programma. Om 14:00 uur werd er door de goed leidende scheidsrechter Ten Damme voor het startsignaal gefloten op een zonnig sportpark in Rossum. 

Op een dramatisch hoofdveld was het lastig voetballen, wat zorgde voor een rommelige openingsfase. Waar MVV nog probeerde te voetballen, hanteerde RSC vooral de lange bal van achteruit. De eerste kans was voor MVV, na een goede actie van Bart Oerbekke kon zijn voorzet net niet worden binnen getikt. Na 16 minuten spelen kwam MVV op voorsprong, na een goede actie van aanvoerder Cas oude Avenhuis tikte de verdediger van RSC de bal in eigen doel. Een verdiende 0-1 voorsprong. MVV had de organisatie goed op orde, er werd weinig weggegeven en er was veel beweging op het middenveld wat het voetballen makkelijk maakte. Met een 0-1 ruststand werd de kleedkamer opgezocht voor een lekker bakje warme thee. 

In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde, MVV had het meeste balbezit maar wist niet tot echte kansen te komen. In de 65e minuut kwam RSC op gelijke hoogte, de rechtsbuiten van RSC schoot de bal uit de volley in de korte hoek bij keeper Goossen. In de 67e minuut werd er door trainer Ruud Ottenhof drie keer gewisseld. Iwan Wildemors wist met nagenoeg zijn eerste balcontact de bal met een zacht geplaatst schot achter de keeper te werken. Een 1-2 voorsprong wat uiteindelijk ook de eindstand zou worden. Na een enerverende wedstrijd onder de stralende zon stappen de mannen van Ruud Ottenhof met een terechte overwinning van het veld in Rossum. Na de wedstrijd werd de overwinning in de kantine bij RSC gevierd onder de muzikale klanken van feestzanger Linders.

Volgende week staat voor de manschappen van Ruud Ottenhof de thuis wedstrijd tegen Avanti op het programma. Aanvangstijd 14:00 uur op het Frielinkpark in Harbrinkhoek, graag tot dan!

Bezetting jeugdtrainers selectieteams komend seizoen

2022-03-06

De technische commissie heeft de afgelopen periode niet stil gezeten, het is dus hoog tijd om jullie te informeren over ontwikkelingen. Tijdens de evaluatiegesprekken hebben een aantal jeugdtrainers aangegeven aan het eind van dit seizoen te stoppen:

Tim Busscher, trainer JO15-1, stopt na het huidige seizoen
Tim is bezig aan zijn derde seizoen als trainer van JO15-1. In 2019-2020 werd hij nog kampioen met zijn team in de najaarsreeks. Tim heeft aangegeven te stoppen als trainer, omdat hij het niet met zijn werkzaamheden kan combineren en ook graag actief blijft als speler van het 2e elftal. We vinden het jammer dat deze talentvolle trainer stopt maar we zijn hem dankbaar voor de bijdrage die hij geleverd heeft en wensen hem succes bij de resterende wedstrijden in de 1e klasse.

Wilmar Nieuwenhuis, trainer JO19-1 & Tom Rikhof, assistent-trainer JO19-1, stoppen na het huidige seizoen
Deze gedreven jeugdtrainer is bezig aan zijn vierde seizoen en min of meer “kind van de club” geworden. Hij heeft de afgelopen jaren bijgedragen aan het feit dat verschillende spelers van de JO19-1 de stap naar het 1e elftal hebben gemaakt, daar zijn we hem zeer erkentelijk voor zijn. Het is een trainer die oog heeft voor de mens achter de voetballer. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan en wordt trainer van DOS’37 2. Ook zijn assistent Tom Rikhof stopt bij de JO19-1. Hij kan zijn huidige werkzaamheden niet goed combineren met het assistent trainerschap, maar blijft als speler van MVV’29 4 voor de club behouden. We zijn hen zeer erkentelijk voor hun bijdrage in de voetbalontwikkeling van de diverse jeugdspelers en wensen hun veel plezier en succes in het resterende voetbalseizoen.

De technische commissie is blij te kunnen vermelden dat het gelukt is opvolgers voor hen te vinden, waardoor de bezetting voor de jeugd selectietrainers voor 2022-2023 er als volgt uit komt te zien:

JO11-1: Emiel Tieman
Dit team zal opnieuw door Emiel getraind worden. Hij is een enthousiaste en inmiddels ervaren jeugdtrainer en heeft een goede klik met deze leeftijdsgroep.  Hij spreekt de juiste “taal” en kan zich goed verplaatsen in de belevingswereld van de kinderen kortom de juiste man op de juiste plek.

JO13-1: Gaby Lever
Gaby zal voor het tweede achtereenvolgende jaar de JO13-1 van oefenstof voorzien. Deze ervaren trainer heeft al verschillende jeugdteams onder zijn hoede gehad en ook nu lukt het hem weer op de spelers voor zich te “winnen”, waardoor plezier en presteren hand in hand gaat. 

JO15-1: Edwin Masselink & Lars Masselink
Voor de JO15-1 hebben we gekozen voor het trainersduo Edwin en Lars. Edwin, oud-voetballer van MVV’29 1 en thans assistent van MVV’29 1, heeft als trainer en jeugdtrainer binnen MVV’29 al zijn sporen verdiend. Maakte in het verleden ook nog een succesvol uitstapje naar Stevo. Hij zal samen met “achterneef” Lars de JO15-1 van oefenstof voorzien en de coaching voor zijn rekening nemen. Lars is weer terug van weg geweest. Hij is nu nog assistent trainer bij TVC’28 JO15-1 en was daarvoor ook al leider bij MVV’29 JO15 in het seizoen 2014- 2015. Hij is ondertussen leerkracht in het basisonderwijs. We denken dat de kwaliteiten van deze trainers mooie ”ingrediënten” zijn om de spelers van de JO15-1 verder te ontwikkelen.

JO17-1: René Koekkoek
De JO 17-1 zal voor het derde achtereenvolgende jaar getraind worden door René. We zijn blij dat deze rustige trainer en liefhebber van het spelletje de goede samenwerking met ons voortzet en wil blijven investeren in de opleiding van jeugdspelers.

JO19-1: Marcel oude Nijhuis
Bij de JO19-1 zien we een nieuw maar vertrouwd gezicht. Marcel zal de voetbalschoenen weer uit de kast halen nadat hij twee jaar even niet actief was als trainer. Deze oud elftal speler van MVV’29 1 (20 jaar), was drie jaar hoofdtrainer van MVV’29 1 en daarvoor ook al twee jaar assistent. Daarnaast heeft hij twee seizoenen de JO17-1 onder zijn hoede gehad.  Kortom een man die de “klappen van de zweep” kent maar met heel veel passie weer zijn trainerscarrière zal vervolgen om de hoogste jeugd van MVV’29 te begeleiden in hun voetbalontwikkeling.

De technische commissie van MVV’29

MVV29 wint verdiend in en tegen BVV Borne

2022-02-28

Op een stralende zondagmiddag mocht MVV’29 in Borne aantreden tegen de plaatselijke BBV.
Onder leiding van de uitstekend fluitende Illian Groothuismink was het spelbeeld direct vanaf het begin duidelijk. MVV’29 de bal, Borne ver teruggezakt loerend op de counter. Al vroeg in de wedstrijd nam MVV’29 een 0-2 voorsprong door doelpunten van aanvoerder Cas Oude Avenhuis en Bart Boerrigter. Echter binnen enkele minuten van onachtzaamheid bij MVV’29 stond het al snel weer 2-2. Voor de neutrale toeschouwer een heerlijk begin van de wedstrijd. Na een half uur spelen kwam  MVV’29 weer op voorsprong. Een vrije trap op de rand van de 16 meter was een koud kunstje voor Bart Oerbekke. 2-3. 
Kort daarop kon diezelfde Bart Oerbekke de voorsprong uitbreiden. Echter plaatste Bart geheel vrijstaand voor de keeper zijn kopbal aan de verkeerde kant van de paal. Nog balend van deze gemiste kans was het Borne die een aanval over meerdere schijven prachtig afrondde. 3-3 en tevens de ruststand. 

In de rust werden de neusjes weer dezelfde kant opgezet.
MVV’29 begon goed aan de tweede helft en dit resulteerde direct na rust tot een gevaarlijke situatie rond de 16 meter waarbij een speler van Borne op onreglementaire wijze een MVV-er probeerde af te stoppen. Wederom een vrije trap randje 16. Deze keer de beurt aan Daan Scholten. Daan stuurde zijn kanonskogel in de linkerbovenhoek! 3-4 en een lekker begin van de tweede helft. Borne probeerde in de tweede helft met opportunistisch spel gevaarlijk te worden. Op wat hachelijke situaties na leverde dit geen grote kansen op. Het centrale duo Nick Hofhuis en Stefan Kerkhof gaven niets weg en tweede ballen werden door de sterk spelende Milan Weiss vakkundig gewonnen. De ontstane ruimtes die hierbij vielen werden in de omschakeling niet goed uitgespeeld door MVV’29 omdat er te vaak voor eigen succes werd gekozen waar misschien anderen er beter voor stonden. Hierdoor bleef Borne hopen op een stuntje.
Kort voor tijd gooide de ingevallen Floris Oude Nijhuis de wedstrijd op slot door na goed voorbereidend werk van Jop Maathuis en Cas Oude Avenhuis de 3-5 op het scorebord te zetten. 
Saillant detail: MVV’29 eindigende de wedstrijd met een volledige JO19 aanval. 

Al met al een mooie overwinning voor de manschappen van trainer Ruud Ottenhof die hiermee aansluiting houdt met de bovenste plekken. 
Volgende week de altijd lastige uitwedstrijd tegen RSC uit Rossum.

𝐀𝐥𝐠𝐞𝐦𝐞𝐧𝐞 𝐥𝐞𝐝𝐞𝐧&#

2022-02-25
𝐀𝐥𝐠𝐞𝐦𝐞𝐧𝐞 𝐥𝐞𝐝𝐞𝐧𝐯𝐞𝐫𝐠𝐚𝐝𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐨𝐩 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐝𝐚𝐠𝐚𝐯𝐨𝐧𝐝 𝟐𝟓 𝐦𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐨𝐦 𝟐𝟎.𝟎𝟎 𝐮𝐮𝐫
Met de versoepelingen die in zijn gegaan, kunnen we eindelijk weer een Algemene Ledenvergadering houden.
🗓 vrijdag 25 maart
🕣 20.00 uur
📍 Sportkantine ‘De Voltreffer’
Alle leden ontvangen nog een uitnodiging per e-mail of per post.
𝚃𝚒𝚓𝚍𝚎𝚗𝚜 𝚍𝚎 𝚊𝚟𝚘𝚗𝚍 𝚖𝚊𝚔𝚎𝚗 𝚠𝚎 𝚗𝚒𝚎𝚞𝚠𝚜 𝚋𝚎𝚔𝚎𝚗𝚍 𝚘𝚟𝚎𝚛 𝚑𝚎𝚝 𝚔𝚕𝚎𝚎𝚍𝚔𝚊𝚖𝚎𝚛𝚐𝚎𝚋𝚘𝚞𝚠…

MVV29 neemt deel aan NLdoet!

2022-02-22

Beste leden van MVV’29,

Zaterdag 12 maart organiseert het Oranje Fonds weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Vrijwilligers zijn het kloppende hart van onze vereniging en daarom doet ook MVV’29 mee. Tijdens deze dag kun je ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. We gaan van 08:00 uur tot 12:00 uur aan de slag met diverse werkzaamheden. Voor materieel wordt gezorgd of word je persoonlijk gevraagd het nodige mee te nemen.

Wil jij, samen met vele anderen, onze vereniging helpen met NLdoet? Meld je dan aan via baj.klein-haarhuis@koopmans.nl of info@lesker-bt.nl. Je kunt je ook aanmelden door te bellen of appen naar Mathijs Lesker (06 55 39 35 70).

In de ochtend gaan we o.a. onderstaande klussen uitvoeren:

- Het oude hek opruimen achter het kunstgrasveld
- De doelnetten vervangen
- Schilderen van de zeecontainers en zo mogelijk aangelegen schuttingen
- Plaatsen van schuttingelementjes
- Leggen van trottoirtegels langs het C-veld
- Luifel van de kleedkamers schoonmaken
- Spinnenwebben weghalen
- De Parkeerplaats vegen

Wij hopen en zien uit naar een grote opkomst, vele handen maken immers licht werk en maakt het bovenal gezelliger! Tot zaterdag 12 maart.

MVV29 pakt eerste driepunter van 2022

2022-02-21

Op een regenachtige zondagmiddag stond de burenruzie MVV’29 1 - Luctor et Emergo 1 op het programma. Beide ploegen waren voorafgaande aan deze wedstrijd in de grijze middenmoot te vinden, met evenveel punten. De belangen waren dus groot.

Om 14.00u floot de leidsman voor het begin van de wedstrijd. Van beide kanten was het afwachten, de wedstrijd kwam aanvankelijk niet los. De weersinvloeden waren duidelijk terug te vinden in het spelbeeld: veel foute passes en slordigheden. Twee grote kansen waren niet aan MVV besteed, terwijl ook Luctor uit de vele kansen niet wist te scoren.
Vlak voor rust werd toch de ban gebroken, Cas Oude Avenhuis schoot mooi diagonaal binnen: 1-0.

Na rust kwam MVV iets scherper uit de kleedkamer, waardoor Luctor niet meer tot de vele kansen als in de 1e helft kwam. MVV drukte door, zonder tot grote kansen te komen. In de 74e minuut was het dan toch raak. Een scherp aangesneden vrije trap van Bart Oerbekke werd licht getoucheerd door Bart Boerrigter, waardoor de keeper van Luctor kansloos was. Luctor was niet in staat de aansluitingstreffer te maken, waarna MVV richting het einde van de wedstrijd de score nog verder wist uit te breiden. Assistkoning Bart Boerrigter wist twee keer Floris Oude Nijhuis te bereiken, die 2x koelbloedig bleef. Eindstand 4-0.
Verder nog noemenswaardig was een misser voor leeg doel zonder keeper door Cas Oude Avenhuis. Omdat hij na de wedstrijd hier een blaadje bier voor heeft betaald, maakt de spelersgroep hier verder geen probleem van.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Borne op de planning. Aanvangstijd 14.00u, tot dan!

MVV29 O21 wint opnieuw met grote cijfers in Haaksbergen

2022-02-19

In de Beltona Beloftencompetitie heeft MVV'29 O21 opnieuw een grote uitslag neergezet bij een uitwedstrijd in Haaksbergen: afgelopen woensdag werd het beloftenelftal van Bon Boys met maar liefst 1-6 verslagen op Sportpark De Greune. In november noteerden de mannen van het trainersduo Edwin Masselink en Albert Olde Rikkert ook al een zesklapper, destijds op bezoek bij HSC'21: 2-6. 

Opstelling MVV'29
Wout Alberink (K), Ties Reinerink, Nick Hofhuis, Stefan Kerkhof, Devi Masselink, Guus Bakhuis, Emiel Wesselink, Daan Scholten (C), Iwan Wildemors, Floris oude Nijhuis en Jop Maathuis. 
Reserves: Jesse Alberink, Bram Maathuis en Tom Koek.

MVV'29 efficiënt in de afwerking
In de eerste helft stond MVV'29 goed georganiseerd en gaf het niet veel weg, daarnaast kreeg het zelf een aantal kansen. Via Floris oude Nijhuis en Jop Maathuis liepen de bezoekers voor rust uit naar een 0-2 voorsprong. Na rust waren de zwart-witten onrustig in balbezit, maar bleken enorm koelbloedig voor de goal. Iets wat natuurlijk ook een kwaliteit is. Ties Reinerink zette de 0-3 op het scorebord, waarna Bon Boys nog de spanning terugbracht tot 1-3. Door doelpunten van Guus Bakhuis, opnieuw Floris oude Nijhuis en invaller Bram Maathuis werd het zelfs 1-6. Daarmee boekten de mannen een enigszins geflatteerde maar bovenal knappe overwinning. 

Koploper in poule
Met 6 punten en een uitmuntend doelsaldo gaat MVV'29 aan kop in de poule. HSC'21 volgt met 3 punten, terwijl Bon Boys nog puntloos is. MVV'29 is dus volop in de race voor plaatsing voor de jaarlijkse Beltona Finaledag. Op dinsdag 15 maart speelt MVV'29 de volgende wedstrijd: HSC'21 komt dan naar Frielinkpark. 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.