MVV '29 JO17-1

Seizoen: 2022-2023

( 2022-08-01 t/m 2023-07-31 )

Teaminfo

Nr Naam G W GL V P DPV DPT +/- MIN
1 HHC Hardenberg JO17-1 10 9 1 0 28 41 8 33 0
2 v.v. Hellendoorn JO17-1 10 7 2 1 23 38 11 27 0
3 Excelsior '31 JO17-1 10 7 1 2 22 31 13 18 0
4 Helios JO17-1 10 7 0 3 21 36 13 23 0
5 Rohda Raalte JO17-1 10 5 2 3 17 36 22 14 0
6 Wijhe '92 JO17-1 10 4 1 5 13 22 24 -2 0
7 Luctor Et Emergo JO17-1 10 3 2 5 11 17 29 -12 0
8 Diepenveen JO17-1 10 3 2 5 11 15 31 -16 0
9 MVV '29 JO17-1 10 3 0 7 9 24 33 -9 0
10 PH JO17-1JM 10 1 0 9 3 10 49 -39 0
11 Hulzense Boys JO17-1 10 0 1 9 1 3 40 -37 0

Hierboven de stand van poule 649863

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang

Hierboven het programma van poule 649863

Datum Thuisteam Uitteam Aanvang Uitslag Nr

Hierboven de uitslagen van poule 649863

compact full

Gehavend B1 pakt in slotfase verdiend volle winst !

2010-10-24

Afgelopen zaterdag moesten we met een uitgedunde selectie aantreden tegen Reunie B1 uit Borculo .Maar liefst 4 basisspelers inclusief onze keeper waren afwezig. Lars Masselink B2\ en Niek Tijink C1 kwamen ons versterken . De hele week werd er door ons trainers en commisieleden van MVV gezocht naar een goede vervangende keeper. Meerdere opties werden voorgedragen maar helaas moesten we alsnog nog een speler opofferen om te keepen .Marvin Letteboer moest de man worden om het doel te gaan verdedigen . Alle respect voor onze alleskunner Marvin,want hij deed ook dit naar behoren. Al was de techniek niet altijd even subliem , hij hield zijn doel schoon. Natuurlijk was dit ook een verdienste van onze verdediging onder aanvoering van Rudmer . Zij gaven deze middag weinig tot bijna niets weg . Zoals van tevoren afgesproken werd er bij balbezit iedere keer snel door de achterhoede naar voren toe aangesloten . Hierdoor bleven we ver van eigen goal spelen waardoor Reunie weinig bij ons in de zestien te vinden was .  

In het eerste kwartier hadden we maar liefst 3 opgelegde kansen .Deze kansen waren eigenlijk niet te missen.Gewoon een kwestie van concentratie en te weinig scherpte voor de goal. De eerst 2 kansen werden door N Busscher voorbereid . De eerste liep via een combinate over Raymond die Gijs inspeelde welke vervolgens Niek in de diepte stuurde ,hij omspeelde vervolgens zijn tegenstander en kwam met een lage strakke voorzet .Stan die bij de 2e paal ingelopen kwam vergat zijn been uit te steken waardoor de kans jammerlijk verloren ging . Kans 2 was een individuele actie waarbij hun rechtsback het bos in werd gestuurd , hieruit volgde een prima voorzet die wederom door 2 spelers op onverklaarbare wijze werd gemist .De enige mogelijkheid die Reunie in de eerst helft kreeg was een misverstand tussen onze keeper en Lars, maar deze bal kon nog net naast worden gewerkt . Zo rond de 25e minuut was het Jeffrey M die met 2 goede acties gevaar wist te stichten richting het het doel van Reunie .Eerst kreeg hij de bal na goed doorzetten van Jari T. in zijn bezit waarna Jeffrey zich niet bedacht en uithaalde , de bal kreeg goed vaart maar vloog net over de deklat. Direct hierna kwam hij na goede combinatie met Gijs goed door op rechts waarna een goede strakke voorzet volgde .Onze spits Jari w kwam niet goed uit met zijn passen en dus ging deze kans ook verloren .Reunie probeerde het nog met een afstandschot maar deze werd door Marvin op meesterlijke wijze met de knieen tot corner verwerkt.  

In de rust spraken we af om op dezelfde voet door te gaan, en ons vooral te concentreren op de kansen die zeker nog zouden komen.Na rust pakten we de draad gelijk weer op en na 5 minuten konden we alweer een mogelijkheid noteren .Jari W werd in de spits goed ingespeeld . In de draai wist hij de bal op goal te schieten , de bal kreeg alleen net niet genoeg vaart om de keeper van Reunie te verrassen. De fase hierna was van beide kanten rommelig en het spel speelde zich vooral op het middenveld af.Kansen leverde dit dus aan beide kanten niet op .Pas 10 minuten voor tijd was het Niek weer is die zich langs zijn tegenstander wurmde, maar ook zijn schot was te onbesuisd en vloog over.Uiteindelijk kregen we 5 minuten voor tijd toch loon naar werken. Een vrije trap aan de rechterkant van het veld op ongeveer 35 meter van de goal werd door Lars hoog en hard bij de 2e paal ingebracht , de bal kreeg echter zoveel vaart dat hij in de bovenhoek achter de vliegende keeper van Reunie verdween. Toch nog gelukt dus !!. Al moet nog wel gezegd dat we in de laatste minuut nog goed wegkwamen toen een klutsbal buiten bereik van Marvin op de paal verdween , maar gelukkig wist Jari T deze terugspringende bal naar voren te rammen zodat het gevaar geweken was.

Positief is dat we deze middag een gezonde dosis vechtlust en af en toe ook nog is aardig voetbal op de mat hebben gelegd . Het is alleen jammer dat we het onszelf ( niet de eerste keer dit seizoen) zo ontzettend moeilijk maken door zoveel kansen onbenut te laten . Al met al verdiend 3 punten erbij en op naar volgende week waarin koploper Dos 19 wacht.                                   ** FOTO REPORTAGE    MET DANK AAN THEA LETTEBOER **

 

  Als je op de diavoorstelling klikt kom je in het fotoalbum en daar kun je de foto's downloaden.

B1 vergeet1 punt mee te nemen uit Hardenberg

2010-10-16

Zaterdag moesten we aantreden tegen de B1 van het plaatselijke voetbal bolwerk HHC uit Hardenberg .Vorige week hadden we onze eerste overwinning weten te pakken , en dat smaakte zeker naar meer .                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Vanaf de eerste minuut zaten we goed kort op onze directe tegenstanders. Hierdoor had het sterke centrale duo van HHC moeite met opbouwen. HHC werd dan ook vaak gedwongen om op te bouwen via de backs .In de 5e minuut leverde dit gelijk een kans voor ons op toen een lange bal van hun rechtsback goed onderschept werd door onze linksback Lars. Lars speelde vervolgens Kees centraal in, die op zijn beurt Niek op de linkerflank aan het werk zette . Niek passeerde dmv een goede1\2combinatie met Raymond zijn directe tegenstander. Hierna volgde er een prima voorzet die door onze voorwaartsen jammerlijk gemist werd. Vlak hierna kwam Kees na een afgeslagen cornerbal op de links goed door, maar zijn voorzet werd bij de 2e paal gemist door Lars die de bal niet goed richting kon geven .HHC daarintegen was 2 maal dichtbij de 1-0 met achtereenvolgend een afstandschot en een vrije trap die door Daan over werd getipt .Onze jongens lieten af en toe goed combinatievoetbal zien, alleen vaak kwamen we niet verder dan de zestien. Het centrale duo achterin bij HHC liet weinig steekjes vallen . Gijs kon voor rust nog een keer gevaarlijk worden door op rechts in de zestien zijn directe tegenstander te omspelen , maar zijn schot miste helaas de kracht .                                                                                                                                                                                                                                                   

Vlak voor rust gaf de rechtsbuiten van HHC na een goede combinatie met de nr10 een waarschuwingschot wat maar net voorlangs ging . Echter in ja let op !! de 44e!! minuut was het door diezelfde speler wel raak . Op de rechterkant wist hij aan de bewaking van Lars te ontsnappen en na een goede schijnbeweging waarmee hij 2 mensen van ons op het verkeerde been zette, schoot hij de bal hard onder Daan door binnen. Het jammerlijke en vervelende voor ons was dat de scheidsrechter al lang voor het rustsignaal had moeten fluiten, hier was vriend vijand en zelfs de rapporteur langs de kant het over eens.Gedane zaken nemen in de voetballerij geen keer en dus moesten we rusten met  1-0 achterstand. 

In de rust spraken we af om gewoon zo door te gaan en vooral te blijven loeren op de kansjes die zeker nog zouden komen.We kwamen goed uit de kleedkamer en zaten meteen weer aardig in de wedstrijd . De wedstrijd golfde op en neer maar tot echte grote kansen leidde het de eerste minuten aan beide kanten niet . Pas in de 60e minuut was het HHC die de eerste kans mocht noteren . Een  voorzet na een goede aanval over rechts werd op de 16 meter hoog over geschoten . Direct hierna waren wij aan de beurt , Niek wurmde zich na een combinatie met Gijs op de linkerflank langs zijn tegenstander maar zijn schot kon ternauwernood door de keeper met de voet worden geparreerd. 5 minuten later was het wel raak. Na een voorzet van Gijs, was Kees 1 van de inkomende lopende mensen die nog net de teen er tegenaan kon zetten . Eindelijk dan toch de verdiende 1 -1 . Hierna probeerden we door te drukken en we hadden dan ook het overwicht, maar voor HHC kwam er wel meer ruimte . Wij kwamen niet meer door de hechte verdediging van HHC maar HHC daarintegen werd wel vaker gevaarlijker . Een voorzet vanaf links werd door hun bij de 2e paal hoog over geschoten . 8 minuten voor tijd was het helaas wel raak , een combinatie over de rechterkant werd voor de goal gegooid en bij de 2e paal vrij ingekopt 2-1 . Hierna probeerden we nog de gelijkmaker te forceren maar op een 2-tal gevaarlijke cornerballen na konden we niet meer gevaarlijk worden. Gezien het wedstrijdbeeld hadden we een punt verdiend , maar dat moeten we zelf wel afdwingen .

Jongens kop op, en op naar Zaterdag waarin we thuis 3 punten moeten zien te behalen tegen Reunie.

B1 sleept de eerste 3 punten uit het vuur

2010-10-10

Afgelopen zaterdag stond onze 2e thuiswedstrijd tegen Eibergen B1 op programma. Om aansluiting bij de nu nog brede middenmoot te krijgen moesten we beslist eens 3 punten gaan pakken .Nadat iedereen in de voorbespreking op scherp was gezet werd om 14.30 afgetrapt .Ondanks dat het spel van beide kanten onrustig was, begonnen we scherp, en de duels werden vanaf de eerste minuut de gewonnen.Binnen 5 minuten kwamen we door twee prima acties en dito vorzetten van Niek tot 2x toe vrij voor de keeper.Zoals vaker dit seizoen vergaten we deze 100% kansen af te ronden.In de 15e minuut was het Lars die prima opkwam en de bal strak voor het doel speelde , helaas leverde ook deze kans geen doelpunt op.Eibergen moest het in deze fase doen met een tweetal schoten van afstand die voor Daan geen problemen opleverden. In de 24e minuut kreeg Niek het op de heupen , na een goede pass van Marvin dribbelde Niek vanaf rechts het strafschopgebied binnen daar passeerde hij 2 Eibergenaren en schoot de bal hard in het dak van het doel 1 - 0 .Hierna verwacht je dan dat we de schroom van ons af zouden gooien en lekker vrijuit zouden gaan voetballen .Het tegendeel was echter waar .Bij balbezit werden we steeds onrustiger en de bal waren we dan ook veel snel weer kwijt .We lieten Eibergen steeds beter in het spel komen wat voor hun dan ook resulteerde in 2 grote kansen .Bij dene kans werden we geholpen door de scheidsrechter. Deze gaf aan een bijna doorgebroken speler van Eibergen een vrije trap waar hij ook voordeel had kunnen geven.Daan had dan waarschijnlijk oog in oog gestaan met de doorgebroken spits .De vrije trap die nog restte leverde voor de gasten niets op.Vlak voor rust kreeg Eibergen nog een kans.Na een korte combinatie over rechts was de snelle en handige rechtsbuiten Lars net iets te vlug af . Dennis gaf vervolgens aan deze kant rugdekking maar vergat resoluut in te stappen waardoor de handige rechtsbuiten de bal simpel klaar kon leggen op de spits die vervolgens deze niet te missen kans om zeep hielp . De rust werd dus gehaald met een 1 - 0 stand . 

Net als vorige week in de rust, spraken we af om in balbezit beter de rust te bewaren om vervolgens met wat meer geduld de vrije man te zoeken. Na rust kwamen we opnieuw fel uit de startblokken . Vooral op het middenveld hadden we wat meer rust aan de bal.Hierdoor konden we Jari W als aanspeelpunt in de spits vaker in het spel konden betrekken .Grote kansen leverde het niet echt op maar Eibergen werd ook maar sporadisch met afstandschoten gevaarlijk. Gijs had na een combinatie met Kees nog een afstandschot dat geblokt werd en vervolgens overvloog . Niek had weinig geluk met een schot vanaf links wat hoog in het zijnet belande. 8 minuten voor tijd kwam Eibergen weer is met een afstandschot maar deze keer was het wel raak .De bal was vrij hard en daalde snel waardoor Daan wat laat door de knieen ging en de handen niet meer goed achter de bal kreeg. De bal rolde vervolgens smadelijk tussen de benen van Daan door het doel in. Gelukkig gingen de jongens anders dan vorige week niet bij de pakken neerzitten en er werd dus veerkracht getoond. Uiteindelijk leverde dit vlak voor tijd de winst op . Een goed ingedraaide vrije trap werd door Jari vlak voor de keeper ingetikt  2 -1 Hopsa .Uiteindelijk een zwaarbevochten overwinning waarop we zeker verder kunnen borduren .

 

 Als je op de diavoorstelling klikt kom je in het fotoalbum en daar kun je de foto's downloaden.

 

MVV B1 laat zich 2e helft kaas van brood eten !

2010-10-03

Afgelopen zaterdag moesten we aantreden tegen Neo uit Borne op een geweldig accommodatie.Na 1 verliespartij en 2 gelijke spelen werd het voor ons tijd om 3 punten te pakken.Neo had even zoveel punten vergaard dus dubbel zo belangrijk.Niet de eerste keer deze competitie begonnen we onzeker en veel te afwachtend .Neo had het eerste kwartier dan ook het beste van het spel .We begonnen te snel met vastzetten waardoor er teveel ruimte op middenveld kwam te liggen . Deze ruimte werd dankbaar ingevuld door een goed inschuivende vrije verdediger bij Neo . Uiteindelijk leverde dit voor Neo een doelpunt in omschakeling op . Na een foute inspeelpass van ons middenveld waren al onze middenvelders te diep weg .            Neo maakte hier snel en dankbaar gebruik van. Gijs kwam net te laat om zijn directe tegenstander  van scoren te beletten. Direct hierop stompte Daan nog een voorzet vanaf rechts voor het hoofd van de inkomende spits het veld weer in. Nadat we Kees centraal naar het middenveld en Gijs van rechts lieten komen, kregen we wat meer balans en grip op spel .     Onze verdediging kwam hierna ook met betere inspeelballen richting middenveld en flanken.  Dit resulteerde vervolgens in een tweetal goede mogelijkheden . Een kopbal van Kees en een vrije trap van Gijs werden op geweldige wijze door keeper onschadelik gemaakt .In de 30e minuut was het wel raak, Kees speelde zich net binnen strafschopgebied handig vrij om vervolgens de bal in de verste hoek te drukken 1 - 1.  Vervolgens kregen we via een vrije trap van Niek op  de lat en nogmaals Niek een schot voorlangs de kans op voorsprong te komen . We speelden nog wel te onrustig maar we hadden in ieder geval meer druk op de helft van tegenstander . Helaas kregen we 4 minuten voor rust een domper te verwerken nadat Rudmer  een voorzet vanaf rechts totaal verkeerd op de schoen kreeg en achter Daan in eigen doel werkte . Hierna waren we even de kluts kwijt waardoor het nog bijna 3 – 1 werd. In de rust was het dus de boel weer oppeppen om na de rust direct weer scherp te beginnen . We spraken af om de duels feller in te gaan en om vervolgens in balbezit niet te snel diepte te zoeken. Echter 7 minuten na rust werd er na een steekpass door de ass van verdediging te veel naar elkaar gekeken en niet ingegrepen waardoor de spits de bal langs Daan kon schuiven . Hierna liepen we alleen maar tegen onszelf te voetballen en kwamen we sporadisch in de buurt van de zestien. We lieten ons in deze fase kaas van brood eten. We gingen lopen met bal vergaten te voetballen en verloren ook steeds vaker duels . Neo daarin tegen bleef combineren en kwam daardoor nog 2x goed door maar Daan redde bekwaam . Laatste 10 minuten kregen we uit het niets nog 2 goede mogelijkheden .Niek zijn vrije trap vloog net langs de paal , en een voorzet van rechts werd door 2 spelers op 3 meter voor goal op een haar na gemist. Volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen ,maar voor de eerste 3 punten zullen we wel uit een ander vaatje moeten tappen .

 

Film geplaatst op You Tube door De vaste camerman van NEO b1

 

Warming Up van 25 september

2010-09-28

 

Als je op de diavoorstelling klikt kom je in het fotoalbum en daar kun je de foto's downloaden.

Mvv B1 -Lochem SP B1 op 25 september

2010-09-25

MVV29 B1 moet genoegen nemen met gelijkspel!

Zaterdagmiddag moesten we aantreden voor onze eerste thuiswedstrijd tegen SP Jochem . De eerste 25 minuten stonden we net als voorgaande wedstrijden goed te voetballen . We lieten de bal goed het werk doen en de duels werden gewonnen Dit leverde in het eerste kwartier een tweetal goede mogelijkheden op die niet het gewenste resultaat opleverden. In de 23e minuut was het dan wel raak. Via een combinatie over de linkerflank tussen Raymond en Gijs kreeg Jari W de bal na goed doorzetten mee .Vervolgens bewaarde hij het overzicht en de rust om vanaf 25 meter de bal geweldig in de bovenhoek te jagen. Op onverklaarbare wijze gingen we na deze treffer onrustig en zenuwachtig spelen waardoor Lochem beter in de wedstrijd kon komen We gingen lopen met de bal waardoor we in omschakeling te ver uit positie stonden .Onze onderlinge coaching werd hierdoor ook onrustig . Dit gegeven leverde dan ook een 2 tal hachelijke momenten in ons strafschopgebied op . Uiteindelijk wist Lochem 5 minuten voor rust hiervan te profiteren doordat we achterin niet resoluut genoeg reageerden op een klutsbal .

De 2e helft begonnen we opnieuw goed . Gijs had o.a. pech met een afstandschot . In de 56e minuut gaf Jari goed druk op de inschuivende vrije verdediger , deze kreeg vervolgens de bal niet goed mee waardoor er een combinatie met Gijs opgezet kon worden .Deze legde de bal vervolgens breed waarna Jari net voor het uitgestoken been van de verdediger af kon ronden. Hierna volgde een fase waarin we goed speelden maar helaas verzuimden om de 3e goal te maken.o.a. een aanval over links werd niet op juiste waarde geschat en een vrije trap van Lars werd door de keeper net over getikt. Nadat Daan al een aanval van Lochem over de linkerflank onschadelijk had gemaakt kregen we uiteindelijk 7 minuten voor tijd de rekening gepresenteerd. Door een cornerbal niet goed weg te werken viel de bal voor de voeten van de spits die zich dit kansje niet liet ontnemen. Vervolgens persten we er nog een slotoffensief uit. Rudmer kwam op rechts goed door , zijn puike voorzet belande in de zestien waarna hij vervolgens ingeschoten werd . De keeper redde echter bekwaam maar de bal kon nog eens klaargelegd worden voor Kees die op zijn beurt verwoestend uithaalde, maar zijn schot werd vlak voor het doel geblokt door een verdediger. Genoegen nemen met een punt dus! Positief is gelukkig dat er fases zijn waarin er echt goed gecombineerd werd, wel moeten we nog werken aan de onrust die soms in de ploeg sluipt.

Op naar volgende week waarin we te gast zijn bij Neo uit Borne.

 Als je op de diavoorstelling klikt kom je in het fotoalbum en daar kun je de foto's downloaden.

Even voorstellen Mvv B1 2010-2011

2010-08-01

onder v.l.n.r.
Gijs oude Munnik \ Jari Wesselink\ Daan vd Woude\ Jari Timmerhuis\ Raymond Rajic
midden v.l.n.r.
Lars Kuipers \ Jeffrey Masselink\Stef Busscher\ Marvin Letteboer\Sascha olde Klieverink\Rudmer ad stegge \Dennis Kerkhof \ Stan Holtkamp\Robin Morshuis
Boven v.l.n.r.
assistant trainer Bjorn Weiss    \Niek Busscher \ Kees vd Woude \   Martijn van Veen  leider       \  trainer Marc Schoemaker
Afwezig
grensrechter \ leider  Stef Kemperink

Als je op de diavoorstelling klikt kom je in het fotoalbum en daar kun je de foto's downloaden.

MVV29 B1 2008 - 2009

2009-06-08

Fotos MVV29 B1 seizoen 2008 - 2009

2008-11-10

Klik hier om de foto's te bekijken van de spelers van MVV29 B1.

Kampioensverslag MVV B1

2008-05-02

Zaterdag 26 april jl. was het dan zover! M.V.V.’29 B1 kon kampioen worden in de 1e klasse en zo promotie naar de hoofdklasse afdwingen.

Voor dat ik begin met het verslag, even de stand welke hij na 18 wedstrijden was:
 
1. Heino 18 - 44
2. MVV'29 18 - 43
3. Lemelerveld 18 - 41
 
Het resterende programma was voor ons op dat moment nog
Zat. 19/4          Heino B1 – M.V.V.’29 B1
Zat. 26/4          M.V.V.’29 – Lemelerveld B1
 
Op papier dus nog twee ware toppers, welke beiden zouden moeten worden gewonnen, wilden wij van betekenis spelen in de strijd om het kampioenschap.
 
Zaterdag 19 april was dus eigenlijk voor ons de 1e van de 2 finales. Wij moesten uit naar Heino, en voor ons was maar 1 doel gesteld en dat was winnen.
 
Na een spannende 1e helft was het bij rust nog steeds 0-0. Dus na rust volle bak op de aanval gespeeld om die drie punten binnen te halen. Daarentegen had Heino het gevoel dat hun het meest gebaat waren bij een gelijkspel, want ze hadden min of meer een handbalverdediging opgericht.
 
Een kwartier voor tijd barstte de bom. Een afvallende bal werd door de na maandenlange afwezigheid door blessures terugkerende Roy Huls vanaf 20 meter zo in 1 keer uit de lucht genomen en de bal verdween in de kruising. 0-1
 
Nog geen twee minuten later werd die zelfde Roy Huls gevloerd in de 16 meter en de scheidsrechter gaf een strafschop! Roy Huls schoot die penalty er onberispelijk in. 0-2
 
Door deze achterstand moest Heino wel gaan aanvallen en zodoende kregen wij steeds meer ruimte. 8 minuten voor tijd werd de wedstrijd beslist, Ivo Letteboer maakte er 0-3 van en toen wisten we dat wij die week erop weer een finale hadden.
 
Voor de statistieken kreeg Heino in de laatste paar minuten nog een strafschop, waaruit ze nog de 1-3 maakten.
Toen was daar het eindsignaal en met het bericht dat Lemelerveld tegen Den Ham had gelijkgespeeld, was onze dag helemaal goed.
 
Zaterdag 26 april was het dan zover: M.V.V.’29 B1 zou bij een overwinning op Lemelerveld kampioen worden in de 1e klasse!
 
Op de dag dat de zon volop scheen, waar de supporters in grote getale aanwezig waren, en de meeste voorbereidingen voor een eventueel kampioenschap al waren afgerond, moest M.V.V.’29 B1 de wedstrijd proberen winnend af te sluiten.
 
Daar waar Lemelerveld het die week ervoor liet liggen bij Den Ham en zodoende waren uitgeschakeld voor de titel, deden ze hun sportieve plicht naar Heino toe en maakten ze er een spannende wedstrijd van.
 
Na een spannend 1e half uur waarin het voetbal verre van goed was, werd na 35 minuten de ban gebroken. Na eerst nog enkele kansen om zeep te hebben geholpen was het Ivo Letteboer die de stand op 1-0 zette.
 
Toen de rust in met deze voorsprong, tussentijds kwam bij ons de melding binnen dat Heino uit bij Heeten met 0-2 voorstond. Dit hield in dat wilden wij het kampioenschap binnenhalen wij de voorsprong moesten vasthouden!
 
De 2e helft was erg spannend en M.V.V.’29 kreeg nog een aantal grote kansen, maar hoe goed die bal er ook werd ingeschoten, bij Lemelerveld hadden ze een keeper in de goal die bijna alles pakte. Maar hoe langer het 1-0 bleef hoe spannender het werd. Lemelerveld ging pompen en pompen om zo te proberen de 1-1 af te dwingen.
 
Maar toen floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd en het kampioenschap was binnen voor M.V.V.’29 B1. Een zeer goede prestatie van de jongens, wetende dat M.V.V.’29 B1 twee jaar geleden nog maar is gepromoveerd van de 2e naar de 1e klasse.
 
Het kampioenschap werd uitbundig gevierd en een mooier cadeau konden de jongens de afscheidnemende Trainer Peter Voshaar ( volgend seizoen DOS’19 2) en grensrechter Robert oude Avenhuis niet geven.
 
Natuurlijk moet je dan als kampioen op de platte wagen, en dat hebben we gedaan. Een rondrit door ons Dubbeldorp en daarna de Gala van Haarbig even verstoren. We hebben de zaterdag afgesloten bij Bays in Reutum. Ook zondags in Saasveld hebben ze geweten dat de B1 van M.V.V.’29 kampioen is geworden door even bij Bruins langs te gaan!
 
We hebben de festiviteiten op maandag afgesloten met de traditionele fietstocht door de verschillende dorpen van de gemeente Tubbergen.
 
Hier kwamen wij de kampioenselftallen van TVC’28 1 en 2 meerdere malen tegen en hebben gezamenlijk meerdere drankjes en hapjes genuttigd. Bij deze nogmaals de felicitaties van onze kant naar TVC’28. Een knappe prestatie!!
 
 
 

Alles met elkaar super mooie dagen welke wij als M.V.V.’29 B1 niet snel zullen vergeten!!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.