MVV29 pakt 3 belangrijke punten bij Overwetering!

2018-11-04

MVV29 begon slecht aan de wedstrijd. Al na 2 minuten kwam Overwetering na miscommunicatie in de verdediging bij MVV’29 al op een 1-0 voorsprong.

Hierna wist MVV’29 dat het aan de bak moest en begon het langzaam maar zeker steeds beter in de wedstrijd te komen. Dit resulteerde al snel in de 1-1.

Een steekpass van Milan Weiss werd goed afgerond door Koen ter Wee. Na deze gelijkmaker ging MVV’29 goed door. Niet veel later werd een schot van Ramon Lesker nog van de lijn gehaald door een verdediger van Overwetering. Tot de rust ging wedstrijd gelijk op zonder grote kansen.

Direct na rust drukte MVV’29 door en was het op zoek naar de 2-1 die niet veel later ook op het scorebord stond. Thijs Kamphuis werd neergehaald in het strafschop gebied en de scheidsrechter beoordeelde dit met een terechte penalty. Deze werd koelbloedig binnen geschoten door aanvoerder Ramon Lesker.

10 minuten later viel ook de 3-1. Na een steekbal kwam Bart Oerbekke 1 op 1 met de keeper. Hij faalde niet en rondde deze keurig af! Deze stand bleef lang staan tot 5 min. vóór tijd.

Een aanvaller van Overwetering kwam vrij voor de goal en kon hem simpel kon binnenkoppen. In de resterende minuten zette Overwetering nog wel druk maar tot grote kansen kwam dit echter niet.

Over de gehele wedstrijd gezien heeft MVV'29 terecht de punten meegenomen.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.