MVV29 kan zich opmaken voor het ‘toetje’ nacompetitie om promotie naar de 1e klasse!

2018-05-14

Bekijk hier de reportage op TV Oost: https://youtu.be/6Dw51BeibCU

 

Deze zondag stond er een prachtig affiche op het programma voor MVV’29. Het mocht op het eigen Frielinkpark aantreden tegen titelkandidaat SDC’12. Voor MVV’29 dé kans om zich veilig te spelen en zich te verzekeren van nacompetitie om promotie naar de 1e klasse. SDC moest winnen om bij TVC in het spoor te blijven. Onder begeleiding van het feestende 4de kampioenselftal betraden beide ploegen rond 14:00 de grasmat.

SDC begon de wedstrijd net iets beter dan MVV en was middels enkele hoekschoppen en vrije trappen gevaarlijk voor de goal echter bleek goalie Tom Kienhuis een grote sta-in-de-weg. Na een kwartiertje begon MVV beter in de wedstrijd komen en stond het al snel 1-0. Een goede voorzet van Stan oude Avenhuis wist Koen ter Wee op knappe wijze tot een goal te promoveren. Vervolgens was MVV heer en meester en mocht SDC zijn handen dichtknijpen dat het maar 3-0 bij rust stond. Nadat enkele grote kansen om zeep waren geholpen wist Kai Wesselink, na goed druk zetten, zichzelf een vrije baan naar de goal te verschaffen. Hij twijfelde geen moment en tekende op fraaie wijze de 2-0 aan. Het slotakkoord van de eerste helft was aan Cas oude Avenhuis besteed(t). Na een mooi getimede pass van Kai Wesselink kon ook Cas alleen op goal aan. Ook hij wist met een snoeihard schot de doelman te verschalken. 3-0. Kort daarna floot de overigens zeer sterk leidende scheidsrechter voor de rust.

In de 2e helft was het spelbeeld niet veel anders. SDC probeerde met lange ballen een goal te creëeren, echter kwam MVV nauwelijks in de problemen. 10 minuten voor tijd kreeg een speler van MVV de bal tegen de arm en de scheidsrechter kon niets anders dan naar de stip wijzen. De spits van SDC wist wel raad met dit buitenkansje en zette de 3-1 op het scorebord. Wat daarop volgde was een slotoffensief van SDC. Dit leidde tot veel voorzetten en corners voor SDC maar voor weinig echt gevaar voor de goal van MVV. De grootste mogelijkheden waren nog voor MVV in de omschakeling maar de ploeg wist echter geen raad met de zeeën van ruimte. Na iets meer dan 90 minuten vond de leidsman het genoeg geweest en blies hij af voor het einde van de wedstrijd. Zo hielp MVV ‘noaber’ TVC enorm in de titelstrijd en speelde het zichzelf veilig, het kan zich opmaken voor nacompetitie om promotie naar de 1e klasse. 

Volgende week treden de manschappen van Marcel oude Nijhuis en Pieter Geerdink in Apeldoorn aan tegen Columbia. Aftrap is om 14:00. Tot dan!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.