Gelijk spel MVV 29 D2 tegen Almelo D1

2015-05-02

Vandaag 2 mei stond de laatste competitiewedstrijd tegen Almelo D1 op het programma. De uitwedstrijd werd nipt met 1-0 verloren. Doordat drie jongens op vakantie waren werden er twee invallers uit D3 geleend. Koen en Maurits super dat jullie mee konden doen.

Zoals vaker liepen we snel tegen een achterstand aan. In de tweede minuut wist Almelo al te scoren. Almelo was voetballend de bovenliggende partij en MVV'29 D2 was niet goed bij de les. Almelo was gewoon feller in de duels en wist ook nog na een foute inspeelpass de 0-2 te scoren. Vlak voor rust wist Bruno na een mooie aanval de 1-2 binnen te tikken met buitenkant rechts. Ondanks een matige 1e helft stonden we maar met 1-2 achter. In de rust werd er gewisseld en Thijmen en Koen vormden het nieuwe centrale duo. Tim H. ging voor het eerst dit seizoen op het middenveld spelen.

MVV'29 D2 tapte in de tweede helft uit een ander vaatje en gingen wel duels winnen. Na een mooie aanval over rechts met een fantastische voorzet van Rein wist Seppe goed voor zijn man te komen. De tegenstander hield Seppe vast waarvoor de goed leidende scheidsrechter een penalty moest geven. Deze werd onberispelijk door Thijmen ingeschoten. 2-2 tussenstand. Het werd een echte vechtwedstrijd. Goed voetbal was niet mogelijk maar MVV'29 ging vol alle duels aan. De verdedigers, Thijmen, Robin, Guus en Koen gaven weinig weg. Eenmaal wist de supersnelle spits van Almelo te ontsnappen en scoorde prompt de 2-3. MVV'29 D2 zette nog één keer aan om de gelijkmaker binnen te schieten. De middenvelders Pepijn, Maurits en Tim werkten zich en slag in de rondte en wisten de aanvallers Seppe, Rein en aanvoerder Ivo aan het werk te zetten. De verdiende gelijkmaker werd wederom na een goede voorzet van rechts door Seppe subtiel binnengetikt. Het slotakkoord was voor Almelo D1 die in de laatste minuut van de wedstrijd het doel van Brent onder vuur nam. Brent verrichte drie fantastische reddingen op rij en wist daardoor het verdiende gelijke spel te redden.

diavoorstelling van de foto's

Van 2015-05-02 MVV '29 D2-Almelo D1

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.