MVV 29 Beltona speelt gelijk tegen Quick 20 Beltona

2014-10-08
De tweede beltona wedstrijd van het jaar werd gespeeld op een slecht kunstgrasveld in Oldenzaal bij Quick’20. Het weer was wel echt prima.
 
Opstelling:
 
Wout oude Avenhuis

 

Marvin Letteboer Remco Voshaar
Martijn oude Vrielink
(aanv.)
Mart Busscher
(69. Mart Telgenhof)
Milan Weiss Cas oude Avenhuis
Niek Scholte Lubberdink
(73. Robin Morshuis)
Nick Ketting Olivier
Jari Wesselink
(30. Kai Wesselink)
Niek Busscher

 

Iets over 8 begon MVV met de aftrap aan de wedstrijd. Al vrij snel werd duidelijk dat Quick het tempo wou bepalen en van achteruit wou gaan voetballen. We hadden wel wat moeite hiermee, met name met de balsnelheid. Maar door compact spel konden we de meeste aanvallen pareren en konden hun vleugelspelers alleen doordringen richting achterlijn en niet rechtstreeks richting doel. Alle voorzetten kwamen niet aan. De 0-1 kwam ietwat verrassend op het scorebord. Na goed doorgaan op rechts kreeg MVV een corner. Deze werd goed voorgezet en een verdediger van Quick maakte wel erg opzichtig hands. Een strafschop werd gegeven die goed benut werd door Cas oude Avenhuis. Daarna werd Quick toch wederom gevaarlijk, met als gevaarlijkste moment een indraaiende corner die rechtstreeks op de paal belandde. Het laatste kwartier voor rust was het MVV die voor het meeste gevaar zorgde. Dit door op het middenveld stevig duels aan te gaan en als winnaar eruit te komen. Vervolgens snel de aanvallers inschakelen. Dit werd ook de 0-2. Goed onderscheppen van Milan op het middenveld en een steekpass van Cas bracht Niek Busscher alleen voor de goal en met een knap schot werd het 0-2. Vlak voor rust kreeg MVV nog een goede mogelijkheid. Wederom onderscheppen op het middenveld en een goede pass naar Kai. Een knappe aanname zorgde direct voor een 1 tegen 1 situatie met de keeper. Het schot ging net naast. Niet veel later gingen we met 0-2 de rust in.
 
Na rust kwam MVV niet veel meer in het spel en was het bijna alleen tegenhouden. Binnen het kwartier viel de 1-2. Daarna kreeg Niek Busscher in de counter nog wel een goede mogelijkheid op 1-3, maar speelde de bal net te ver voor zich uit. Even later kon de 2-2 niet uitblijven en scoorde Quick de gelijkmaker. Daarna was het billenknijpen, maar konden we toch door niet al te veel kansen weg te geven de 2-2 over de streep trekken.
 
Helaas konden we met de penalty reeks niet nog een extra punt in de poulefase binnenslepen en gingen we toch met een goed gevoel terug richting Harbrinkhoek. Een punt uit tegen Quick ’20 mag een knap resultaat genoemd worden.

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.