16e Beltona Beloften Competitie van start met 40 clubs

2014-09-04

ENSCHEDE – De belangstelling voor de Beltona Beloften Competitie blijft onverminderd groot. Op de lijst van deelnemende verenigingen voor alweer het 16de seizoen, dat volgende week maandag 15 september van start gaat, staan wederom 40 namen waaronder ook enkele nieuwelingen. Het betekent, dat er nog altijd veel waarde wordt toegekend aan deze bijzondere wedstrijdreeks, bedoeld om iets extra’s te doen voor jong voetbaltalent (spelers t/m 21 jaar) in het oosten van het land.

 

Dat wordt nog eens extra onderschreven door het feit, dat vijf clubs na een korte of langere afwezigheid hun rentree maken in deze beloftencompetitie waarmee in 1999 op initiatief van de cvv Sparta Enschede werd begonnen. De vijf zijn Achilles ‘12 uit Hengelo, Be Quick ’28 uit Zwolle, Koninklijke UD uit Deventer, OZC uit Ommen en Helios uit Deventer

 

Onder de deelnemende clubs zijn twee topklassers, te weten, HHC Hardenberg, HSC ’21 uit Haaksbergen; vier hoofdklassers (csv Apeldoorn, Flevo Boys, Quick ’20 en Rohda Raalte), drie eersteklassers en dertien tweedeklassers uit Overijssel, Gelderland, Drenthe en Friesland.

 

De 40 ploegen zijn ook nu ondergebracht in poules van vier waarin tussen nu en half april volgend jaar een hele competitie wordt gespeeld. De tien poulewinnaars en de zes beste nummers 2 plaatsen zich voor de finaledag, die op zaterdag 6 juni 2015 zoals gebruikelijk bij Sparta Enschede wordt gehouden.

 

De poule-indeling is:

 

Poule A: ATC ’65 – BWO – Sparta E. en Victoria ’28.

 

Poule B: AJC ’96 – Achilles E. – Bon Boys en Tubantia.

 

Poule C: Rigtersbleek – HSC ’21 – de Tubanters en Achilles ’12.

 

Poule D: Den Ham – Helios – OZC en Wijhe ’92.

 

Poule E: Oranje Nassau – Enter United – HHC en Vroomshoopse Boys.

 

Poule F: sv Twedo – Germanicus – Noordscheschut en Raptim.

 

Poule G: CVVO – Flevo Boys – IJVV en VHK.

 

Poule H: Nieuwleusen – sv Dalfsen – JVC-Dedemsvaart en Olympia ’28.

 

Poule I: csv Apeldoorn – Rohda Raalte – Be Quick ’28 en Koninklijke UD.

 

Poule J: KOSC – Quick ’20 – SDC ’12 en MVV ‘29

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.