MVV 29 C2 te sterk voor Saasveldia C1 en doet mee om kampioenschap

2014-04-22

Zaterdag 19 april stond voor MVV'29 C2 het inhaalduel tegen Saasveldia op het programma. Eén van de grote concurrenten in de poule. Om in de race te blijven voor het kampioenschap moesten we winnen. Tijdens de laatste training en  voor de wedstrijd was de “gezonde” spanning bij de jongens goed merkbaar.

 

Opstelling: Jesse, Friso, Cas, Ingmar, Stan K., Giel, Fabrice, Ties, Nik, Benjamin en Stan R..

Reserve: Jorn, Britt (C3) en Puck (C3).

Afwezig: Mees

 

MVV begon direct scherp aan het duel. In de 3e minuut werd de score geopend door een mooie pass van Fabrice Domenget op Stan Rewinkel die de bal op een fraaie manier achter de keeper van Saasveldia wist te werken; 1-0. MVV bleef de druk opvoeren en liet Saasveldia niet in haar spel komen. Door kort op de spelers te verdedigen kwam Saasveldia vaak niet verder dan iets over de middenlijn. Hierdoor had Jesse van Dongen niet veel te doen. Na wat mooie kansen lukte het Benjamin Schuurhuis om in de 31e minuut na een mooie actie en doorzettingsvermogen de 2-0 te maken. Dit was ook de ruststand.

 

Na de rust begonnen MVV de wedstrijd met dezelfde opstelling. MVV kwamen echter door een sterk begin van Saasveldia aan de tweede helft al snel op een gelijkspel; 2-2. Na druk beraad tussen de coaches werd er gewisseld. Jorn oude Hendriksman, Britt Kleinlugtenbeld en Puck Addink werden op het veld gebracht waardoor Nik Wolters, Ingmar de Leeuw en Benjamin Schuurhuis, na uitstekende inzet en rode wangen konden gaan uitrusten. Door deze wissels en andere posities van spelers leek Saasveldia niet goed te weten hoe ze hierop moesten reageren. MVV kreeg direct een paar mooie kansen maar wist deze niet te benutten totdat Ties Lammertink, in de 21e minuut, na een mooie pass van Stan R. de 3-2 wist te maken. Het leek of MVV hierdoor vleugels kreeg. In de 23e minuut was het weer Ties die, door Puck met een fantastische pass weg werd gestuurd richting doel, de 4-2 wist te scoren. Dit was echter nog niet de eindstand want in de 35e minuut gaf Ties een mooie steekpass op Britt die op een zeer fraaie manier de bal in de goal deed belanden. Hierdoor werd de eindstand 5-2.

Een verdiende overwinning. Proficiat.

 

Door dit resultaat is MVV'29 C2 koploper geworden.

MVV'29 C2   9 wedstrijden 24 punten

SDC'12 C4   8 wedstrijden 21 punten

Kosc C3                    9 wedstrijden 21 punten

Saasveldia C1         7 wedstrijden 18 punten

 

Deze week worden nog enkele inhaalwedstrijden gespeeld waar onder SDC tegen Saasveldia. Daarna is te zien hoe de kansen voor een kampioenschap van MVV'29 C2 zijn. Er resten ons nog 2 wedstrijden, 3 mei tegen Quick '20 C10 (die nu laatste staat) en als laatste wedstrijd uit tegen de Tukkers C3 op 10 mei. Wie weet een mooie afsluiting van dit seizoen....


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.