MVV 1 wint dik verdiend van koploper

2007-10-15

Afgelopen zondag boekte MVV een mooie overwinning op koploper Berghuizen. Na een goede wedstrijd stond er een 4-1 uitslag op het scorebord. Onder een stralende zon werd de 2e overwinning binnen gehaald en is de ploeg uit Harbrinkhoek nog steeds ongeslagen.

Zo mooi als de wedstrijd eindigde, zo somber begon deze. Binnen 10 minuten keek MVV tegen een 0-1 achterstand aan. Een corner van Berghuizen werd hard binnen geknikt. Echter waren de zwart-witten niet van de wijs. Na een terugspeelbal van Berghuizen die de keeper opraapte mocht Bas Alberink vanaf 5 meter aanleggen. Zijn vrije bal verdween snoeihard in het netje. Na de 1-1 trok MVV hard door en zette Berghuizen onder druk. Alle duels werden gewonnen en zo viel na een klein half uur de verdiende 2-1. Ruud Hemmer kwam snel door op rechts, zette voor en Patrick van der Meulen schampte de bal vanaf de 1e paal bij de 2e paal binnen. Vijf minuten voor rust bracht MVV de marge zelfs op twee doelpunten. Jeroen Lesscher zette goed druk op het middenveld en na verovering van de bal gaf hij een schitterende steekpass die koeltjes werd binnen geschoven door Ruud Hemmer. Ongekende weelde bij rust, 3-1!

Na rust was het logisch dat MVV niet meer zoveel druk naar voren zette, echter maakte MVV ook niet de fout om te ver achterover te leunen. In de gehele 2e helft is MVV niet in de problemen gekomen, sterker nog de grootste kansen waren voor MVV. Zo kreeg de ingevallen Rolf Geerdink twee grote kansen die hij niet benutte, ook Ruud Hemmer was iets te haastig op momenten dat hij vrij direct op doel af kon. Een schitterend schot van Patrick van der Meulen schampte de lat. Berghuizen kreeg enkele kansen, zo passeerde een inzet de keeper van MVV maar stond Barry Tok er nog om deze van de lijn af te koppen. Ook was er een vrije bal op de 16 nadat Barry Tok een aanvaller van Berghuizen had getorpedeerd. Deze was echter niet meer van belang aangezien Rolf Geerdink even hiervoor via een snelle uitval de 4-1 aan had laten tekenen. Even voor half 5 floot de scheids en waren de 3 punten binnen.

Zo bleef MVV ook na 6 wedstrijden ongeslagen en is er zowaar al een eerste kans aanwezig op het pakken van een periode. Volgende week is er een vrij weekend en de week daarop staat de klapper tegen De Tukkers uit Albergen op het programma.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.