Derde nederlaag op rij voor MVV

2007-11-19

Op een koude middag op een moeilijk bespeelbaar veld liep MVV tegen haar 3e nederlaag op rij aan. Het AJC van oud-trainer Albert van der Smissen won met 0-1 door een laat doelpunt. Zo eindigde een typische 0-0 wedstrijd toch in een 0-1.

Na slecht voetbal tegen De Tukkers en DSVD begon MVV nu beter. Het voetbal zover mogelijk ging goed en de inzet was aanwezig. MVV kwam enkele malen voor het doel maar stuitte tweemaal op de voeten van de keeper. Achterin bleef het oppassen geblazen. Vooral de snelle Hassan Bako was vrij lastig te bespelen. De grootste kans van AJC kwam voort uit een mindere uittrap van Rob Snijders maar hij herstelde deze fout met een schitterende safe. De hieruit voortkomende corner leverde een scrimmage situatie op en de bal verdween ook in het doel maar de scheidsrechter had al gefloten voor het hinderen van de keeper.

In de 2e helft kreeg MVV aardige kansen om op voorsprong te komen. Zo kwam Rolf Geerdink een aantal keer in schietpositie maar stuitte elke keer op de keeper. Na een goede aanval kwam de bal via Patrick van der Meulen bij Henry Velthof terecht maar hij wachtte te lang en zodoende werd zijn inzet afgeblokt. Een vrije bal van Barry Tok werd goed tot corner verwerkt door de keeper en ook een vrije bal van Thijs Kampkuiper was vrij gevaarlijk. Aan de andere kant bracht Rob Snijders goed redding op een inzet van AJC. Nadat de eerste bezoekers al vertrokken viel alsnog de 0-1. Een vrije bal kwam hard op de lat en de rebound werd binnen getikt door een Hassan Bako. De 3 minuten die resteerden leverden niets meer op.

MVV is bezig met een slechte reeks en moet snel zorgen zich hierover heen te knokken. Een voordeel is dat geen ploeg ver uit weet te lopen maar het is wel zaak om de aansluiting niet te verliezen. Om goede zaken te doen zal volgende week die inhaalwedstrijd tegen Lemelerveld gewonnen moeten worden.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.