MVV verliest thuis van KOSC

2008-02-11

Op een drukbezocht Frielinkpark in Harbrinkhoek won KOSC uit Ootmarsum met 0-2 van MVV. In een wedstrijd die van beide kanten niet super was trok KOSC aan het langste eind. Onder de eerste voorjaarszon werd er hard gevochten maar leverde dit uiteindelijk niets op.

In het begin van de wedstrijd was het voor beide ploegen aftasten. Hierbij werd MVV voetballend steeds iets beter maar was het KOSC die enkele grote kansen kreeg. Zo kon er van dichtbij worden ingetikt na een aanval over links maar miste de KOSC-speler jammerlijk. Enkele corners zagen er gevaarlijk uit maar de goal bleef uit. MVV kwam er daarentegen ook een aantal keren goed uit. Een schot van Rolf Geerdink vloog hoog over en Jeroen Lesscher kwam één keer goed door maar werd (wel of niet onterecht) afgevlagd. Patrick van der Meulen kwam bij een volgende situatie een teenlengte tekort na een steekpass van midden uit. Zo werd er gerust met 0-0 en kon geconcludeerd worden dat het gelijk opging met het lichte voordeel voor MVV.

De 2e helft verliep desastreus voor MVV. Er werd moeilijker gevoetbald en het spel ging langzaam achteruit. Na ongeveer een kwartier in de 2e helft kreeg KOSC een corner en deze werd knap binnengekopt door de Ruben Baanstra van KOSC, 0-1. MVV ging hierna op zoek naar de gelijkmaker en gaf op het middenveld en achterin meer ruimte weg. Er moest vaker aan de noodrem worden getrokken. Dit leverde een aantal gele kaarten op. KOSC kwam over links vaak goed door en was zo ook gevaarlijk, echter stond Frank Snijders vaak goed in de weg. Twintig minuten voor tijd viel de 0-2. Een kans van KOSC werd gestopt en na de 2 rebounds schoot Harm Bossink de 0-2 tegendraads in. MVV moest nu helemaal en zette Rob Reinerink in om meer druk te creëren voorin. Achterin vielen er gaten en zo kwam het dat Tom Reinerink aan de definitieve noodrem moest trekken. Dit kostte hem een rode kaart. Vervolgens ging het spel aardig heen en weer maar tot echte kansen kwam het niet meer.

Na de nederlaag tegen Lemelerveld en KOSC is er toch echt sprake van een gaatje naar boven toe. Na de winst van DSVD zijn zij ook dichterbij gekomen. Wel heeft MVV nog enkele wedstrijden tegoed. Deze zullen en moeten nu ook gewonnen worden. Volgende week tegen BWO kan de draad weer opgepakt worden.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.