Nederlaag tegen Lemelerveld

2008-01-28

Op een troosteloze zondagmiddag op een zwaar veld werd wederom een verliespartij geïncasseerd. Na een goede winterperiode werd er met 2-0 verloren van de fysiek sterke tegenstander.

Het begin was van beide kanten aftasten. Voetballen op zo’n zwaar veld was moeilijk en dat ging beide ploegen dan ook moeilijk af. MVV had de lichte overhand qua veldspel maar kon geen vuist maken omdat het fysiek tekort kwam. Daarentegen kon Lemelerveld ook niets afdwingen omdat ze voetballend tekort kwamen. Toch kwam Lemelerveld op voorsprong in de 1e helft. Een strakke voorzet werd knap binnen gekopt. Vlak hierna maakt Rolf Geerdink een goede actie en wordt vastgehouden/aangetikt binnen de 16. Laten we zeggen dat de helft van de scheidsrechters hier voor fluit maar daar behoorde deze niet toe, helaas. Verder kreeg MVV nog lichte mogelijkheden in de vorm van strakke voorzetten maar hier werd of niet meer op gerekend of de voorzet was te scherp. Zo werd er gerust met een achterstand.

In de 2e helft veranderde er weinig aan het spelbeeld. Beide ploegen wilden wel maar er vielen geen kansen te noteren. Het spel speelde zich dan ook af tussen beide zestien-meter-gebieden. MVV probeerde uiteindelijk nog een soort van offensief te plegen maar dit strandde telkens door de fysieke kracht van de verdediging van Lemelerveld. In de laatste seconde werd het ook nog 2-0 omdat alle zwart-witten bezig waren de 1-1 te forceren. Dit was uiteraard puur voor de statistieken.

Na de carnaval zal alles goed moeten worden opgepakt omdat er nu toch iets lijkt te ontstaan wat op een gaatje lijkt met de ploegen boven MVV. Het spel geeft voldoende vertrouwen hierin.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.