VV Losser C1 MVV29 C1, 25 oktober 08

2008-10-28

MVV begon met deze opstelling:
Doelman: Frank Brockelman.
Verdediging v.r.n.l.: Jeffrey Masselink, Raymond Rajic, Rudmer An de Stegge, Jari Timmerhuis.
Middenveld v.r.n.l.: Marvin Letteboer, Kees van der Woude, Gijs Oude Munnink.
Aanval v.r.n.l.: Sascha Olde Klieverink, Niek Busscher, Lars Kuipers.
Wisselspelers: Dennis Kerkhof, Dick Langeveld.
Blessures: Stan Holtkamp, Jari Wesselink.

We moesten winnen om bij de bovenste teams mee te doen. We hadden 10 ptn en Losser had er 4. De eerste tien minuten gebeurde er weinig en het ging gelijk op, maar er waren wel twee blessuregevallen met Raymond en Lars maar ze konden wel verder. Na 18 minuten loopt Niek op de goal af en stond voor de doelman en stiftte de bal heel mooi over de doelman. Na 18 minuten kwam de 0-1 voor MVV, gemaakt door de topscorer van MVV C1! Na de 0-1 krijgt Losser 2 grote kansen uit een hoekschop. Na 28 minuten kwam de 0-2 na een grote fout van de doelman van Losser die de bal niet vast pakte waarna Niek attent was, en de bal pakte en de bal simpel intikte. En een paar minuten later was het weer raak dit keer was het aanvoerder Kees van der Woude na een individuele actie, 0-3. Even later lijkt het weer laat: Kees speelt de bal naar Niek en die schiet hem op de lat. Bij rust is het 0-3. Losser maakt meteen na rust de 1-3 waarna het weer spannend wordt. Na de 1-3 krijgt MVV kansen via Niek en, de voor de rust ingevallen voor Sascha, Dennis die als rechtsbuiten speelde door de blessures. Na 20 minuten in de 2e helft zit dan eindelijk de 1-4 erin via Kees, die zijn 2e van de middag maakte. Tien minuten na de goal van Kees maakt ook gelegenheidsrechtsbuiten Dennis een goal, hij liep in z’n eentje op de doelman af en schoot hem mooi binnen, 1-5. Na de 1-5 kreeg ook C2-speler Dick Langeveld nog speelminuten.
 
Scoreverloop:
18’ Niek Busscher                             0-1
28’ Niek Busscher                             0-2
32’ Kees van der Woude                   0-3
38’ Speler VV Losser C1                   1-3
55’ Kees van der Woude                  1-4
64’ Dennis Kerkhof                           1-5
 
Na deze overwinning op Losser doet MVV C1 volop mee bovenin met 3ptn achterstand op de 3 koplopers(Avanti, Dos’19 en Bon Boys). Waarbij Avanti volgende week de tegenstander is op eigenveld van MVV.
 
Groeten MVV’29 C1,

Jari Wesselink.

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.