Europool MVV29

2008-06-03

Beste deelnemers

T/m vrijdagavond 24.00 uur is het nog mogelijk om je speelschema voor onze europool in te voeren. Om dat te kunnen doen moet je eerst geregistreerd zijn in onze pool. Een groot aantal leden heeft dat al gedaan (meer dan 200) maar een groot aantal (meer dan 100 deelnemers) heeft wel een formulier gekocht, maar zich nog niet ingeschreven en dus ook de wedstrijdgegevens niet ingevuld. Om mee te kunnen doen aan de pool moet je wel je gegevens invoeren via internet. Als dat op één of andere manier niet lukt, inloggen lukt niet, registreren lukt niet, iets anders, stuur dan een mailtje naar ek2008@mvv29.nl

Is het niet mogelijk om je gegevens in te voeren via een computer, omdat je bv daar niet de beschikking over hebt, lever dan het formulier in voor aanstaande zaterdag, zodat wij de gegevens nog handmatig kunnen verwerken.

Registreren en  je speelschema invoeren kan dus nog tot  24.00 uur vrijdagavond, daarna  kan je  alleen nog je formulier inleveren bij de organisatie voor aanvang van de eerste wedstrijd. (Liever eerder zodat we bij start van de eerste wedstrijd ook die gegevens  ingevoerd hebben).

Wil je nog deelnemen aan de EKPool van MVV29 en je hebt nog geen formulier, neem dan contact op met Erik Bakhuis. Bij hem kun je een formulier aanschaffen.

Zaterdag gaat het EK van start, en wij natuurlijk ook....... deelnemen aan onze pool is leuk... het zou daarom jammer zijn als je te laat bent met registreren. Als je het nog niet gedaan hebt, doe het dan nu hier.

Succes en veel plezier!

 

 

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.