MVV naar 4e klasse na zinderend duel

2008-06-02

Na een duel waarin menig harten sneller zijn gaan kloppen bleek MVV de ongelukkigste. Na 120 minuten stond het 2-2 en moesten penalty’s beslissen over deze finale. Hierin bleek Hector net iets beter en hiermee promoveren zij naar de 3e klasse. 

De wedstrijd begon slecht voor MVV. Hector was frisser en drukte gelijk een stempel op de wedstrijd. Al snel belandde de bal op de paal maar de rebound werd nog gemist. Niet heel veel later werd de score geopend. Een voorzet van rechts werd vrij simpel ingetikt door spits Biesemaat van Hector. Hector drukte door en creëerde nog enkele grote kansen maar Frank Snijders stond vaak in de weg en ook stond het vizier van Hector niet helemaal op scherp. MVV zette hier weinig tegenover en creëerde geen noemenswaardige kansen. 

De 2e helft liet een ander spelbeeld zien. MVV kwam meer aan het voetballen en was agressiever. Een vrije bal van 16 meter werd net naast geschoten door Bram ten Tusscher.  MVV bleef drukken maar Hector bleef gevaarlijk door de snelle uitvallen. Een kwartier voor tijd werd de stand gelijk getrokken. Een schot van Jordy Groot werd los gelaten waarna Tim ten Berge de rebound snoeihard binnen schoot, 1-1. Hierna kon MVV het afmaken maar Rolf Geerdink meeste oog-in-oog met de keeper. Ook Hector kreeg nog een kans vlak voor tijd maar deze vrije bal werd over geschoten. 

De verlenging stond bol van de spanning, zonder dat er sprake was van goed voetbal. Ook niet opmerkelijk gezien de temperaturen en de krachten die al verspeeld waren. Na 10 minuten kwam Hector weer op voorsprong. Een voorzet werd nog aangeraakt door Frank Snijders maar het was de aanvoerder die de rebound knap binnen tikte. Hierna ging MVV dwingend op zoek naar de gelijkmaker. En die kwam er! Een grote kans van Hector werd schitterend gered door Frank Snijders en uit de tegenstoot werkt Bram ten Tusscher beheerst af na een goede voorzet van Rolf Geerdink. Even hierna floot de scheids af en waren het opnieuw strafschoppen die de beslissing moesten brengen. 

In deze serie was het uiteindelijk Hector die het gelukkigst was. Na 5 penalty’s stond het weer gelijk maar de 6e penalty van beide teams bracht de doorslag. Hector raakte en MVV miste en zo is de degradatie naar de 4e klasse een feit. Al met al is het zuur dat het zover is gekomen maar de ploeg heeft gestreden waarvoor het waard was en zal hier alleen maar sterker uit komen. Ook is dit een goede les voor een jonge ploeg en zal de ervaring van afgelopen zondag een goede leerschool zijn geweest voor de toekomst. 

Namens MVV wil ik iedereen bedanken die ons het gehele seizoen gesteund heeft, in goede en slechte tijden. Met name de supporters die ons in Bornerbroek naar voren hebben geschreeuwd wil ik bedanken. Het was een hele ervaring om in zo’n ambiance een dergelijke wedstrijd te mogen voetballen. Bedankt hiervoor en we rekenen volgend jaar weer op u!!

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.