MVV wint in doelpuntrijk duel

2008-09-15

In een duel die bol stond van de spanning en waarin kansen, doelpunten en fouten zich aaneen rijgden won MVV met 5-6 uit bij Wierden. Zodoende is de eerste winstpartij voor MVV een feit, voor Wierden betekende dit het 2e verlies.

 

MVV begon sterk aan de wedstrijd, binnen het kwartier stond het 0-2. Bij de eerste goal was Bram ten Tusscher attent na een corner en de 2e goal was een knappe actie van Bas Alberink die in één tijd wegdraaide en scoorde. Wierden kwam na een foute vrije bal en slecht ingrijpen van de familie Reinerink op 1-2. MVV pakte dit wel goed op en stond binnen no-time weer op 1-4 na wederom doelpunten van Bas Alberink en Bram ten Tusscher. De 3e goal ontstond na een prachtig hakje van Koen Lesker en een goede actie van Bas, die zelf bekwaam afrondde. Gelijk na de aftrap ontfutselde Jeroen Lesscher de bal van de verdediger van Wierden en zette met één pass Bram ten Tusscher vrij. Deze schoot hoog binnen. Even leek de goal te worden afgekeurd voor buitenspel maar de scheidsrechter liet de veel-vlaggende grensrechter voor de zoveelste keer terecht staan. Op slag van rust toch weer een tegenvaller voor MVV. Een corner werd niet goed verwerkt en verdween in het doel met als gevolg een 2-4 russtand.

 

Na rust bleef het ondanks slecht en onrustig spel van MVV goed gaan. Na een te korte terugspeelbal van Wierdense kant tikte Bas Alberink de 2-5 binnen. Een aantal minuten later werd het zelfs 2-6 door een goede individuele actie van Bram ten Tusscher die goed bediend werd door Koen Lesker. MVV stond vanaf dit moment zwaar onder druk. MVV hield de schade beperkt, echter moest het wel een derde tegentreffer incasseren. Vijf minuten voor tijd leek de buit binnen te zijn maar dit veranderde binnen 2 minuten. Een afstandsschot en een ongevaarlijke kopbal belandden pardoes in de goal van MVV en zo stond het 5-6. Een aantal hachelijke situaties later floot de scheidsrechter voor het laatst en was de eerste driepunter een feit.

 

Al met al een goed resultaat ondanks het matige spel. Desondanks geeft de overwinning het vertrouwen wat MVV nodig heeft om de volgende wedstrijd goed in te gaan. De volgende wedstrijd staat gepland voor aanstaande zondag, thuis tegen Rietvogels.

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.