Martijn Mensink en Rik Kienhuis volgen BOS

2008-09-05

Twee leden van MVV’29, te weten Martijn Mensink en Rik Kienhuis, volgen een scheidsrechterscursus van de KNVB. Zowel Martijn als Rik zijn al enige seizoenen actief als scheidsrechter bij MVV’29 en daarnaast is Martijn ook assistent-scheidsrechter bij het 2e elftal.

Aangezien beide heren al in het bezit zijn van een spelregeldiploma komen ze in aanmerking voor een verkorte opleiding. De opleiding die op 3 september j.l. is gestart bestaat uit vijf cursusbijeenkomsten en twee stagewedstrijden. Op 5 november wordt er een examen afgelegd. Scheidsrechters in het bezit van het diploma “Basisopleiding Scheidsrechters Veldvoetbal” kunnen aangesteld worden bij wedstrijden vanaf Hoofdklasse D-pupillen tot en met senioren 3e klasse reserve.

Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.