compact full

Uitnodiging jeugdleiders E-teams voor vergadering met jeugdcommissie

2008-09-18

 

Uitnodiging voor begeleidend kader (jeugdtrainers en jeugdleiders) voor de E teams van MVV’29 voor vergadering met jeugdcommissie

 

Datum: maandag 6 oktober 2008

Tijdstip: 20.00 u  - 21.00 u

Plek: jeugdhonk MVV 29 boven de kantine .

 

Aan: kader E (jeugdtrainers en jeugdleiders) en leden jeugdcommissie 

 

Agenda;

 Uitnodiing

 

  1. Opening -  welkom :  doel vergadering:  afstand jeugdcommissie en kaderleden verkleinen , contact  onderhouden  met kaderleden (weten wat er leeft) . 
  2. medelingen:  presenteren/ kennismaking met nieuwe E coördinator Guus Olde Klieverik  
  3. Lopende zaken : Rondje langs de teams : evt. knelpunten bespreken en afstemming t.a.v. ondersteuning. 
  4. Wat verder ter tafel komt o.a. uitwisseling emailadressen , vervolg afspreken.
  5. sluiting  

 

Tot zover,

 

Namens de jeugdcommissie van MVV’29

Albert Olde Rikkert

 

Zat. 20 september weekdienst MVV 9 en MVV 10

2008-09-17

Evenals vorig jaar draaien de seniorenteams mee in het schema voor de weekdiensten op zaterdag. Het volledige schema voor dit seizoen is op deze website te vinden.

 

Zaterdagmorgen van 08.00 uur tot 12.30 uur zal het 9e elftal door 1 of 2 personen vertegenwoordigd zijn. Vanaf 12.30 uur tot 16.30 uur zal het 10e elftal present zijn. 

De taken die het begrip “weekdienst” omvatten zijn o.a. :

 

  • Kleedkamers schoonhouden
  • Eventueel scheidsrechters ontvangen
  • Ranja en thee verzorgen voor de elftallen
  • Eventueel contact opnemen met de dienstdoende arts 

 

M.V.V. ’29 dankt de seniorenelftallen voor hun bijdrage dit seizoen.

uitnodiging aftrapbijeenkomst KNVB

2008-09-16

Van: A. Olde Rikkert

Betreft: uitnodiging aftrapbijeenkomst KNVB

Voor: trainers van m.n. F, E en D

Datum: 08-09- 08 

 

 

Beste trainer,

 

Op woensdag 1 oktober 2008 wordt er een aftrapbijeenkomst georganiseerd voor m.n. beginnende pupillen trainers door de KNVB bij TVC’28  voor alle clubs in de regio Almelo.   

Belangrijkste doel van de avond is om aan de hand van een demonstratietraining en een presentatie de aanwezigen te laten zien hoe zij op een leuke en leerzame manier trainingen voor pupillen (van mini’s tot D-pupillen ) kunnen verzorgen.

 

Onderstaand zie u het programma:

 

18.30 uur              Aankomst en ontvangst deelnemers

18.45 uur              Opening

19.00 uur              Praktijkdemonstratie  'Leren voetballen !"

20.15 uur              Terugkoppeling praktijk, informatie en vragenronde

21.15 uur              Vragen en afsluiting

21.30 uur              Uitreiking materiaal

 


Indien je belangstelling hebt voor deze bijeenkomst dan graag voor uiterlijk vrijdag 19 september aanmelden bij ondergetekende bij voorkeur via email a.olderikkert@planet.nl

 

 

 

MVG

 

 

Albert Olde Rikkert

Jeugdcoördinator MVV’29 

Tel 0546 623518

 

 

 

 

MVV wint in doelpuntrijk duel

2008-09-15

In een duel die bol stond van de spanning en waarin kansen, doelpunten en fouten zich aaneen rijgden won MVV met 5-6 uit bij Wierden. Zodoende is de eerste winstpartij voor MVV een feit, voor Wierden betekende dit het 2e verlies.

 

MVV begon sterk aan de wedstrijd, binnen het kwartier stond het 0-2. Bij de eerste goal was Bram ten Tusscher attent na een corner en de 2e goal was een knappe actie van Bas Alberink die in één tijd wegdraaide en scoorde. Wierden kwam na een foute vrije bal en slecht ingrijpen van de familie Reinerink op 1-2. MVV pakte dit wel goed op en stond binnen no-time weer op 1-4 na wederom doelpunten van Bas Alberink en Bram ten Tusscher. De 3e goal ontstond na een prachtig hakje van Koen Lesker en een goede actie van Bas, die zelf bekwaam afrondde. Gelijk na de aftrap ontfutselde Jeroen Lesscher de bal van de verdediger van Wierden en zette met één pass Bram ten Tusscher vrij. Deze schoot hoog binnen. Even leek de goal te worden afgekeurd voor buitenspel maar de scheidsrechter liet de veel-vlaggende grensrechter voor de zoveelste keer terecht staan. Op slag van rust toch weer een tegenvaller voor MVV. Een corner werd niet goed verwerkt en verdween in het doel met als gevolg een 2-4 russtand.

 

Na rust bleef het ondanks slecht en onrustig spel van MVV goed gaan. Na een te korte terugspeelbal van Wierdense kant tikte Bas Alberink de 2-5 binnen. Een aantal minuten later werd het zelfs 2-6 door een goede individuele actie van Bram ten Tusscher die goed bediend werd door Koen Lesker. MVV stond vanaf dit moment zwaar onder druk. MVV hield de schade beperkt, echter moest het wel een derde tegentreffer incasseren. Vijf minuten voor tijd leek de buit binnen te zijn maar dit veranderde binnen 2 minuten. Een afstandsschot en een ongevaarlijke kopbal belandden pardoes in de goal van MVV en zo stond het 5-6. Een aantal hachelijke situaties later floot de scheidsrechter voor het laatst en was de eerste driepunter een feit.

 

Al met al een goed resultaat ondanks het matige spel. Desondanks geeft de overwinning het vertrouwen wat MVV nodig heeft om de volgende wedstrijd goed in te gaan. De volgende wedstrijd staat gepland voor aanstaande zondag, thuis tegen Rietvogels.

 

MVV begint met gelijkspel tegen Bentelo

2008-09-08

In de seizoensouverture tegen Bentelo kwam MVV niet verder dan 2-2. In een wedstrijd waarin veel mogelijkheden te noteren vielen aan beide kanten kon MVV niet overtuigen en was de einduitslag een terechte.

 

Bentelo begon de wedstrijd sterker en MVV moest direct alle zeilen bijzetten. Echt gevaar leverde het spel van Bentelo  niet op maar de dreiging was wel aanwezig. Na het eerste kwartier kwam MVV beter in haar spel. Een eerste actie van Bram ten Tusscher werd knap gered door de Bentelose goalie. Ook Bentelo kreeg een kans maar een tegendraads schot werd goed gekeerd door Rob Snijders. Vervolgens werd MVV wat gevaarlijker met goede kansen voor Jeroen Lesscher en Ruud Hemmer maar beiden rondden net niet goed af.

 

Direct na rust kwam Bentelo op voorsprong. Patrick Leusink kapte voor de zoveelste keer naar zijn linkerbeen maar had toch ruimte om te schieten. Het schot verdween via Rob Snijders in het doel. MVV schrok hierdoor wakker en rechtte haar rug. Na wat speldenprikjes kwam MVV vrij snel op voorsprong. Een vrije bal van Bram ten Tusscher werd door Patrick van der Meulen tot doelpunt gepromoveerd en even later zette Bas Alberink aan en gaf Bram een niet te missen kans. MVV leek de wedstrijd goed uit te voetballen echter mislukte dit. Met nog een minuut of vijf op de klok werd een schot van Bentelo in de rebound ingeschoten door wederom Patrick Leusink. MVV scoorde hierna nog een keer maar deze goal werd afgekeurd wegens buitenspel door de uiterst merkwaardig fluitende scheidsrechter. Eerder in de wedstrijd floot hij ook al een situatie af waarbij Bas Alberink op een meter of vijf na GEEN buitenspel stond. In de laatste minuten werd Patrick van der Meulen nog met rood naar de kant gestuurd. Uit het publiek werd iets geroepen waarna de scheidsrechter dacht dat Patrick dat gezegd had en stuurde hem prompt weg. Een vrije bal van Jeroen Lesscher belandde nog net naast de paal maar dan aan de verkeerde kant.

 

Na 90 minuten was het 2-2 en gezien de kansen was dit een terechte uitslag. MVV weet dat het weer in de 4e klasse zit en hoe het hierin moet voetballen en met welke scheidsrechters men te maken krijgt. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Wierden op het programma.

 

Overzicht wasvrouwen jeugd 2008-2009

2008-09-07

Ook dit seizoen zullen de voetbaltenues weer gewassen moeten worden. MVV'29 heeft vrijwilligers gevonden die dit voor hun conto nemen.

Zie onderstaand overzicht voor degenen die ervoor zorgen dat de shirts elke weekend weer fris ruiken!

De wasvrouwen staan ook vermeld bij elke teampagina.

Elftal: Wasdame:
A1 Miranda van Goozen
A2 Betty Vetketel
A3
B1 Marja Oude Avenhuis (tot de winterstop)
B2 Ria ter Horst
C1 Carla Letteboer
C2 Astrid Telgenhof
D1 Rita Scholtelubberink
D2 Lenie Lamtink
D3 Dianne Spijker
D4 Bettie Hondebrink 
E1 Ellen Wesselink
E2 Dianne Loohuis
E3 Renate Neppelenbroek
E4 Karin Engbers
E5 Karin Reinerink
E6 Linda Perik 
E7 Margot Wesselink 
F1 Helga Scholten 
F2 Jeannette Leusink
F3 Saskia Dierink
F4 Rian Lans
F5 Jose Dijkstra
F6 Petra Reinerink
F7 Angelie Kampkuiper 
F8 Judith Bakhuis
Meisjes B Elly Kreuwel

 

Martijn Mensink en Rik Kienhuis volgen BOS

2008-09-05

Twee leden van MVV’29, te weten Martijn Mensink en Rik Kienhuis, volgen een scheidsrechterscursus van de KNVB. Zowel Martijn als Rik zijn al enige seizoenen actief als scheidsrechter bij MVV’29 en daarnaast is Martijn ook assistent-scheidsrechter bij het 2e elftal.

Aangezien beide heren al in het bezit zijn van een spelregeldiploma komen ze in aanmerking voor een verkorte opleiding. De opleiding die op 3 september j.l. is gestart bestaat uit vijf cursusbijeenkomsten en twee stagewedstrijden. Op 5 november wordt er een examen afgelegd. Scheidsrechters in het bezit van het diploma “Basisopleiding Scheidsrechters Veldvoetbal” kunnen aangesteld worden bij wedstrijden vanaf Hoofdklasse D-pupillen tot en met senioren 3e klasse reserve.

Fabrice Kroeze Pupil van de Week

2008-09-03

A.s. zondag 7 september is Fabrice Kroeze Pupil van de Week bij de 1e competitiewedstrijd van M.V.V. 1 tegen Bentelo. Fabrice is 10 jaar en speelt op dit moment in E1.

De aanvang van deze wedstrijd is 14.00 uur.

 

Wijziging aanvangstijd 1e elftal!! Nu 14:00 uur!

2008-09-02

De aanvangstijd van het 1e elftal is gewijzigd. Eerder was het altijd 14:30 uur maar is vanaf dit seizoen 14:00 uur. Wij hopen u dan ook allen aanstaande zondag 7 september om 14:00 uur langs de lijn te zien staan in de seizoensopener thuis tegen vv Bentelo. 

 

 

Weekdiensten

2008-08-26

Zoals inmiddels bij velen bekend heeft het schema van de "weekdienst" op zaterdag een andere invulling gekregen. M.i.v. vorig seizoen zijn de seniorenelftallen (na overleg tussen hoofdbestuur, jeugdcommissie en de aanvoerders) in het rooster opgenomen. De reden hiervoor was dat we niet voldoende "vaste" krachten bereid hebben kunnen vinden om hier invulling aan te geven.
Het hoofdbestuur en de jeugdcommissie is op voorhand alle elftallen dankbaar dat ze zonder enige wanklank met de nieuwe regeling hebben ingestemd.

Klik hier voor weekschema.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.