Voetbaldag weer een succes

2021-10-27

De 14e Voetbaldag is, ondanks de uitermate slechte weersvoorspellingen, succesvol verlopen. Na een spoedoverleg in verband met de grote hoeveelheid regen die voorspeld werd, is besloten de Voetbaldag toch door te laten gaan. Dit bleek de juiste keuze aangezien de voorspellingen niet uitkwamen.

Tijdens het ochtendprogramma scheen de zon volop en toen het rond het middaguur kort begon te regenen werd het middagprogramma iets aangepast. Door de overige wedstrijden en de voetbalquiz, die op een later tijdstip gepland stond, om te draaien, kon iedereen zo goed als droog blijven. De enkele regendruppels die later nog vielen, zorgden niet voor grote problemen: de meeste regen valt immers naast je.

Ruim 90 jeugdspelers uit de onder 15 tot de onder 8 begonnen om 9 uur ’s ochtends met voetballen in teams die onder leiding stonden van spelers uit de onder 19 en 17 en enkele vrijwilligers. In drie categorieën gingen alle teams de strijd met elkaar aan in verschillende voetbalgerelateerde spellen; zoals penalty schieten, een estafette en hooghouden. Dit allemaal voor plezier, maar ook om in de prijzen te vallen.

Tijdens de dag zijn er de hele dag door foto’s gemaakt, en daarnaast kwam TwenteFM langs voor een uitgebreide videoreportage.

Alle spelers en vrijwilligers bedankt voor het soepel laten verlopen van de Voetbaldag en hopelijk tot volgend jaar!

Met sportieve groet,

Organisatie Voetbaldag 2021

 

https://drive.google.com/drive/folders/173pDEFXCbyr8sIHsHXByqhfgm8VWszK5?usp=sharing


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.