BEKERDROOM MVV 29 JO15-1 VALT IN DUIGEN

2021-10-18

BEKERDROOM MVV ’29 JO15-1 VALT IN DUIGEN

16 oktober 2021

 

HARBRINKHOEK – MVV ’29 JO15-1 heeft de bekerwedstrijd tegen Stevo JO15-1 met 1-4 verloren. Ondanks dat er weer beter werd gevoetbald lukte het niet om het grote aantal gecreëerde kansen te benutten. De poulefase van de beker ging de zwart-witten iets te makkelijk af: Losser (11-0), Sportclub Overdinkel (0-20) en Bon Boys (15-2) werden allemaal verslagen. Aangezien alle competitiewedstrijden tot nu toe verloren gingen wisten we dat die bekerwedstrijden niet een goede maatstaaf waren, en dat bleek vandaag ook weer.

De eerste helft begon goed voor de thuisploeg. Door hoog druk te zetten werd er geprobeerd om kansen te creëren, maar Stevo kon zich redelijk eenvoudig onder deze druk uit voetballen. Op een paar schoten na, die makkelijk gered werden door de Geesterse doelman, waren er niet veel uitgespeelde kansen. In de 20e minuut braken er een aantal minuten aan die MVV ’29 snel wil vergeten: na een snelle counter over rechts kon de linksbuiten de bal in een open goal schieten: 0-1. 3 minuten later werd er slap verdedigd na een vrije bal, dus kon een aanvaller van Stevo zonder moeite de rebound erin schieten: 0-2. Alsof het nog niet erg genoeg was, strafte Stevo een te korte terugspeelbal achterin gelijk af: 0-3. Desondanks bleef MVV ’29 het spel maken, echter resulteerde dit niet in veel grote kansen. Vlak voor rust viel ook nog de 0-4 binnen. Een aanvaller van Stevo liep op snelheid langs de gehele verdediging en schoot gemakkelijk de bal binnen. Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft kreeg MVV ’29 gelijk dé kans om zichzelf terug in de wedstrijd te knokken, maar de vloek van de gemiste kansen die de laatste wedstrijden over ze heerst, was ook vandaag weer aanwezig. MVV ’29 bleef, mede door de in de rust ingebrachte Tom Reekers die veel aanvallende impulsen met zich meebracht, veel op de helft van Stevo.  In de 41e minuut raakte Schepers op aangeven van Kleeman de paal. Ook kon diezelfde Schepers een pass van Geerts niet tot assist promoveren. MVV ’29 was de gehele tweede helft klassen beter, maar doelpunten bleven lang uit. Stevo vond ook dat het goede spel van MVV ’29 wel een doelpunt verdiende en dus besloot de keeper een terugspeelbal van zijn verdediger op de pakken. Deze sportiviteit zien we graag op de voetbalvelden. Scheidsrechter Voshaar kon niets anders doen dan in de laatste minuut van de wedstrijd een indirecte vrije bal geven aan MVV ’29. Masselink tikte de bal iets aan en Geerts schoot de bal vol overtuiging in het dak van het doel en zette zo de eindstand op het scorebord: 1-4.

Het was vandaag weer hetzelfde verhaal als de vorige weken; er wordt goed voetbal gespeeld en je bent beter dan de tegenstander, maar er wordt niet gewonnen. De tweede helft van de wedstrijd werd wel met 1-0 gewonnen, dat is nog positief.

 

MVV ’29 JO15-1 – Stevo JO15-1 1-4: 0-1 Stevo, 0-2 Stevo, 0-3 Stevo, 0-4 Stevo, 1-4 Geerts

 

Wedstrijdselectie: Rink (K), Smook, Klein Haarhuis, Wensink, Lucassen, Alberink, Bos, Masselink, Kleeman, Geerts, Schepers (C), Mollink, Mutter en Reekers.

 

De wedstrijd van volgende week zaterdag 23 oktober is verplaatst naar maandag 25 oktober. Dan hebben we in de competitie een revanche tegen Stevo in Geesteren. Er wordt dan om 19.00 afgetrapt. Graag tot dan!

 

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.