MVV29 JO15-1 BLIJFT CONSISTENT

2021-10-12

MVV ’29 JO15-1 BLIJFT CONSISTENT

9 oktober 2021

HARBRINKHOEK – MVV ’29 JO15-1 heeft ook haar derde competitiewedstrijd niet weten te winnen. Op het eigen Frielinkpark was DOS ’37 JO15-1 met 0-1 te sterk. In de voorbereiding werd nog met 6-1 verloren, dus er is wel vooruitgang geboekt.

MVV ’29 begon de wedstrijd sterk, net als in de voorgaande weken. In de 3e minuut waren ze al twee keer gevaarlijk geweest. Eerst na een actie van Schepers en daarna door een aanval over 4 schijven. Masselink speelde een sterk spelende Hoekman in, hij liet de bal vallen voor Schepers die de doorgelopen Masselink de bal meegaf. Hij testte de Vriezenveense doelman, maar deze wist de bal te keren. Na zo’n 10 minuten spelen was het weer Schepers die kansrijk was, echter wist hij een solo in de zestien niet te bekronen met een doelpunt. Kort hierna kregen de bezoekers hun eerste mogelijkheid van de wedstrijd. Deze bal belandde in het weiland achter de goal. Na deze kans was het spelbeeld voor de rest van de wedstrijd duidelijk: veel duels op het middenveld, maar totaal geen uitgespeelde kansen. Op een paar speldenprikjes van DOS ’37 en een schot naast van Schepers na gebeurde er niets noemenswaardig in het restant van de eerste helft.

Het begin van de tweede helft was identiek aan het begin van de eerste helft. Weer waren het Hoekman en Schepers die kansen creëerden, maar ook deze gingen er niet in. In de 42e minuut kreeg MVV ’29, net zoals vorige week tegen DETO, te maken met een oude voetbalwet: als je zelf niet de kansen afmaakt, doet de tegenstander dat wel. Doelman Rink was kansloos nadat een speler van DOS ’37 de bal vrij in kon schieten uit een corner. Hierna kreeg de thuisploeg het lastig en konden ze ondanks vele pogingen om er voetballend door de Vriezenveense defensie te komen geen doelpunten maken.

“We zijn 3 keer beter geweest, maar telkens niet gewonnen”, zei trainer Tim Busscher na afloop. “Volgende week valt het onze kant op”, sprak hij vol overtuiging in de kleedkamer. Hierop werd wel gereageerd met “dat zei je vorige week ook”.

MVV ’29 JO15-1 – DOS ’37 JO15-1 0-1: 0-1 DOS ‘37

Wedstrijdselectie: Rink (K), Löwik, Klein Haarhuis, Wensink, Lucassen, Mollink, Alberink, Masselink, Schepers (C), Hoekman, Bos, Smook en Kleeman.

Volgende week treden we thuis aan tegen Stevo JO15-1 in de beker. De beker is de snelste weg richting Europa dus hopelijk weten we deze burenstrijd te winnen. Graag tot dan!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.