MVV29 JO15-1 WEET WEER NIET TE WINNEN

2021-10-02

MVV ’29 JO15-1 WEET WEER NIET TE WINNEN

2 oktober 2021

VRIEZENVEEN – MVV ’29 heeft ook haar tweede competitiewedstrijd niet winnend afgesloten. In Vriezenveen werd met 3-1 verloren van DETO. Een volkomen terechte uitslag, maar totaal onnodig, ook aangezien er in de voorbereiding nog met 3-0 gewonnen werd.

De wedstrijd begon voortvarend voor MVV ’29. Al in de 2eminuut onderschepte Alberink scherp de bal op het middenveld en deed de bal belandden bij Schepers. Na een goede individuele actie rondde hij het kalm af: 0-1. Lang kon MVV ’29 echter niet genieten van de voorsprong, want twee minuten later stond het al weer 1-1. Na een vrije bal kon een speler van DETO vrij de bal in het net werken en liet doelman Rink kansloos achter. Hierna kon MVV ’29 lang geen vuist maken in de wedstrijd, doordat DETO, Door Eendracht Tot Overwinning, haar naam eer aan deed. Ze zetten met het hele team druk en zorgden er zo voor dat we niet aan voetballen toekwamen: eenvoudige ballen werden ingeleverd en er werden domme overtredingen gemaakt. Desondanks kwam de thuisploeg niet tot hele grote uitgespeelde kansen. In de 19eminuut kwam hier verandering in. Na een voorzet van rechts werd de bal teruggelegd en vervolgens kalm in het net geschoten. Hierna gebeurde er, op een paar speldenprikjes aan beide kanten van het veld na, vrij weinig. Vlak voor rust kreeg Schepers nog wel een uitgelezen mogelijkheid op de gelijkmaker, nadat hij de bal in de voeten kreeg gespeeld door de Vriezenveense doelman. Deze werd ook omspeelt door Schepers, maar hij was op tijd weer in z’n doel om de bal te kunnen keren. In de slotminuten van de eerste helft kreeg Wensink nog een gele kaart, omdat hij genoodzaakt was een aanvaller vast te houden. Hierop staat een straf van tienminuten aan de kant, dus MVV ’29 moest de eerste negenminuten van de tweede helft spelen met 10 man.

De tweede helft begonnen we, ondanks dat we dus met een man minder speelden, best goed. Gelijk kreeg Geerts twee grote kansen, maar deze werden voordat ze het net konden laten vibreren gekraakt. Nadat DETO aan de ene kant van het veld de paal raakte kreeg Schepers aan de andere kant weer een kans om zijn tweede van de middag te maken, maar hij mikte veel te hoog. In de 65e minuut kreeg MVV ’29 te maken met een oude voetbalwet: als je zelf de kansen niet afmaakt, doet de tegenstander dat wel. Na een discutabele ingooi, de spelers en begeleiding waren van mening dat de bal onjuist het veld werd ingebracht, viel de bal uit de kluts het doel in. Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg Rink nog een gele kaart voor commentaar op de leiding. Alberink trok de handschoenen aan en deed dit verdienstelijk; hij kon wel ‘de nul’ houden.

Na een slechte start van de competitie moeten we kijken naar de positieve dingen die we uit de wedstrijd van vandaag kunnen halen: we speelden twee keer met 10 man beter dan met 11 en we kunnen alleen nog maar naar boven kijken, aangezien we onderaan staan.

 

DETO JO15-1JM - MVV ’29 JO15-1 3-1: 0-1 Schepers, 1-1 DETO, 2-1 DETO, 3-1 DETO

 

Wedstrijdselectie: Rink (K), Smook, Klein Haarhuis, Wensink, Alberink, Mollink, Kleeman, Bos, Schepers (C), Masselink, Geerts, Löwik, Lucassen en Hoekman.

 

Gele kaarten: Wensink (’35), Rink (’67)

 

Volgende week nemen we het weer op tegen een Vriezenveense ploeg. Dan trappen we om 13.00 uur af tegen DOS ’37 op het eigen Frielinkpark. Graag tot dan!


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.