Stem op MVV29 bij Rabo Club Support

2021-10-02

Beste leden van MVV'29,

Ook dit jaar doet MVV'29 mee aan Rabobank Club Support! Wil jij op ons stemmen?

Dit jaar stelt de Rabobank Noord en West Twente wederom een groot bedrag beschikbaar voor verenigingen en stichtingen die bij deze bank bankieren, dus ook voor MVV'29! Als lid van de Rabobank bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom, jouw stem is geld waard! Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Wat is er nieuw?

Rabo Club Support is de nieuwe Rabo Clubkas Campagne. Een nieuwe naam sinds 2021. Sinds vorig jaar kunnen alleen Rabobank-leden stemmen. En klant zijn, is iets anders dan lid. Check snel in de Rabo App of jij al lid bent en regel het anders direct zelf in de app. Ook het stemmen gaat dit jaar via Rabo Internetbankieren of de Rabo App.

Planning 2021

·         6 tot en met 27 september: inschrijfperiode voor verenigingen en stichtingen

·         4 tot en met 25 oktober: stemperiode voor Rabo-leden

·         1 tot en met 14  november: Finaleweek

 

Onze penningmeester Sandra Grootelaar heeft MVV'29 reeds ingeschreven. Het geld dat wij met deze Rabo Club Support ophalen is bestemd voor de verbouw van ons kleedkamergebouw en te organiseren activiteiten voor de jeugd.

 

Stem op MVV'29 tijdens de Rabo Club Support stemperiode
vanaf maandag 4 oktober!

 

Bedankt namens het bestuur van MVV'29 en Stichting Frielinkpark.

 

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.