B1 sleept de eerste 3 punten uit het vuur

2010-10-10

Afgelopen zaterdag stond onze 2e thuiswedstrijd tegen Eibergen B1 op programma. Om aansluiting bij de nu nog brede middenmoot te krijgen moesten we beslist eens 3 punten gaan pakken .Nadat iedereen in de voorbespreking op scherp was gezet werd om 14.30 afgetrapt .Ondanks dat het spel van beide kanten onrustig was, begonnen we scherp, en de duels werden vanaf de eerste minuut de gewonnen.Binnen 5 minuten kwamen we door twee prima acties en dito vorzetten van Niek tot 2x toe vrij voor de keeper.Zoals vaker dit seizoen vergaten we deze 100% kansen af te ronden.In de 15e minuut was het Lars die prima opkwam en de bal strak voor het doel speelde , helaas leverde ook deze kans geen doelpunt op.Eibergen moest het in deze fase doen met een tweetal schoten van afstand die voor Daan geen problemen opleverden. In de 24e minuut kreeg Niek het op de heupen , na een goede pass van Marvin dribbelde Niek vanaf rechts het strafschopgebied binnen daar passeerde hij 2 Eibergenaren en schoot de bal hard in het dak van het doel 1 - 0 .Hierna verwacht je dan dat we de schroom van ons af zouden gooien en lekker vrijuit zouden gaan voetballen .Het tegendeel was echter waar .Bij balbezit werden we steeds onrustiger en de bal waren we dan ook veel snel weer kwijt .We lieten Eibergen steeds beter in het spel komen wat voor hun dan ook resulteerde in 2 grote kansen .Bij dene kans werden we geholpen door de scheidsrechter. Deze gaf aan een bijna doorgebroken speler van Eibergen een vrije trap waar hij ook voordeel had kunnen geven.Daan had dan waarschijnlijk oog in oog gestaan met de doorgebroken spits .De vrije trap die nog restte leverde voor de gasten niets op.Vlak voor rust kreeg Eibergen nog een kans.Na een korte combinatie over rechts was de snelle en handige rechtsbuiten Lars net iets te vlug af . Dennis gaf vervolgens aan deze kant rugdekking maar vergat resoluut in te stappen waardoor de handige rechtsbuiten de bal simpel klaar kon leggen op de spits die vervolgens deze niet te missen kans om zeep hielp . De rust werd dus gehaald met een 1 - 0 stand . 

Net als vorige week in de rust, spraken we af om in balbezit beter de rust te bewaren om vervolgens met wat meer geduld de vrije man te zoeken. Na rust kwamen we opnieuw fel uit de startblokken . Vooral op het middenveld hadden we wat meer rust aan de bal.Hierdoor konden we Jari W als aanspeelpunt in de spits vaker in het spel konden betrekken .Grote kansen leverde het niet echt op maar Eibergen werd ook maar sporadisch met afstandschoten gevaarlijk. Gijs had na een combinatie met Kees nog een afstandschot dat geblokt werd en vervolgens overvloog . Niek had weinig geluk met een schot vanaf links wat hoog in het zijnet belande. 8 minuten voor tijd kwam Eibergen weer is met een afstandschot maar deze keer was het wel raak .De bal was vrij hard en daalde snel waardoor Daan wat laat door de knieen ging en de handen niet meer goed achter de bal kreeg. De bal rolde vervolgens smadelijk tussen de benen van Daan door het doel in. Gelukkig gingen de jongens anders dan vorige week niet bij de pakken neerzitten en er werd dus veerkracht getoond. Uiteindelijk leverde dit vlak voor tijd de winst op . Een goed ingedraaide vrije trap werd door Jari vlak voor de keeper ingetikt  2 -1 Hopsa .Uiteindelijk een zwaarbevochten overwinning waarop we zeker verder kunnen borduren .

 

 Als je op de diavoorstelling klikt kom je in het fotoalbum en daar kun je de foto's downloaden.

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.