TVC28 F4 - MVV 29 F2 (1-2)

2008-11-01

Vanmorgen hebben we de uitwedstrijd tegen TVC 28 F4 gewonnen met 2 -1.

Na een verlate aftrap omdat de scheidsrechter te laat was gingen we goed van start en waren er goeie kansen en viel er al snel een doelpunt voor MVV F2. Voor rust scoorden we nog een keer zodat we tijdens de rust met 2 doelpunten voor stonden. Na de rust kwam TVC sterk terug in de aanval en moest MVV F2  er alles aan doen om de voorsprong vast te houden. Met goede akties van onze verdediging en goede inzet van onze doelman wisten we de meeste aanvallen tegen te houden terwijl ook TVC verdedigend niets meer doorliet. TVC wist in de tweede helft wel te scoren en was het nog even spannend of we de voorsprong konden vasthouden want TVC had nog een paar prima kansen. Al met al was onze voorsprong uit de eerste helft voldoende en hebben we toch maar weer weten te winnen en komen we goed bovenin te staan in de competitie.

 


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.