MVV29 wint verdiend in en tegen BVV Borne

2022-02-28

Op een stralende zondagmiddag mocht MVV’29 in Borne aantreden tegen de plaatselijke BBV.
Onder leiding van de uitstekend fluitende Illian Groothuismink was het spelbeeld direct vanaf het begin duidelijk. MVV’29 de bal, Borne ver teruggezakt loerend op de counter. Al vroeg in de wedstrijd nam MVV’29 een 0-2 voorsprong door doelpunten van aanvoerder Cas Oude Avenhuis en Bart Boerrigter. Echter binnen enkele minuten van onachtzaamheid bij MVV’29 stond het al snel weer 2-2. Voor de neutrale toeschouwer een heerlijk begin van de wedstrijd. Na een half uur spelen kwam  MVV’29 weer op voorsprong. Een vrije trap op de rand van de 16 meter was een koud kunstje voor Bart Oerbekke. 2-3. 
Kort daarop kon diezelfde Bart Oerbekke de voorsprong uitbreiden. Echter plaatste Bart geheel vrijstaand voor de keeper zijn kopbal aan de verkeerde kant van de paal. Nog balend van deze gemiste kans was het Borne die een aanval over meerdere schijven prachtig afrondde. 3-3 en tevens de ruststand. 

In de rust werden de neusjes weer dezelfde kant opgezet.
MVV’29 begon goed aan de tweede helft en dit resulteerde direct na rust tot een gevaarlijke situatie rond de 16 meter waarbij een speler van Borne op onreglementaire wijze een MVV-er probeerde af te stoppen. Wederom een vrije trap randje 16. Deze keer de beurt aan Daan Scholten. Daan stuurde zijn kanonskogel in de linkerbovenhoek! 3-4 en een lekker begin van de tweede helft. Borne probeerde in de tweede helft met opportunistisch spel gevaarlijk te worden. Op wat hachelijke situaties na leverde dit geen grote kansen op. Het centrale duo Nick Hofhuis en Stefan Kerkhof gaven niets weg en tweede ballen werden door de sterk spelende Milan Weiss vakkundig gewonnen. De ontstane ruimtes die hierbij vielen werden in de omschakeling niet goed uitgespeeld door MVV’29 omdat er te vaak voor eigen succes werd gekozen waar misschien anderen er beter voor stonden. Hierdoor bleef Borne hopen op een stuntje.
Kort voor tijd gooide de ingevallen Floris Oude Nijhuis de wedstrijd op slot door na goed voorbereidend werk van Jop Maathuis en Cas Oude Avenhuis de 3-5 op het scorebord te zetten. 
Saillant detail: MVV’29 eindigende de wedstrijd met een volledige JO19 aanval. 

Al met al een mooie overwinning voor de manschappen van trainer Ruud Ottenhof die hiermee aansluiting houdt met de bovenste plekken. 
Volgende week de altijd lastige uitwedstrijd tegen RSC uit Rossum.


Contact:

RKsv M.V.V.'29 Frielinkspark
Almeloseweg 149
7615 NA Harbrinkhoek

Tel: +31 (0)546 - 870 403
E-mail: info@mvv29.nl

Webredactie:
webredactie@mvv29.nl

Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaat@mvv29.nl

Social media:

Map

M.V.V.'29 - Disclaimer

M.V.V.'29 besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. M.V.V.'29 aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Tevens sluit M.V.V.'29 elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van, het vertrouwen op, of acties ondernomen naar aanleiding van de gepubliceerde informatie op deze website.

Copyright © 2017 lent-webdesign.nl - All Rights Reserved.